Şimdi Ara

Phil Schiller, Galaxy S4'ün lansmanından önce yine Android'e çattı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cos179

    Modifiye edilmiş ve aşırı süslenmiş Şahin = Samsung ve Dandroid

    Jetta = Iphone ve IOS

    Evet, modifiyeli arabalar da birsürü özellik barındırıyor fakat bir işe yaramıyor.

    benzetmende zeka fıskırıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neo01470

    quote:

    Orijinalden alıntı: alican09turk

    quote:

    Orijinalden alıntı: bluENight
    quote:

    Androidli bir cihazı kutusundan çıkardığınızda, her birinin servis sağlayıcısı farklı 9 hesabınıza giriş yapmalısınız ki ancak iOSin sunduğu deneyime ulaşabilirsiniz. Tabi bu hesaplar mükemmel bir senkronizasyon içinde de çalışmaz. diyen Phil Schiller, Appleın iOSde hem donanım hem yazılım hem de servislerinden sorumlu olduğu için mükemmele yakın bir deneyim sunabildiğini ifade etti.
    burada neyi ifade etmeye çalışmış anlamadım
    Geçen gün bir arkadaşıma Galaxy S3 aldık kurulumu ben yaptım. İlk açılışta samsung hesap, google hesap vs vs bir sürü hesabımız olup olmadığını falan sordu. 9 tane olmasa da rahat 3-4 hesap girişi yaptık sanırım. Mesela cloud depolama olarak dropbox kullanıyor Samsung. Onun için de id gerek. Ama apple tek bir id ile bu hizmetleri veriyor. Anlatmaya çalıştığı şey bu kısacası.

    Ben nexus aldim tek hesapla hepside cayir cayir calisiyor..


    Hay ağzın bal yesin.
    +1




  • tabi tabii , iphone da da sürekli bug temizler gibi versiyonlar çıkmıyor sanki, android insanlara eziyet ediyormuş gibi anlatıyor adam , peki o zaman neden iphone'a program yüklemek için sizin beğendiklerinizden seçmek zorundayız siz başklarının sistemini beğenmiyorsunuz ama herkesin sizin sistemini beğenmesini istiyorsunuz sayın gereksiz insan sayın "Phil Schiller" , ne oldu insanlara esneklik kazandırabilen platform işinize gelmedi değilmi...

    iphone'dan emekli olmamı sizin katı ve gerzek kurallarınız sağladı
    teşekkürler ,

    bugün iphone almayacaksam eğer sadece ve sadece sizin kalıplarınız sebebiyledir...

  • yazilim ve prog. optimizosyonu hakkinda iyi ama, diger konularda ise bunaltici. herseyi itunesle yapabilen bagimli bir mobil cihaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam haklı beyler dağılın.
    iphone babanelerin bile kullanmakta zorluk çekmeyeceği basitlik ve sadelikte bir telefon.
    bu arada nexus kullanıyorum tek google hesabıyla kişiler, gmail, chrome, takvim, drive, picasa albümü ve yüklü tüm uygulamalarıma ulaşıyorum o 9 hesap olayını abartmış ;)

  • Dandrofrozoitlere şunu söyleyim her kimin elinde samsung gördüysem %99 ucuz olduğu için satın almışlar.

    Müthiş pisişik güçlere sahip bir teknoloji olduğundan dolayı değil.

    Hava atmak için iphone alanlardan farkları yok.
  • İlk çıktığı günden beri severek Galaxy S2 kullanıyorum. İosun androide en bariz üstünlüğü kayarcasına hareket eden sayfalarıdır. Androidde malesef Project butterla biraz olsun iyileşme sağlanmasına rağmen halen iosun akıcılığı (smooth tabiri) androidde sağlanamadı.

    Diğer özelliklerinin tümü androidde fazlasıyla var. İosta olmayan birçok özelliği söylemeye gerek yok zaten. Bu akıcılık işi işlemciden de biraz bağımsız bir olay. İşlemciler nekadar hızlanırsa hızlansın ufak tefek takılmalara sekerek geçen menülere herzaman rastlanabiliyor androidde..

