Şimdi Ara

PHILIPS 47 PFL 9703D/10 LCD TV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu televizyon benim için de hayal ettiğimin en iyisi görünüyor. Bugün gidebidliğim heryere sordum Ankara'da ama kimsede yok. Onun yerine başka modeller baktım ama hiçbiri bunun kadar kapsamlı görünmüyor. Sadece 52 inç var biryerde ama o da 8.000 TL. Yani arkadaşımız çok ucuz almış teşhir ürünü olsa da.
  • Arkadaşlar bende vatanın teslimattaki sorumsuzluğundan dolayı lg42lh3000 modelini bırakıp media marketten 42 PFL9703D/10 modelini aldım son kalmıştı teşhirdeydi 2697 liraya geldi yanındada bluray oynatıcısı hediye edildi netten araştırdım ve fiyat neredeyse yarı yarıya ucuz.Sevgililer gününe özel fiyat yaptıklarını söylediler birde tek teşhir kalmış ama bu ürünün nekadardır kullanıldığını nasıl anlayabilirim ? Çünkü peder istemiyor teşhiri aldığım için sıfırı varken neden bunu aldın diye.
    Birde bu yazılım güncelleştirmesi neticesinde usb den mkv oynama işi yapılabiliyormu philips lcdlerde bilen eden varmı ?
    Sd ve Hd yayın denedim açıkçası beklediğimden iyi bir görüntü verdi.Görüntü olarak gayet memnunum fakat TV orada uzun süremi kullanıldı nasıl oldu bilmiyorum ne kadardır kullanıldığını nasıl anlarız ?

    Birde kontrast 33.000 yazıyor bu eksiklikmidir sizce.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _BaHar_ -- 15 Şubat 2010; 13:31:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.