Şimdi Ara

philips 3040cc 400gb hdd sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • dizüstü bilgisayarımdaki filmleri (yaklaşık 20 gb) philips harici hdd ye kopyalıyordum. hdd de 80 gb bos alan vardı. kopyaama işlemi yarıya geldıkten sonra vazgectim ve iptal diyerek kopyalama işlemini durdurdum. sonrasında philips hdd yi güvenli kaldır yapmadan bilgisayarı kapattım. aradan bir saat geçti ve tekrar bilgisayara bağlayıp çalıştırmaya çalıştıgımda hdd gorunmuyordu. sistem tray da usb aygıt sımgesı cıkıyor. donanımı guvenlı kaldır dedıgımde orada hdd gorunuyor. fakar uzerıne tıkladıgımda prg yanıt vermıyor diyor. aynı şekilde bilgisayarıma tıkladıgımda da bilgisayarım penceresi açılıyor ama içerisinde hiçbir birim göstermiyor. mouse bekleme konumuna geçiyor ve açtıgım bilgisayarım penceresini kapatmaya çalıştıgımda prg yanıt vermıyor diyor.

    bilgisayarıma sağ tıklayıp yönet dediğimde oradada bilgiler alınıyor diyor ama ne kadar beklediysemde sureklı bekleme konumunda kalıyor. cmd den de içerisine girilmiyor. içerisinde yeni indirdiğim divx ler vardı hep yaklaşık 300 gb lık. yardımlarınızı bekliyorum







  • Dosya transferi sırasında işlemi iptal etmek hele güvenle kaldırmadan bağlantıyı kesmek çok zararlı.Olan olmuş.

    Şimdi harici hddnizi taktıktan sonra şöyle bi yarım saat 1 saat bekleyin. Muhtemelen bilgisayarınız harici hddnize ulaşmaya çalışıyordur. O nedenle programlar yanıt vermiyor olabilir. Aslında cmd den harici hddniz üzerinde hata denetlemeyi çalıştırabilirdiniz. Cmd de nasıl bir hata veriyor?
  • chkdsk/r g: yaptıgımda hiç bişey olmuyor. sadece bi alt satıra geçio o akdar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.