Şimdi Ara

PHILIPS FC 9202 MARATHON HANGİ SÜPÜRGE DİYEN ARKADAŞLAR İÇİN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
5.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu yorumu vicdani bir sorumluluk olarak yapma gereği duydum :) Zira 1 aydır süpürge kabusları görüyor ve kararsızlık denizlerinde çırpınıyordum.
    İlk olarak yurt dışından Dyson getirtmeye çalıştım (çünkü Türkiye!dekinden yarısından daha az bir fiyatı var Avrupada!!!) Maalesef başaramadım. Sonra paraya kıyıp yine de Dyson alyım dedim ve hakman.com.tr'den dyson.com'a kadar tek tek ürünleri inceledim, ürünlerin özellikleri etkileyici olmalarına karşın fiyat mevzuu sürekli aklımı kurcalayıp durdu. En ucuz modeli olan DC19 (650ytl) tek kelimeyle minimize edilmiş bir konfigürasyon! Artı tek özelliği markasının Dyson olması. PHILIPS FC 9202 MARATHON'un emiş gücü 350 wattken DC19 280 watt, ayrıca HEPA filtresi yok, sadece motor öncesi filtreye sahip, sesini bizzat bir mağazada dinledim kesinlikle PHILIPS FC 9202 MARATHON çok daha sessiz. PHILIPS FC 9202 MARATHON'da 6 ayda bir filtre alma sorunu var diyorsanız arada 250 ytl'lik bir fiyat farkı varken ve filtre ücreti 50 ytl'yken 2,5 yıl sıfır filtreyle temizlik yapabileceksiniz demektir. Kaldı ki temiz kullanırsanız filtre ömrü 1 yıla kadar da çıkabiliyor. Ayrıca Dyson ne kadar ömür boyu filtre desede DonanıHaber.com'da kullanıcıları durumun hiç de öyle olmadığını belirtiyor.
    Hasılı ben PHILIPS FC 9202 MARATHON'u en sonunda bugün aldım. İlk önce HEPİSBURADA.COM'a sipariş verdim ama tereddütlerime yenilip siparişi iptal ettirdim ve bir gün boyunca deliler gibi nette bulduğum tüm yorumları sabaha kadar tekrar tekrar okuduktan sonra Nealsak.com'a sipariş verdim. Ürün hem 5 ytl daha ucuz, hem kargo bedava, hem de 6 taksit imkanı vardı. Ayrıca satın aldıktan 5 saat sonra ürün elimdeydi (elbette dağıtım deposuyla aynı semtte olmamın lüksü:)) (B.düzü) ) Tabi temsilcilerin çok ilgili olmasını belirtmemem yakışık almaz.
    Bir süpürdüm meğer ev çöplükmüş demeyeceğim herkes gibi:)) Bunu aşşağı yukarı tüm marka kullanıcıları kaliteli ürünler için söylüyor zaten:) Önemli olan 1 yıl sonra aynı şeyi söyleyip söyleyememek... Ama 395YTL'ye alınabilecek en iyi süpürgeyi aldığım kanısındayım. 1000-1500ytl verip 1 kere süpüreceğime şimdi 2 kere süpürürüm en kötü mantık yürütmeyle hepsi bu:)
    BENCE ÇOK KURCALAMAYA, PARANOYA OLMAYA (BENİM GİBİ) GEREK YOK, ÜRÜN HEM GÖRÜNTÜ HEM PERFORMANS HEM DE ÜCRET BAKIMINDAN MÜKEMMEL ve DAHA İYİSİ MACARİSTAN'DA DYSON :)) (CÜNKÜ ORDA DC11 600YTL!!!)
    Bu arada PHILIPS 9222 MARATHON modelinin iki üç artısı için 230 ytlye de kıymayın derim...


     PHILIPS FC 9202 MARATHON HANGİ SÜPÜRGE DİYEN ARKADAŞLAR İÇİN...


     PHILIPS FC 9202 MARATHON HANGİ SÜPÜRGE DİYEN ARKADAŞLAR İÇİN...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salihsemih -- 10 Şubat 2008; 0:26:32 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.