Şimdi Ara

Philips 49pus7101 Android UHD 4KTV AMBİLİGHT TV ekran arızası yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Philips 49pus7101/12 model Android UHD 4k ambilight TV kullanıyorum yaklaşık 2 hafta önce tv yi açtığımda alt sol tarafa yakın bir mevkide 10 15 cm uzunluğunda ve sola doğru eğik bir beyaz çizgi çıktı sanki arkadaki beyaz perdenin üstüne bişey düştü de ekrana temas ediyor gibi hatta Bi kaç gün sonra 2.ci ufak eğik bir çizgi daha çıktı. Ama böyle dümdüz doğrusal bir çizgi değil sola doğru yatık ve kavisli bir çizgi her renkte te görülemiyor arka fonda beyqz renk olunca orası çok belirgin oluyor diğer renklerde görünmüyor. Sizce bu nedir nasıl gidere bilirim. Ben söksem yapabileceğim bir şey varımdır?

    Bu arada philips TV yi bimeksten 2+3 yıl garantili almıştım. 5 yıl garanti in dolmasına birbuçuk yıldan fazla var ama bimeks iflas etmiş tabi garanti işi hikaye olmuş durumda.



    Philips 49pus7101 Android UHD 4KTV AMBİLİGHT TV ekran arızası yardım Philips 49pus7101 Android UHD 4KTV AMBİLİGHT TV ekran arızası yardım Philips 49pus7101 Android UHD 4KTV AMBİLİGHT TV ekran arızası yardım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • makoc06 M kullanıcısına yanıt
    İyi günler hocam.. Aynı marka model bende de var ve aynı sorun bende de oluştu.. Bir çözüm bulabildiniz mi? Neden kaynaklanıyormuş? Sonrasında ilerle me yapıyor mu?

    Philips 49pus7101 Android UHD 4KTV AMBİLİGHT TV ekran arızası yardım

    Philips 49pus7101 Android UHD 4KTV AMBİLİGHT TV ekran arızası yardım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.