Şimdi Ara

Philip SHP2000 Model Hoporlör (?) İndirimde Alalımmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dostlar arkara arkamal de bulunan ep center satış mazasında dün philipsin SHP2000 model kulaklıklarını gördüm, indirime girmiş, fiyatı 25 ytl, bu kulaklıklar nasıldır, ben dinledim beğendim, alalımmı, değermi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersan0 -- 28 Aralık 2006; 23:47:30 >



  • arkadaşımda var, sesi güzel kaliteli bişey ama biraz daha ucuzunu bulabilirsin..
  • yav 25 ytl diyorlar ve indirimi 74 ytl den yaptıklarını söylüyorlar, sesi çok güzel geldi bana fiyatıda iyi gibi, 25 ytl, ben giderken alacağım, bir beş dakika içinde cevap verecek birisi varsa verirse sevinirim, çünkü çıkıyorum.
  • hıımmm ama stokta yok diyolar, nese bi bakıyım, başka bişey varmı, birde bildiğim iyi bir kulaklı varmı, bu fiyatlarda.
  • selam sana sennheıser kulaklık tavsiye ederim ama biraz pahalıdır keratalar
    ama bunun 10 katı kaliteli ses alırsın birdaha bırakamassın bu kulaklığı bence bir gözat
  • pahalı değil, 20-30 ytl fiyat ve idare edecek kalitede bir kulaklık sordum ben, birde fazla telefon ile konuşursam bile kulaklarım sızlar, bunun için kulağımı yormaması ve yumuşak olması gerekir yani ses olarak yumuşak olması gerekir, bu kulaklığı beğenmiştim bir sorayım dedim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: the_cantan


    quote:

    Orjinalden alıntı: mersan0

    dostlar arkara arkamal de bulunan ep center satış mazasında dün philipsin SHP2000 model kulaklıklarını gördüm, indirime girmiş, fiyatı 25 ytl, bu kulaklıklar nasıldır, ben dinledim beğendim, alalımmı, değermi.

    demez.
    gerçi 25ytl çok deil.işini de görür.lakin;
    aynı işi
    denox dnx-2900 kulaklıkla -model no'ya tikkat- yaparsın.bulursan eğer 15ytl alırsın da becerebilirsen 10ytl kopar.fiaytı bu çünkü.


    hoca..
  • gördüm the_candan sağolasın, şimdi bu kulaklığı ankarada nerde bulacağımı arıyorum, bilen varsa menmun olurum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mersan0

    gördüm the_candan sağolasın, şimdi bu kulaklığı ankarada nerde bulacağımı arıyorum, bilen varsa menmun olurum.

    abi ank. konya sok.da bulma olasılığın ve pazarlık şansın yüksek.bazı akseuar satan mağazalarda bulabilirsin. ben ulus atsan elek.en almıştım. ayrıca 6mt. kablosu ve yuva uyumu sağlayan büyük küçük cak'ı var. kablo üstünde ses ayarı yapabilirsin. anladığım kadarıyla sesten rahatsız oluyorsun volum ayarı ile istediğin yumuşaklığı bulacağını umuyorum.yumuşaklık demişken dnx-2900 sesi yumuşak ve baslı.bu yüzden frekans ayarı yapamasan da ses şiddetiyle arzu ettiğini bulursun? lakin farklı kaynaklardan alacağın sinyalle ses şiddeti nasıl olur bilmem.dinlemeni tavsiye ederim.uygun olduğunu düşünüyorum ki işini bence iyi yapıyor. net en azından.ekliyeyim ki philips hp80 mi, vs. hatta clarity dinlemiştim dandik dedim. şurada denox ise kulak kabı kafayı sarması plastiği iyi sayılır.bir kablosu fazla oynanırsa bozulur kopar dedim.1 seneden fazla oldu hala çalışıyor.yine de belli olmaz.bu arada denox menox gibi çin malı hastası değilim düşmanıyım belirteyim.
    bir ipucu yeni dost kitabevi cd, dvd mağazası açıldığında girişte müzik dinlenen barkod sistemi bilirsin.illa ki denemişsindir. o sistem ilk kurulduğunda orada ki kulaklık denox idi ve viprapode yani titreşimli idi. derken kablosu bozuldu, kulaklık değişti ama o viprapode piyasa da en az 30ytl idi ve bu kulaklıkta ki hop. sistemi dnx-2900 ile aynı hehe. ok benzerini farklı isimlerle piyasa da görmüştüm.




