Şimdi Ara

Philips adsl modem tanıtma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumdan bir arkadaştan Philips sna6500 adsl modem aldım. Mevcut kullandığım Airties rt-206 modem ile sorunsuz internete bağlanıyorum. Mevcut kullandığım modemden ethernet kablosunu ve telefon kablosunu çıkartıp yeni aldığım modeme bağladım. Fakat ağ bağlantılarında bağlantı sınırlı veya yok şeklinde hata çıktı. Sağ alt köşede de bağlantı sınırlı yada yok şeklinde bağlantı simgesinin üzerinde sarı bir ünlem işareti çıkıyor. Modemi defalarca resetlememe ve kapatıp açmama rağmen sorun düzelmiyor. İşletim sistemi kaynaklı olup olmadığını anlamak için sıfır xp ve windows 7 kurdum. Her ikisindede durum aynı. Benim modem hemen bağlanırken arkadaştan aldığım modem ağ bağlantısında sınırlı olarak gözüküyor. Dolayısıyla da sürücü yüklemesi ve ayarlar sayfasına girmiyor. Modemin ön tarafındaki ışıklardan ise sadece power ve bağlı olduğı portun ışığı ( mesela L1) yanıyor.

    Bu sorunu nasıl çözebilirim. Aklıma ethernet kablosu geliyor ama mevcut modemde sorunsuz çalışıyor. Geriye birtek yeni aldığı modemin bozuk olduğu seçeneği kalıyor. Aldığım kişiyi peşinen suçlamadan size bir danışayım dedim.







  • 1 adet pm var.Geçmiş olsun :P
  • 2 seçenek var Ş.KIRAÇ

    Modem bozuk olabilir..Bu olabilecek birşey..Bunu anlamak için başka bir pcde dene lütfen.
    Bir de yeni format attım demişsin.O yüzden ağ bağlantılarında ipler elle verilmemiştir onunla ilgili sorun çıkarmaz.

    Aklıma gelen başka bir pcde denemen modemi.
  • modemi arkadaşa ben sattım 1.5 yıldır sorunsuz kullandım hatta geçen hafta ilanı verirken bile o modemle bağlanıyordum ama arkadaş da sorun çıkarmış nedenini anlamadım sorunu çözemezse bayramdan sonra göndermesini söyledim artık deneriz dediği gibi bozuksa (%0.0000000001 ihtimal bile vermiyorum) iade alırız önemli değil ama bozuk olsa satışa bile çıkarmazdım modemi direk çöpe atardım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.