Şimdi Ara

philips 190X6 kafayı yedi :(((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2006 şubat ta aldığım philips 190X6 marka monitör ün aydınlatma ayarlarında yaklaşık bir hafta önce sorun çıktı. filmler veoyunlar aşırı karanlık ekran kartından gamma ve brightness %50 arttırılmadan anlaşılabilir olmuyor. Format ve başka kasalarda denedim ama olmadı ayrıca sabah monitörü açtığımda yana söne en son ekrana philips yazısı geliyor sonrasında monitörün fişini 2 dakika çekip geri taktıktan sonra anca masaüstü geliyor. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı çözümü var mıdır bir de garanti 3 senemiydi hatırlamıyorum.



  • 3 yıl garantisi var 190x6'nın. Sorunun serviste halledilecek birşeye benziyor.
    Zaten garanti kapsamında bence hiç uğraşma ver servise. Belki değişim de olur.
  • aynı sorun bende de vardı..tamir yolladım ekran kartını değiştirdiler...tabi seninki farklı olabilir..
  • Aynı olay yaklaşık iki hafta önce benim monitorumde de birden bire çıktı. Hiç bir sorunum yokken, bigün bilgisayarı açtım baktım mavi ekranda philips yazısı yanıp sönüyor. Kabloyu çıkarıyorum yine aynı. 7-8 tak-çıkar işleminden sonra düzeliyor. Neden anlamadım yakın zamanlarda birden ortaya çıkmasından da şüphelendim. Ekran kartı palit 9600gt sonic, yeni aldıgım kartta bi sorun yok, çok güç yiyor dense de ona göre güç kaynagımı almıştım önceden silverstone 550w.

    İşin en kötü yanı ise monitorumun faturasını bulamıyorum. Bilen var mı acaba aldıgım yere götürsem (Gold dan aldım) herhangi bi serial no ile halledebileceklerini ? Birkaç hdd sorunumu hiç fatura götürmeden garanti yoluyla halletmiştim çünkü..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.