Şimdi Ara

Philips 42PFL7762D hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba...

    Philips 42PFL7762D/12 modelini almayı düşünüyorum. TV yi en çok SD yayınlarında izleyeceğim için bu tv nin SD yayın performansı nasıldır?

    Elinde bu TV ye ait SD yayın fotoları olanlar fotoları yükleyebilirmi? Ve aynı zamanda TV nin SD yayın performansından bahsedebilirlermi?

    Şimdiden teşekkürler.



  • Bu TV ile ilgili başlıklar olması lazım forumda.

    Ama diyebilirim ki, kişiden kişiye değişiyor. Bir arkadaş kablo tv performansına felaket demişti, ama bir başkası aynı TV'nin eski modeli olan ve SD yayını muhtemelen daha kötü gösteren ( yani pixel plus 2 değil 1 kullanan) 42PFL7662D için "maç izlerken stadda gibiydim, sahaya yabancı madde atmamak için kendimi zor tuttum" gibi bir söz söylemişti hafızam beni yanıltmıyorsa.

    Yani kişiden kişiye değişiyor. Ama SD yayını daha iyi göstermek için, philips'in en iyi görüntü motorunu olan perfect pixel'de bile bazı sorunlar olduğu söyleniyordu. Önerim, SD yayın için plazma almanız.
  • ben de senin gibi düşünerek 7662 almayı düşündüm ama uydu yayınlarındaki performansı pek tatminkar gelmedi.7332 aldım.bence daha ucuz olmasuna rağmen 7662 den iyi.
  • Kardeş SD yayın için kullanacaksan kesinlikle Sony 40D3000'ne bakmanı öneririm,bu aralar fiyatı düştü 3600ytl sony bayiilerinde,inşallah haftasonu bende alıcam.7762 ile ilgili Philips ana başlığı altında yeterince bilgi bulabilirsin(özellikle son 2 sayfasında yeterince bilgi var) ama benim okuduğum kadarıyla pek iyi değil görüntüsü sd yayınlarda.
  • Naçizane şahsi fikrimdir:

    Eğer sadece ve sadece SD yayınlar için kullanacaksanız Plazma'dan şaşmayın derim. Yok ben PS3'te bağlayacağım derseniz bu seferde LCD'den şaşmayın derim.

    Saygılarımla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.