Şimdi Ara

Philips HTB5570D/12

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba
     Philips HTB5570D/12

    eski ses sistemi (hts3560) bozulup servislik oldu. bulunduğum ildeki servis ürünün istanbula gönderileceğini ve onarım bedelinin yüksek olabileceğini söyledi. haber bekliyorum bakalım... bu arada yeni sistem arayışlarına giriştim. Philips HTB5570D gözüme ilişti. bu sistem üzerinde durmamın sebebi 2 hdmi girişi olması oldu aslında. tv'de (pfl8404) hdmi arc desteği ve optik çıkış olmadığı için tvnin ses aktarımını coax üzerinden yaparım diye düşündüm. bozulan sistemin ses giriş seçeneği kısıtlı olduğundan (optik-coax-hdmi giriş yok) yeni sistemde bu sıkıntıyı yaşamak istemiyorum. bütçe 1000-1250 lira arası. Philips HTB5570D/12 ve muadil sistemleri hakkında yardıma ihtiyacım var. önerilerinizi bekliyorum...

    ekleme: servisten kötü haber geldi, hts3560 onarım maliyeti 580 TL... anakartın komple değişmesi gerekiyormuş.. yeni alsam aynı modeli bu kadar etmiyor... umarım yeni sistem daha uzun süre kullanılır sıkıntı olmadan...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyclops_ -- 27 Ocak 2014; 10:04:33 >







  • Bende bu sistemi bu hafta alacağım, siz memnun musunuz hocam ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,
    üç gün önce satın aldım cihazı. ilk izlenim oldukça olumlu oldu. ses kalitesi önceki sisteme göre daha üstün, 25. seviyeden yukarı çıkamadım malum, apartmandayız...
    mkv dosyalarında eski sistemin açamadığı (ya ses ya görüntü desteği yoktu) tüm filmleri sorunsuz oynatıyor, altyazı problemi yok.
    wi-fi ve bt üzerinden kablosuz medya oynatabiliyor, androidli telefondan uzaktan kumanda edilebiliyor (wi-fi ile).
    harici hdd içeriğine usb üzerinden erişip browserda gezinmek oldukça hızlı ki eski sistem 1tb harici hdd üzerinde bunu yavaş ve sorunlu gerçekleştiriyordu.
    smart tv özelliği de güzel, gerçi tv'de de vardı ama wi-fi ile kablo derdinden kurtulmuş oldum. son sürüme güncelleyinde internet radyosu da ekleniyor.

    cihazı aldığımda fiyatı 899 liraya düşmüştü 1200 tlden. f/p oranı düşünülürse memnun edici bir sistem oldu. aldığım için mutluyum...




  • Hocam son güncellemeyle usb üzerinden ac3 ve dts sesli filmleri oynattığında ileri sarma sorunu başladımı sizde?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gkhngrbzz G kullanıcısına yanıt
    32X e kadar farklı dosyalarda ileri-geri sardım, bir problem yok...
    yalnız uzun bir süredir 2gb'dan büyük mkv'lerde altyazı sorunu yaşıyorum; başlangıçta 2 dk geçtikten sonra altyazılar ilerlemiyor, takılıp kalıyor.. son güncellemede de bu sorun devam ediyor..
  • gkhngrbzz G kullanıcısına yanıt
    HOCAM BENDE YENİ SIFIR ALDIM GÜNCELLEDİM, USB DEN 8X İLERİ ALINCA FİLMDEN ATIYOR .DVD VE BLURAY DA SORUN YOK NE YAPABİLİRİZ?
  • Hepinize selam olsun..arkadaşlar bendede PHILIPS 5570d/12 var memnunum .Fakat 26/09/2018 de yani 2 gün önce bozuk hdmi kablosu yüzünden her nedense gaza gelip fabrika ayarlarına döndürdüm cihazı.Fakat smart tv deki çıkan 3 adet youtube ,netflix,vede googleye girdiğim web browser uçtu.şimdi girmeye çalıştığımda philip sayfasına bağlanamadı diyor.Sevabınıza şu garibe bir el atın bu cıhazı en verimli şekilde tekrardan kuracagım yazılım nedir vede nasıl yapacağım acaba ??.ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

    version:1.30.03, zip dosya , 111.4 MB, tüm koleksiyonu 26 Ocak 2016 Salı..bu driveri kopyalayıp zip dosyasından çıkardıktan sonra usb belleğe takıyorum bunuda yüklemiyor.
    nerede hata yapıyorum acaba ?
  • resatim R kullanıcısına yanıt
    Son sürüm yüklü ise aynı sürümü bir daha yükleyemezsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resatim R kullanıcısına yanıt
    hocam çözebildiniz mi? aynı sıkıntı bende de baş gösterdi 2 haftadır. zaten herhangi bir güncelleme yok yeni tarihli. kitlenip kaldım.
  • Maalesef uğraştım,uğraştım baktım olmuyor bıraktım.philips smart tv ye girince 2-3 dk arıyor arıyor bulamıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.