Şimdi Ara

Philips 221T1SB 1920*1080 HDMI monitör tv / 499tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar dün bir elektronik mağzasında Philips 221T1SB 1920*1080 HDMI monitör tv 499 tl satıldığını gördüm sizce nasıl bir ürün bu ürünü hem monitör olarak hemde ps3 için kullanmak istiyorum ama kullanan veya yorum olan varmıdır......



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fateren -- 8 Ağustos 2010; 14:14:15 >



  • özellikleri iyi fiyatıda gördüğüm kadarıyla alacağınız yerde ucuz güzel ürün
  • Forumda daha önce 20" olanı fiyat olarak belirtilmiş ama kullanım açısından güzelmi değilmi onla ilgili bilgi bulamadım bide daha önce hiç philips kullanmadığım için burdaki öneriler benim için önemli
  • fiyat çok ucuz,nerde bu fiyat hemen alalım.şu ana kadar 22 ler arasında gördüğüm en iyi lcd-monitör diyebilirim.
  • sonunda aldım ama evde o kadarda güzel gelmedi bana.önce tavsiye ettiğim için kusura bakma ama,güzel bir tv değil.resmen monitörden dönüştürmüşler.LCD değil öncelikle monitör.görüntüde netlik yok,çok karelenme var.
  • hocam buakşam media markta gördüm ben 23 olanını düşünüyordum. biraz daha ürün hakkında bilgi verirmisin. mesela pc nasıl bağladın, tv ye normal anten mi taktın, uydu cihazı bağladın mı?
  • bilgisayarı şu anda vga olarak kullanıyorum ama dvi-hd olarak bağlayacağım.kablo tv kullanıyorum.görüntü pırıl pırıl olması gerekirken kareli kareli.Yani tv olarak düşünüyorsanız,yanlış karar diyorum.Bu ürün aslında monitör ama tv özelliğide eklemişler.
  • bende bu monitörden almayı düşünüyordum bak aklım karıştı 490 liraya bulmuştum oysaki nasıl yani kareli kareli derken
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pikalos

    bilgisayarı şu anda vga olarak kullanıyorum ama dvi-hd olarak bağlayacağım.kablo tv kullanıyorum.görüntü pırıl pırıl olması gerekirken kareli kareli.Yani tv olarak düşünüyorsanız,yanlış karar diyorum.Bu ürün aslında monitör ama tv özelliğide eklemişler.


    görüntüyü ne ile aldıgınızı yazarsanız daha açıklayıcı olur.altın uçlu scart veya hd set box ile hdmi dan baglarsanız tv nizden daha iyi verim alırsınız.

    örnegin bizim insanımız 3000-4000 liraya gider led tv alır,sonra baglantıyı anten girişinden yapar,sonra da tv yi yerden yere vurur.yok görüntü çamur gibi yok o kadar para verdik aldıgımız görüntüye bak:)1080p tv den anten veya scart girişinden aldıgın görüntüden ne hayır bekliyorsun.sözün özü bu tür hd tv lere o kadar para bayılıyorsanız görüntüyü hd cihazlarla almaya bakın




  • Arkadaşlar karelenme var demişsiniz fakat bunun yayınla alakalı olduğunu aklınıza hiç getirmiyormusunuz.bende dreambox HD var canavar gibi görüntü elde ediyorum.Fiyat ve görüntü performansı oldukça başarılı .SRT arkadaşımıza katılıyorum.parayı verip eniyisini alıp sonrasında 1 tl değerinde kablo ve uydu alıcı kullanırsanız sonuç tabiki başaırısız olur. 200 tl kablo 700 tl uydu alıcı satılıyorsa belliki arada kalite farkı var bu kalite görüntüye %100 yansıyor.
  • 350 tl samsun 21.5 inçlik modeli vardı ona bakmadınız mı dvı hdmı vga girişleride mevcut b2230h modeli
  • Konu belki hortladı ama googledan aradim bu cihaz hakkındaki yorumları...

    Deli olacam bu philipse güvendim cihazı aldım... aldım almaya mesela tv olarak kullaniyorum tamam hd beklemiyorum ama görüntü güzelligi olmalı...


    mesela evde suanda uydu receiver baglı kullanıyorum cihazı. örnek kanepeden oturarak baktıgında iyi.. ayagı kalk çok aydınlık, otur herşey kapkara....


    en kıytırık tv bile bunu yapmaz... bide üstelik hem tv hem monitör diyorlar. simdi diyeceksiniz görüntü ayarlarini yapmamissin. valla denemedigim yollar kalmadi fittiracam artik.


    kullanan arkadaslar görüntü ayarlarının değerlerini buraya bi zahmet yazabilirmisiniz ?


    mesela tv de contrast - brightnes - color - arka ışık - ten rengi - smart contrast vs. bunları bi yazarsanız sevinirim.. hem tv hem pc ayarlarındakini...



    size tavsiyem almayın bu cihazı.. ben 539 tl bayıldım cihaza teknosada.... ve bin pişmanım... :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Serzeniş -- 29 Ocak 2011; 7:03:03 >




  • TN panelli bir televizyonda bu durum doğal. Keşke almadan önce araştırsaymışsınız.
  • TN panel nedir özelligi ne oluyor ki ?

    Benim aldigim üründe kullanilan panel türü nedir ve nasil ögrenirim ? şimdiden teşekkür ederim...
  • TN paneller ucuz ve hızlı tepki süresi olan ancak renk doğruluğu ve izleme açısı bakımından sorunlu panellerdir. Sizin aldığınız TV de TN panel kullanıyor.

    Piyasadaki normal LCD TV'lerde kullanılan PVA ya da IPS paneller ise doğru renk ve geniş görüş açısı sunmalarına karşın daha yavaş ve pahalı olurlar.

    Dolayısı ile oyun oynayacaksanız ya da bütçe sınırlı ise TN almak zorunda kalırsınız. TN panel kullanan TV'lerde de sizin belirttiğiniz açı problemleri olacaktır, bunları tam karşıdan izlemek gerekiyor.

    Ben de TN panelli bir monitör/TV kullanıyorum, ancak beklentim de ona göre olduğu için memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.