    Android bu menü geçişlerindeki akıcılık işini de becerdiği gün iosun hiçbir artısı kalmıycak en azından benim için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cos179

    Modifiye edilmiş ve aşırı süslenmiş Şahin = Samsung ve Dandroid Jetta = Iphone ve IOS Evet, modifiyeli arabalar da birsürü özellik barındırıyor fakat bir işe yaramıyor.


    zortphone ve zortios= jetta basicline
    samsung ile android= passat exclusive
    muhahahaaaa

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    elmas evden eve nakliyeELMAS EVDEN EVE NAKLİYE evden eve nakliyat, ev ve ofis taşımacılığığında uzman , deneyimli kadrosu ve modern araç, ekipmanları ile ön plana çıkmış, yılların vermiş olduğu tecrübe ve geniş müşteri ağı ile aranılan güvenilir evden eve firmaları arasındaki yerini sağlamlaştırmıştır.İstanbul içi evden eve nakliyat hizmetlerinin yanı sıra şehirler arası nakliyat ve tüm yurtta geniş filosu ile hizmetlerine kesintisiz devam etmektedir.Elmas nakliyat, Elmas evden eve, Elmas taşımacılıkEvden eve nakliye Rahat, Stressiz, Hasarsız, Planlı, Düzenli bir taşımacılık öncelikle profesyonel bir ekip ve alanında tecrübeli, kalite standartlarına uyan şirketle gerçekleşir.Elmas evden eve Nakliyat ve ekibi sizlere bu yolda en iyi hizmeti sunar, taşımacılığımız en başından en sonuna kadar belirli bir plan doğrusunda düzenli bir şekilde koordine eder.ofis nakliyatProfesyonel ekibimiz için gerekli olan bilgi ve analizler sizlerle beraber belirlenir, sizin önem verdiğiniz noktaların üzerinde haricen durulur ve nakliye işlemleri kusursuz bir şekilde başlatılır.suadiye evden eve nakliyatEn küçük ayrıntılarına kadar en mükemmel tarzda bilinçli, dikkatli, kaliteli bir şekilde günün şartlarına uygun olarak nakliye işleriniz gerçekleştirilir. acıbadem evden eve nakliyat Biz sizin için gerekli olan her şeyi biliyor, yapılması gereken her şeyi yıllardır en kusursuz şekilde yapıyoruz. Sizlere ise sadece Elmas Nakliyat ile taşınmanın vermiş olduğu kolaylık, rahat ve huzuru yaşama ayrıcalığı kalıyor.işyeri taşıma Kalitesiz, bilinçsiz tecrübesiz, güvencesiz ve müşteri memnuniyetsiz hizmet, HİZMET DEĞİLDİR! evden eve nakliyeİletişim elmas nakliyatAnadolu yakası : (0216) 427 82 80Avrupa yakası : (0212) 217 77 44Antalya Şube : (0242) 427 47 737 x 24 GSM : (0533) 209 65 08 ADRES :Maltepe Merkez Bağdat cad. No:12 ( Eski PTT Pasajı) İstanbul / TürkiyeŞube : Dereboyu Caddesi, 46, Ortaköy Beşiktaş / İstanbul / TürkiyeAntalya Şb. : Aksu caddesi no : 13 Lara /Antalya e-mail:info@elmasnakliyat.com

    malmısınız nesiniz ya, ne alakası var nakliyatın burda, DH uyuma da bak burada neler paylaşıyor dengesizler.





  • Adam haklı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cos179

    Modifiye edilmiş ve aşırı süslenmiş Şahin = Samsung ve Dandroid Jetta = Iphone ve IOS Evet, modifiyeli arabalar da birsürü özellik barındırıyor fakat bir işe yaramıyor.


    hadi şahin yazdın samsung ve androidi aşağıladında

    jetta ne ya. sanki çok ahım şahım bi araba. Ferrari porche vs. yazsan anlıycamda.

    pardon ama böyle yorum yazdıysan büyük ihtimal babanın jettasıyla hava atmak için yazmışsındır :))

  • Yöneticiler rakip firmaya laf sokar; fanboylar birbirine girer, neticede yarışta geriye düşmemek için ihtiyacı olmayan bile yeni telefon alır, kazanan her zamanki gibi şirketler. Güzel taktik doğrusu...

  • Dandroidli Samsung modifiye edilmiş külüstür arabalardan 1 gram fazlası değildir.

