Şimdi Ara

Philips Klavye Mouse Setler Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İşyeri için F/P ürünü bir set alacağım. 2010'dan beri Logitech kullanırım ama set ürünlerin fareleri çok basit geliyor. Philips'in setlerinde fareler de güzel, klavyede bilek desteği de var. Ama kullanım açısından nasıldır, Logitech'i aratır mı merak ediyorum.




  • Güncel

  • Aynı Philips klavyeyi başka ucuz bir markada da görmüştüm fiyatı da daha ucuzdu. Kendisi yapmıyor fason yaptırıyor. MArkasına o kadar para vermeyin derim.

  • Sozuak S kullanıcısına yanıt

    Ben de bunu tahmin ettiğimden kaliteden şaşmadım Logitech tercih ettim hocam. HP'de de aynı durum var. Dandik dandik hoparlörleri dolanıyor piyasada neden izin verirler anlamadım...

  • HanKaĞaN kullanıcısına yanıt

    Philips komple herşeyini sattı sadece medikal bölümü kendine ait. TV %30 u kendine ait orada da sadece isim olarak var. Tasarım üretim işinde yok. HP bayağı sarsıldı 2 firma halinde ayrıldı.


    Yani rekabet, ekonominin kötü olması artık insanları aynı malın ucuzuna yönlendiriyor. Haliyle firma olarak büyük olanlar bile masraflara dayanamıyor. Örneğin araba firmaları bile satışlar arttığı ve ortak platform/parça kullanıp maliyetleri düşürdükleri halde dayanamıyorlar. Fiat ile Chrysler birleşmişti. Peugeot-Citroen birleşti bir de Opel li aldılar. Sonra yetmedi bu beşi bir araya geldi Stellantis olarak birleştiler. Haliyle HP ucuz hoparlör işine girmesin de kim girsin :)

  • Sozuak S kullanıcısına yanıt

    Hadi ya... Ben de yeni Philips monitör almıştım kalitesini sevdiğim için. Ayrıca evlenince evime de Philips TV almayı düşünüyordum...

  • HanKaĞaN kullanıcısına yanıt

    LG-Philips ortak LCD panel üretiyorlardı. Onu da sattılar o zaman bundan da haberiniz olsun. LP Display adlı firmaya dönüştü. TV kısmını TPvision adlı firma sahiplendi. Yani Philips tv iyidir kalitelidir şöyledir felan hikaye artık. Aldanıp ismine almayın. Alan alsın tabi o ayrı hiç alınmaz demem ama eski Philips hayranı olup ta Philips ürünü almak isteyenler bilsinler ki isim hakkını kullanıp başka firmalar tarafından o firmaların namına satılıyor.

  • Sozuak S kullanıcısına yanıt

    Değerli bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Kapitalizm nelere sebep oluyor... Sen 100 yılda büyük bir marka yarat, kalite düşürülmesi pahasına ismini kirala...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.