Şimdi Ara

Philips 55PUS7502 Panel Değişti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TV ekranına plastik satranç taşı çarptı ve panel kırıldı. Servise yaptırdım fakat yeni panelde görüntü çok farklı geldi. Çok soluk ve beyazlar çok parlak ayar yapmaya çalışıyorum fakat düzelmiyor. 120 fps 4k görüntü açıyorum onlar gayet güzel gibi geliyor aslında ama diğer görüntüler neden böyle anlayamadım. Daha doğrusu tv gitmeden önce böyle değildi kesinlikle. Tv 120 hz ve takılan panelde aynı değilşmi dedim. Başka bir şey takamazsın zaten dedi. Dedim bu orjinal mi? Bunlarda yan sanayi kesinlikle olmuyor keşke olsada ucuza takabilsek felan dediler. Konuşurken güven verdiler açıkçası.


    Sizce ne yapmam gerekiyor? Bu normalmi? Tv den sooğudum biraz.




  • Philips TV'ler TP Vision adı altında toplandığından beri maalesef genel kalitesi çok düştü ki Philips servisi de bunu doğruluyor


    Bende de 58PUS8506 var ve Ambilight'ta kırmızı yerleri bildiğin turuncu gösteriyor. Servis gelip cihazı alıp gitti sonra yine serviste aynı problemle getirilen 3-4 cihazı gösterdi ve ya komple değişim / iade yapılacağını ya da böyle kullanabileceğimi belirtti. Bende çok umursamayıp devam ediyorum.


    İlk etapta aklıma gelen size takılan panel farklı bir cihazın paneli daha doğrusu ortak kullanılan panellerden biri olabilir. Bu tip konularda maalesef ispat gerekiyor ve maalesef "sizin gözünüze hoş gelmeyen" bir kriter olarak alınmıyor.


    Buna ek olarak siz eski cihazını kullanırken belli ayarlar yapmışsınızdır. O ayarlar sıfırlanmış olabilir. Tekrar yapabilirsiniz ya da tekrar yaptıysanız bir ayarı unutmuş olabilirsiniz.

  • Rakavuz kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam. Tv yi sıfırlayıp baştan kendi ayarlarımı yapmayı da deneyeyim bakalım ne olacak. Yinede olmazsa kaderimize razı gelecez galiba. Adamlara birşeyde diyemiyorsun sonuçta kırık vs olmadığı için adam çıkarıp yenisini takmaz bizim için :) İndirimli 6500 liraya yaptılar.

  • Durum aynı malesef. servis bana 120 hz tv ye 60 hz panel takamazsın bunların 2 soket girişi olur 60 hz tv lerde tek olur zaten dedi. Bir test videosunu açtım youtube tan telefonlada fotosunu çekiyorum ve 60 gibi duuryor fotoda fakat tam anlayamadım nasıl yapıldığını belki de yanlış yapıyorum. Anlamanın bir yolu var mıdır arkadaşlar? TV den resmen soğudum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.