  • sağolasın candan enis ve senin tavsiyelerin ile bu kulaklığı haman almaktan vaz geçtim, bu aralar bir ulus konya sokak yapmak istiyorum zaten, oraya gidince bu bahsettiğin denox dnx 2900 kulaklıkları bir deneyip büyük ihtimal ile alacağım. birde doğru tahmin etmişsin, kulaklarım şiddetli müzikten rahatsız olur, uzun süre telefon ile konuştuktan sonra bile kulaklarımda bir sızlama olur, bu yüzden yumuşak ve sesleri iyi verebilen bir kulaklık lazım bana, çok ses açarak dinlemem ben, az açarım ama basları ve bütün sesleri dinlerken biraz hissetmek isterim, umarım bu kulaklık ile bunları bulabilirim, aradığımda çok pahalı ve kaliteli bişey değil anladığın, idare etsin yeter tarzı bir şey.
  • candan mı? kadın ismi o hehe can tan. baktın mı kulaklığı?_
  • geçen hafta konya sokağı dolaştım, kulaklığı bulamadım ama bir sürü aparat ve kablo aldım, epiy param getti, bida getmeycem konya sokağa bakıyorum, bulursam alacağım bi tane, birde konya sokakta 5 ytl ye ipotlar için bir çin işi kulaklık buldum,bunu benim p910 için aldım, onunda girişi incedir, baya iyi ses veriyor, gerçi bası epiy yetersiz ama temiz ses veriyor, basta benim kulağa pek iyi gelmiyor.
  • aparat mı? ha benim hastalık. amma bi kere bir kere koca torba malzeme almıştım.esanaf snatkarlarında çaldırdıydım.enee yere bırakma cüzadana ve ele mukayyet.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dax

    selam sana sennheıser kulaklık tavsiye ederim ama biraz pahalıdır keratalar
    ama bunun 10 katı kaliteli ses alırsın birdaha bırakamassın bu kulaklığı bence bir gözat

    Sennheiser kullanan birisi olarak bu kulaklıklara biraz pahalı demen hakaret gibi Bayağı pahalı ama sebebini satın aldıktan sonra (kaliteli bir ses kartı veya cihaz varsa) anlayabiliyorsunuz. Ben bazen bu kulaklığa kıyamadığımda diğer kulaklık modellerinden de kullanıyorum. Sizde hangi modeli var, benimki imzamda
  • dax @ bu arada bir ihbarı değerlendirdim ve size Xarus4000 ler hakkında deneyiminiz açısından pm attım İlgilenirseniz sevinirim...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mersan0

    geçen hafta konya sokağı dolaştım, kulaklığı bulamadım ama bir sürü aparat ve kablo aldım, epiy param getti, bida getmeycem konya sokağa bakıyorum, bulursam alacağım bi tane, birde konya sokakta 5 ytl ye ipotlar için bir çin işi kulaklık buldum,bunu benim p910 için aldım, onunda girişi incedir, baya iyi ses veriyor, gerçi bası epiy yetersiz ama temiz ses veriyor, basta benim kulağa pek iyi gelmiyor.


    @mersan0;
    dostum denox bahsi geçen model denox kulaklığı bulamamıştın. bu hafta sonu baktım ki var mı yok mu yahutta bernzeri olup farklı isim-modelde olabilirdi. kalmamış fakat aynı yerde atsan elek.de denox dnx-4000VIB titreşimli kulaklık vardı. 20ytl veriliyordu. bas ses seni rahatsız ediyormuş. bas ses açısından zengin. orada ki kulaklığı yolun düşerse incelemeni salık veririm.




  • the_cantan @ İstanbul'da Denox modellerini hesaplı bulabileceğimiz yer var mı? Her zaman Sennheiser kullanmayı istemiyorum, şöyle 2.5-3mt kablo uzunluğu olan 35-40 ytl arası ürünleri var mı?
  • güle güle kullan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.