Şimdi Ara

Philips Airfryer HD9880/90 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
3.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bodysolid B kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada da 7.699 a düştü. Daha düsermi acaba.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Markasına kalitesine güvenerek severek aldığım bu airfreyer'ı asla ve katta tavsiye etmiyorum. Temizliği zor değil imkansız mümkün değil ne yaparsanız yapın asla yağ kalıntılarını çıkaramazsınız. Mutfakta saatlerce her yolu deneyerek temizlemeye çalışırsınız ama kesinlik %100 içinize sinecek bir temizleme sağlayamayacaksınız elek şeklindeki tel dip parça ister tül ile ister sünger ile ister bulaşık teli ile isterseniz fırça ile temizleyin asla arasına giren artık ızgara deliklerini kapatan o yağ bulaşık kalıntısını çıkaramazsınız. Anca elinize bir kürdan alacaksınız her aralığı onunla saatlerce tek tek uğraşıp temizleyebilirsiniz. Diğer parçalarda hakeza öyle kesinlikle yapışmaz değil hatta yağ çıkmaz olmalı ismi tasarruf edeyim mantığı bunda işlemez çünkü tonlarca su harcarsınız aldığınız güne hergün lanet edersiniz. Kirli kirli kullanmaya mecbur kalır belkide ilerde sağlığınızı kaybedersiniz. Nette tavsiye edilen her türlü kimyasal yağ çözücüyü aldım kullandım sonuç hüsran hüsran. Tecrübe teorikte yazılanlardan daha kıymetli daha gerçekçidir. Almayın pişman olmayın yazık günah.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Neferzade kullanıcısına yanıt

    Ürünü çıktığı ilk zamandan beri kullanıyorum ve kurumuş yağlar bile bulaşık makinesine attığımdan kolayca çıkıyor insanları yanlış yönlendirmeyelim bence. Bahsettiğiniz teli de her kullanımdan sonra ya elimde yıkıyorum ya da makineye atıyorum ve hiçbir sorunla karşılaşmadım şu ana kadar. Zaten rezistans kısmının diğer cihazlara göre çok daha iyi korunduğu ve basit temizlendiği bir gerçek, bir kez sadece oradaki vidaları söküp temizledim ve sadece üstteki levhayı temizlemem yetti rezistanslarda hiçbir sıkıntı kir yoktu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neferzade kullanıcısına yanıt

    Bu makineyi nasıl kullandınız Ne pisirdiniz de böyle oldu cidden merak ettim. Fotoğrafını atma imkanınız var mı?

    Ben sadece şunu yazayım. Pişirmesi en pis ürün nedir? Balık diyelim. Bunu normal fırın, ocak ve airfry'da aynı anda pişirin. Temizliği en zor olan hangisi? Ben ocak derim. Hem tava hem ocak hem aspiratör/davlumbaz hem de ocak çevresi (tezgah, fayans vs) batar. Hem de mutfak genelinde ciddi koku duman ve yağlanma olur. Fırında yaparsanız, koca fırını ve yanmış yağları temizlemek zorunda kalırsınız. Fırının da üstünde rezistans var. Kapalı devre fan var. Tam temizlemek imkansız gibi. İçi dümdüz fan, rezistans olmayan fırın yok ki. Bir de fırına koku sindiginde ardindan yapacağınız şeyi etkileme ihtimali var.


    Sonuç olarak ya dışarıda pisirtip evde yiyeceksiniz. Ya da restauran da yiyeceksiniz. Evde pisirirseniz de mutlaka her islemden sonra temizlik yapacaksınız. Yoksa yandı gülüm keten helva. O yağ kalıntısı 1-2 kullanımdan sonra zifte döner. Asla temizlenmez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.