Şimdi Ara

Philips 55PUS8602 (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.042
Cevap
25
Favori
83.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • By.MaMBoS B kullanıcısına yanıt
    Bende ibraz daha araştırdım baya yabancı da muzdarip durumdan kesin philips in kulağına gitmiştir olay.

    Beklemekten başka çare yok.

    Usb üzerinden VLC KODI gibi programlarla film izliyorum diyenler update i yapmasın beklesin. Hatta otomatik update i kapasın düzeltme gelene kadar.
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Bizde acele etmeseydik keşke :) birkaç film indirmiştim izlemeye şimdi bekliycez mecbur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • By.MaMBoS B kullanıcısına yanıt
    Valla benim için sıkıntı yok tv nin altında Pc var. Ben zaten onu kullanıyordum film, oyun için. İzleyeceğin film 4K x265 TrueHd yada Atmos ses li filan değilse kendi video oynatıcısıda sorun yapmıyor aslında.

    Çok görseli ahım şahım bir film yoksa ben bile 1080p riple izliyorum. İlk zamanlar 4K hdr diye 20+Gb indiriyordum filmleri. Şimdilerde artık çok azalttım.
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Genelde 1080p webrip yada bluray indiriyorum ama arada 4k hdr indiriyorum onlarda kendi oynatıcısı sıkıntı çıkarabiliyor birde bu webrip lerde nedense karelerde atlama yapıyor onuda sadece mxplayer de donanımsal+ seçerek düzgün seyredebiliyordum kodi de bile atlamalar yapıyordu. O yüzden benim için önemli bu sorunu çözmeleri lazım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • By.MaMBoS B kullanıcısına yanıt
    Ben kendi oynatıcısında takılan 1-2 filmi kodi de denemiştim. Kodi çatır çatır oynattı ama kodi nin sıkıntısı HDR oynatmıyor filmi. Kendi oynatıcısı da 4K X265 TruHD sesli filmlerde yükü kaldıramıyordu hareketli sahnelerde.

    Senin ripler de sıkıntı olabilir 1080P DTS filmde filan hatta 4K webrip filmlerde kendi oynatıcısı sorun yaratmaz gibi geliyor. Rarbg yi kullanıyorum film tarafı, birazda bilindik rip gruplarını takip ediyorum.

    Akşam bir denerim bir film bakalım kendi oynatıcısında son durum ne göreyim. Kendi oynatıcısının en sevmediğim yanı ileri geri sarma olayı daha derli toplu kontrol edilebilir birşey yapabilirlermiş. Çok baştan savma olmuş.

    Not olarak kullandığın bellek yada hdd USB 3.0 mı yoksa USB 2,0 mı ? Bazen bellek yada hdd de bu tür sıkıntılar yapabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 6 Mart 2019; 16:33:5 >
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Usb 3.0 kullanıyorum hocam 4k bluray de takılma olmazken 1080p webrip de oluyor ilginç bir durum. Bende bilinen gruplardan indirdiğim halde böyle. Ayrıca kendi oynatıcısında altyazı Türkçe karakter sorunu oluyor altyazıları indirdikten sonra kodlamasını utf-8 olarak kaydetmek gerekiyorki düzgün göstersin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • By.MaMBoS B kullanıcısına yanıt
    1 saattir kendi video oynaticisini denedim.

    Bohemian Rapsody i denedim.
    4K HDR X265 Truhd ses li filmlerde seste zaman zaman saniyelik kesilme oluyor. 3-5 dk da 1.

    Blue planet 2 4K HDR X264 Truhd yine aynı şekilde ses te saniyelik kesilmeler oldu, Sesi AC3 türkçe ye alınca seste kesilme olmadı.

    Deadpool 2 1080P DTS seste görüntüde hiçbir takılma olmadı. En hareketli sahneler dahil.

    Bu bahsettiğim hiç bir filmde görüntüde takılma olmadı. Sorun yüksek kaliteli seslerde saniyelik kesinti.

    Altyazi olayına gelirsek filmi açtığında yön tusundan yukarı yaptığında çıkan ayarlardan altta ... ya gir 2. kısım açılacak orda Klavye ikonuna girip Türkçe yi seçmen lazım. O zaman türkçe dil dosyasına uyuyor. UTF filan kasmana gerek yok.

