Şimdi Ara

Philips 55PUS7502 alınır mı? Neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, Philips 55PUS7502 almayı düşünüyorum bu televizyonun bilindik bir problemi var mı? Android TV genel manada iyi midir? Yoksa bu paraya 10 bit panele sahip şu TV'yi al diyeceğiniz bir model var mıdır? Engin tecrübelerinizden faydalanmak isterim



  • Bende bu tv yi yeni aldım . Genel olarak iyi. Bütün kenar led tv gibi az da olsa ışık sızmasi var ama rahatsız etmiyor. 100 hz 10 bit subwoofer metal kasa ultra ince en önemlisi bomba ambilighti en büyük avantajı. Tavsiye ederim. Eğer tv yi alırsan sağına soluna kontrol edin. Benim tv nin kasasında egik lik vardı servis çağırdim değişim yapacağımm yine aynı tv yi alacağım.
    Philips 55PUS7502 alınır mı? Neden?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhanguney2 -- 27 Ocak 2018; 22:57:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar 5998 Tl'ye aldığım başıma bela olan Bandingli 65pus6521 Philips tv'yi tüketici hakem heyetine veremiyordum çünkü sadece 3000 tl altındaki ürünler tüketici hakem heyetine verilebiliyordu.Yılbaşından itibaren artık 6860tl'ye kadar olan ürünler tüketici hakem heyetine verilebiliyor.
    Bu Philips bana sürekli yalan söyledi,daha öncede konu açmıştım servisleri çok amatör Bandingli tv'ye bir şey yok diyecek kadar gözleri dönmüş bunu bilerek yapıyorlar çünkü iade ile uğraşmak istemiyorlar,servisten gelen 2 eleman tv'ye Bandingli dedi sonrasında Servis sorumlusu TV DE HİÇBİRLŞEY YOKTUR raporu tuttu.Bunları Philips merkeze ve YURT DIŞI PHİLİPS'e de bildirdim şikayet ettim,bandingi gösteren video da gönderdim Hiçbir şey olmadı.
    Arkadaşlar HAKSIZLIĞA GELEMİYORSANIZ,YALANA DOLANA GELEMİYORSANIZ BU PHİLİPS DENEN FİRMADAN UZAK DURUN,ŞİMDİ BAZILARI ''BEN PHİLİPS ALDIM ÇOK MEMNUNUM''FALAN DER AMA TV'DE SORUN OLUNCA PHİLİPS DENEN BU İLKESİZ FİRMANIN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRÜYORSUNUZ.BEN YANDIM SİZ YANMAYIN,EVDEKİ DİĞER TV'DE PHİLİS ONU 8 YIL ÖNCE ALMIŞTIM ONDA DA BANDİNG VAR.
    Forumda İnternet için Turk.net konusunda bir arkadaş turk.net için''Eğer haksızlığa gelemiyorsanız,Haksızlık durumunda telefon açıp Ana avrat küfretme potansiyeline sahip bir yapınız varsa turk.net'ten uzak durun''yazmıştı,Yemin ederim aynı şey Philips içinde geçerli,düşünün turk.net yeni bir firma ama Philips yılların firması ama zihniyet aynı,eğer iyi çıkarsa sorun yok ama Kötü çıkarsa KADERİNİZLE BAŞBAŞA kalıyorsunuz.
    BİLGİ İÇİNhttps://www.aydinlik.com.tr/tuketici-haklarinda-yeni-donem-ekonomi-ocak-2018




  • Bu modeli bilmem ama 5-6 yıl önce philips tv aldım pişman etti beni resmen(dahili uydu alıcısı vardı içinde kanaldan kanala geçme süresi 10sn in altına inmiyor bazen 20 sn bile oluyordu.cservis gelip baktığında da suçu LNB ve kabloya verdi boşyere ikisinide değiştirmek zorunda bıraktılar, en son harici bir uydu alıcısı almak zorunda kaldık.), 1-2 yıl sonrasında LG aldım işte bu dedim. Bir daha philips almayı düşünmüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.