Şimdi Ara

PHILIPS 55PUS7906/62 TV için renk ve görüntü ayarları nasıl olmalıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba başlıkta belirttiğim gibi Philips 55PUS7906/62 TV için ideal olan, en iyi renk ve görüntü ayarları ne olmalıdır?




  • hocam sizin sorunuzla alakalı değil ama tv den memnun musun, ne kadar süredir kullanıyorsunuz.

    geçen hafta aynı modelden almıştım. ama benim cihazda kitlenme donma sorunları yaşadım. mesela tv yi kapatıyorum ekran kararıyor ama ses gelmeye devam ediyordu. bazen de 10-15 dk boyunca tepki vermiyor tv komutlara. siz de benzer sorunlar var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qonrul kullanıcısına yanıt

    sağlık sorunlarım nedeniyle cevap yazamadım kusura bakmayın. Sorunuza gelince 1 seneye yakın oldu alalı, dediğiniz sorunlarla karşılaşmadım ama uydu üzerinden TV izlerken görüntü ve ses kalitesinin iyi olmadığını söyleyebilirim. Bazı kanallarda görüntüde parazitlenme, seste de bazen hafif bir cızırtı oluyor. Tam anlamıyla görsel olarak iyi olduğunu söyleyemem.


    TV genel anlamıyla yavaş, geç tepki veriyor, sanırım ram düşüklüğünden kaynaklı bir sorun.


    Kumandası vasat.


    Android işletim sistemi ve Amblight özelliği bu televizyon için olumlu taraflar. Açıkçası gönül rahatlığı ile birine alın diyemem.

  • Philips 55PUS7805 TV için renk ve görüntü ayarları.

    Öncelikle TV'nize bağlı cihazlarda HD görüntü ayarları çıkışını doğru yaptığınıza emin olun. Tivibu gibi receiver veya Medya oynatıcılarınızın görüntü çıkış ayarlarını kontrol edin 1080p ve üzeri olması gerekiyor ki en iyi görüntüyü televizyonunuz işleye bilsin. Bundan sonrası görüntü ve renk ayarlarını en doğru şekilde ayarlayarak televizyonunuzdan en kaliteli görüntüyü almanızı gerektirecek bazı ayarları yapmanızı gerekli kılıyor. Ne yazık ki Philips görüntü ayarlarında en doğru görüntüyü verecek ayar seçeneği sunmamış. Üzerinde bulunan hazır ayarların hepsinde renklerde bir abartı bir matlık, aşırı parlaklık veya pastel renklere kayan gözünüzü rahatsız eden bir sürü seçenek var ama en doğru ayar ne yazık ki yok. Kendinizin bu işi yapmanız gereken bazı ayarlar radikal seçenekler mevcut. Şöyle ki TV ile gelen bazı görüntü ayarlarınız neredeyse kapatmanız gerekiyor!! Görüntü kalitesi konusunda çok manyak biri olduğum için özellikle filmlerin veya fotoğraf ve TV yayınlarındaki görselliğin kayıpsız abartısız olabildiğince orijinal görüntüye yakın olmasını tercih ederim. TV yayınları ve film seçeneği için yaptığın en iyi ayarlar şunlardır.


    Genel olarak hepsi için kullanmaya karar verdiğim son ayar budur bu ayar şu güne kadar geliştirdiğim en doğru ve güzel ayardır ve her tür medya girişi ve TV için de geçerlidir:


    Philips TV Renk Ayarları


    Görüntü Tarzı Doğal


    Görüntü Ayarları


    Renk 50

    Arka Işık Kontrastı 91

    Keskinlik 4

    Parlaklık 67


    Uzman Modu Ayarları


    Renk Geliştirme Minimum

    Renk Sıcaklığı Normal

    Kontrast Modu Kapalı

    Dinamik Kontrast Kapalı

    Video Kontrastı 89

    Gama -2

    Ultra Revolution Kapalı

    Parazit Azaltma Kapalı

    Mpeg Parazit Azaltma Kapalı

    Hareket Tarzı Standart





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.