    Senin yaşadığın sıkıntılar TV ile ilgili değil, ya çektiğin ripler yada bağladığın disk artık gidiyor.
  • Eve gelince denedim tekrar webrip lerde sıkıntı var bende fgt grubunun ripini denedim bu akşam kendi oynatıcısında takılmalar oldu. Birde şöyle birşey oldu es dosya yöneticisi yükledim hard diski gördü dosyayı mx player ile aç dedim açtı ve çalıştırdı :) ama dosyanın içindeki altyazıyı görmedi onuda çevrimiçi altyazı aramadan hallettim şimdilik bu şekilde devam edecez anlaşılan. Birde fabrika ayarlarına geri dönmeyi deneyeceğim de kanallar uygulamalar gidecek diye bulaşmak istemiyorum. Ayrıca bendeki webrip ler 5.1 olmasına rağmen çevresel sesler gelmiyordu. Bu güncellemede düzelmiş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 7 den 8 geçtikten sonra Kalan listesini USB ye aktarıp. Fabrika ayarlarına dönün diyorlar. Sonra tekrar kanal listesini yükleyin. (kanal listesi TV nin uydu alıcısının kullananlar için)

    Bu arada bütün ayarlarınız (görüntü ayarları, varsa kayıtlarınız) kaybolacak fabrika ayarlarından sonra,



    After switching from Android TV 7 Nougat to Android TV 8 Oreo I recommend a factory reset:

    Install Oreo
    Save channel list to USB
    Factory reset (factory reset = load factory settings + set up TV again)
    Install channel list again on TV
    Note: all settings (picture) and recordings are lost
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Bu akşam fabrika ayarlarına dönmeyi düşünüyorum hocam bakalım düzelirmi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • By.MaMBoS B kullanıcısına yanıt
    Fabrika ayarlarina getirdikten sonra hemen altında yeniden kur var formatı at birde.
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Yaptım hocam malesef hiçbir işe yaramadı uğraştığımla kaldım boşuna kimse yapmasın. Şimdilik xbox ile izlemeye devam edeceğim inşallah kısa zamanda düzeltirler bu durumu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende yeni yazılımı yükleme konusunda acele edenlerdenim, valla son yazılımı hiç beğenmedim, önceden daha stabil çalışıyordu, şimdi tv bayağı yavaşladı, mx player da film izleyemiyoruz usb ile, güncelleme ne zaman gelecek acaba, bi bilgisi olan var mı?
  • Yazılım kısmen sorunlu ama bende en büyük sıkıntıyı konsol bazlı verdi. Konsola veya pc üstünden görüntü aktarımı anında oto format hdmi ultra için yeni adı ile optimum geçiyor ve eski haline göre oyun modunda renkler çok garip ve hdr içinde aynı sıkıntıyı yaşadım. Çareyi tv'yi yeniden kurmakta buldum şimdilik görüntü bazlı sıkıntılar ortadan kalktı ama yeni sürüme fix şart..
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    Bende xboxda hdr de sıkıntı yaşadım ama sonra düzelttim hocam. Yazılımda eksikliklerde var geliştirmelerde var ama eksikler can sıkıcı derecede.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    tv'yi yeniden nasıl kurdunuz hocam, fabrika ayarlarına mı aldınız?
  • bu ürünün fiyatı nedir? ve nerede satılıyor bulamadım ben.
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    bende tv'yi yeniden kurdum, ve cihaz bayağı hızlandı, ancak mx player vs uygulamalarda usb hdd'yi yine görmüyor, inşallah bir fix çıkar, yoksa tv'nin kendi player'ına bağlı kalacağız ve çoğu 4k filmi izleyemeyeceğiz.
  • Android oreo bir takım değişikler getirdiği için bir süre toparlaması zaman alacaktır. Ben bu halini beğendim yaşattığı sıkıntıların yazılım bazlı olduğu aşikar onlarda yavaş yavaş elbet düzelecektir.

    Ayrıca bahsettiğiniz sorunu nette araştırdım ve genelde oroe geçişlerinde bu sorun kesinlikle yaşanmakta ve bu tamamen Philips bazlı düzeltilmesi gereken bir hata, buna fix gelene kadar genelde HDD formatını FAT32 döndürülmesi tavsiye ediliyor. Bu verdiğim çözüm geçici esas olay yazılım bazlı fix ile çözülmeli..
  • Üst üstte olacak şu da var FAT32 ne yazık ki malum dosya boyut sınırı yüzünden, hem videoları hemde alt yazıları bölüp HDD atman gerekmekte.

    Bu çözüm kesin mi değil mi diye elinde FAT32 formatlı bir usb bellek var ise içine küçük bir video atıp tv'de açmayı dene.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.