Şimdi Ara

PHILIPS FC 9210 MARATHON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
57.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MERHABA ARKADAŞLAR BEN PHILIPS FC 9210 MARATHON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ALDIM KULLANANLAR VAR İSE BANA ÖZELİKKLERİNİ VE FİLİTRELERİNİN NE KADAR KULLANILDIĞINI FİYATIN YAZARSA SEVİNİRİM BEN 392 YTLYE ALDIM AMA BEĞENMEZSEM İADE EDECEĞİM



  • ben de bu modeli alma aşamasındayım.
    yorumlarını merak ediyorum.
    dışarıya toz kaçırıyor mu?
    toz haznesini boşaltırken tozlar etrafa saçılıyor mu?
  • Merhaba güle güle kullanın izlenimlerinizi yazarsanız seviniriz. Ayrıca aldiginiz fiat uygun geldi bana ben 470 ytl ye sordum magazadan. Siz nerden aldınız acaba?
  • hepsiburada 410.
    bazı sitelerde daha da ucuz...
  • Filtreler çok çabuk tıkanıyor hiç tavsiye etmem
  • internetteki fiatlarini biliyorum ancak magazadan aldigini dusunuyorum arkadasin o yüzden sordum....
  • yalnız2006 seni bekliyoruz...
  • Süpürge kalite arkadaşlar ben hepsiburada dan almıştım sene başında kampanya ile 349 YTL ye aldım. mağazada 515 YTL idi şimdi bile pahalı hala iyiki almışım ozaman; çekiş gücü mükemmel ve arkadan falan toz üflemiyor. Arada bir temizlik gerekiyor kirlenmesine bağlı, zaten filtre dolduğu zaman görünüyor...Uygun fiyata bulursanız alın halılar temizlik görsün, şahsım adına ben ve eşim memnun kaldık...
  • arkadaşlar ben webdwn al dan 8 taksite almıştım peşin daha ucuz . ürün teslimini de hemen yapıyorlar tavsiye ederim
    ayrıca süpürgede çok güzel hiö toz çıkışına izin vermiyor çekişi düşmüyor. tavsiye ederim
  • ayrıca filitreleri de yıkanabiliyor 4 defa buda 2 3 yıl yapıyor
  • arkadaşlar akir prestige duo ile marathon9210 arasında gidip geliyordum ve tavdiyelerinizüzere philipsi tercih ettim yeni evlenecek birisi olarak.nişanlım su hazneli istiyordu ama size güvenerek temizliği de kolay diye ikna ederk aldım 9210u.umarım seçimi doğru yapmışımdır
  • serkanta arkadaşım bende aynen senin gibi kararsızım ama fakirin çekiş gücü çok yetersiz ve su haznesi çok küçük phılıps mı alsam yoksa sulu bi sistem mi alsam thomas tt ye 1000 tl dediler kararsızım phlıps kalıteli ama tozu dışarı veriyormu veya temizlik sonrası makinanın iç tarafı heryer toz oluyormu fiyatıda 480 diyor magazada.hepa filtre de 6 ayda degiştirmek gerekiyomuş buda senede 80 tl demek. ne yapsak acaba yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürlerrr
  • ben samsung 9580 aldım gayet memnunum.
    öncelşkle her bir parçası kaliteli olduğunu hissettiriyor.
    hepa 13 filtre,
    kızılötesi koldan kumanda,
    kolay boşaltma...
    Ancak bütün torbasız makinalar için söylüyorum toz torbasını boşaltma işi çok da hijyenik değil.
    Tamam hepa filtre tozun dışarıya kaçmasını engelliyor ama boşaltma sırasında az da olsa toz kabının dışı tozlanıyor.
    Bu arada siklon filtreli süpürgeler için sanırım boşaltma işlemi ve siklon filtrenin temizliği(tabi siklon filtre yıl içinde belirli aralıklarla temizlenir) biraz daha zahmetli.
    Samsung multi chamber adlı sistemiyle emiş gücünü düşürmeden(ve siklon filtre için dyson'a para vermeden) kolay boşaltılabilir bir yapı oluşturmuş.

    İlla toz torbasız istiyorum demiyorsan philips 9160'ı(370 civarı) öneriyorum.
    Yüksek motor ve emiş gücü.

    Bu arada sulu sitem süpürgeleri daha iyi filtreleme sağladığı(sağlamaz demiyorum) için değil ama boşaltım sırasında toza bulaşma derdi olmadığı için tavsiye edebilirim ancak.

    Thomasla yakından ilgileniyorum.
    Twin t2 modelinin süpürge performansı hakkında tam bilgi sahibi olsaydım philips 9160+thomas alırdım.
    Thomas iri bir süpürge olduğu için ve her seferinde su kabı ile uğraşılması gerektiği için yanına kuru sistem bir makina şart gibi.


    9210 internette 400-420 aralığında bulunabilir.




  • Ben C.tesi Dikmen'den ( Doğubank ) garantili 440 / 10 aldım. Spot ta Peşin 380 taksitle 450/12 civarı fiyatlar veriyolardı. Ama garanti konusunda içime sinmedi fiyat farkı da yok gibi bişey. ilk kullanım sonucunda Ürün gayet başarılı memnunuz şimdilik
  • tekrar selam..2 haftalık araştırmadan sonra phılıps fc9210 aldım.450 ytl ye. çekişi gayet güzel.günlük kullanımlar için ideal sulu sistemler günlük kullanım için biraz sıkıntı verici(su doldur,yıka ,filtreleri temizle,kurumasını bekle tekrar yerine yerleştir....)halı yıkamalarda siklon sistem yok ve hepa filtre de yok sanırım.zaten evde halı yıkamak zor (halı şampuanı al,yıkamak için uğraş,o kadar su parası-elektrik parası -yorulmak cabası ) en iyisi 6 ayda bir ver yıkamacıya kurtul.süpürgede önemli olan çekişi-toz kaçırmaması-güvenilir marka olması.bence ben iyi bir tercih yaptım.
  • güle güle kullanın sorunsuz inşallah
  • Zaten halı yıkama makinesini ve ev süpürgesini ayrı ayrı almak gerekir.
    Bendeniz de samsung elektrikli süpürgemin yanına thomas twin t2 almış bulunmaktayım.
    Değerlendirmeler az sonra...
  • dimag kaç yekun tuttu thomas burda 1250 dediler magazada kaliteli alman malı ama piraz pahalı geldi kullanımı kolaymı sulu sistemler sukoy yıka filtreleri kurut biraz zor gibi ama sulu sistem hemde halı yıkama thomas ın çekiş gücüde iyiydi gazliba twin t2 310 airwat olsa gerek.hayırlı olsun.bana biraz pahalı geldigi için tercih etmemiştim kullanımdan sonra yorumlaını yazarsan sevinirim phılıps gayet iyi ama tozunu dökerken biraz sıkıntı..
  • Arkadaşım bizdeki Marathon bir seneyi geçti,
    ne tıkanması, istenerse 1 senelik marathon un filtresinin resmini yollarım

    Ben böyle sorunsuz, böyle iyi makine görmemeiştim,
    şiddetle tavsiye ederim,


    quote:

    Orjinalden alıntı: dario

    Filtreler çok çabuk tıkanıyor hiç tavsiye etmem
  • World Play Club Üyesi iseniz ve aynı zamanda genç turkcell liyseniz, Hepsiburadadan %25 puan kazanarak 309 YTL ye alabilirsiniz. 409YTL satış fiyatı üzerinden %25 para puan kazanıyorsunuz. Kazanabileceğiniz en yüksek puan 100YTL. Kampanya detaylarıwww.playclub.com adresinde var.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.