    Özgün, IOS taklidi olmayan, kullanışlı yeni bir tasarım isteniyorsa Windows Phone 7 ye bakılmalıdır.

    Ferrari veya porche benzetilecek telefon olsa olsa Vertu gibi aşırı pahalı zevk için alınan zengin telefonları olabilir.
  • İş bok atmaya kaldıysa burada iosa da androide de atan atana ağzı olan konuşuyor. Gerçeği rakamlar söyler pazarını alıyormu alıyor demekki geleneksel telefon pazarı diye bişey yokmuş. Öyle dokuz tane hesaba kaydolman lazım kısmını anlayamadım sanki whatsapp ve facebooka kaydolmak zorunda değilsin iphone da. Ayrıca olsa nolur olmasa ne olur insanlar androidi daha makul buluyorsa seninyüksek oktanlı title'ınla yüksek sesle kendini yırtıp anlattıklarında fanboylarını daha da coşturmaktan başka hiiiç bir işe yaramıyordur. Android kötüymüş ios iyiymiş olabilir, Sony'nin suya darbeye dayanıklı kasası, htc onex in alüminyum kasası, samsungun seninkini katlayan ekran ve pili ne olacak ios onları karşılıyormu? yani bok atmaya başlayınca herkes bişey söylüyor

  • Bundan 2-3 yıl evvel Ağır taş misali hiçbir firmaya eleştiri yapmayan hiçbir firmayı rakip olarak görmeyen piyasaya sürdüğü her cihazi yinede şimdiki gibi çok satan bu adamın firması!
    Belli ki Samsung'un yaptiklari ve yapabilecekleri işlerden rahatsız olmaya başlamış ve yaptığı açıklamanın her harfinden birtarafının 4.5 attığı ap açık ortada.

    Gerçi son 3 senedir Samsung'un S Serisi bu firmayı her alanda dize getirmiştir.

    Gerek donanim gerek satışta olsun her iki firma 3 yıl önce ki durumlarında değiller yada samsung değil.

    Bu süreçte kimin ne yaptığı ve nerelere geldiği belli iken aple'ın yerinde olsam ayni açıklamayı onlar gibi endişe ile bende yapardım.
    Saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahayasin1 -- 15 Mart 2013; 17:03:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Psycna

    quote:

    Orijinalden alıntı: haymatloshan

    Senin telefona da bir şey atmak için 30 takla attırmak gerekiyor,ucuz numaralar bunlar,laf yapma iş yap demişler.

    bir miktar beyinle 30 taklaya gerek kalmiyor aslinda... ama...

    İşte o bir miktar beyin de herkeste yok. 1.5 yıldır ios kullanıyorum sadece 1 ay falan alışmaya çalıştım itunes vs. Sonra itools diye bir programla tanıştım ve bir daha da hiç zorluk çekmedim. Hiç öyle 30 takla falan atmaya gerek yok yani. iTools kullanmıyorsan da zor değil gerçi. Ek olarak bir eşzamanlama yapıyorsun o kadar.
  • 3 hesaba girsen ölcen sanki sekronizasyona laf atmış appleden daha iyi çalışıyo ve senkronizasyonları açık bırakınca sarj 4 saatte bitmiyo

  • adam haklı abi adam yiyor ama calışıyor süper apple ios mükemmel tıkır tıkır babam iphone 4s kullanıyor vallahi süper bende galaxy s 1 kullanıyorum android beş para etmez iyi degil brakın artı androidi yakında iphone 5 alıcam borclarımı bitirim adam dogru söylüyor gercek arkadaşlar android güvenli degil herşeyiyle berbat kullanıyorum biliyorum kardeşimde kullanıyor iyi degill

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cos179

    Itunes kurulur (1.takla), 3.parti itunes sharing kullanan bir yazılım app store dan kurulur (2.takla).

    Bundan sonra sürükle bırak yöntemiyle herhangi bir dosya hangi formatta olursa olsun paylaşılır.

    2 adımda herşey paylaşılıyor.

    Eğer internetiniz varsa paylaşım siteleri, depolar, eposta lar var, bunlara da gerek yok.

    ben niye o taklaları atmalıyım ki? zaman kaybı
  • Takla atmamanın tek yolu beyin gücüyle bilgisayarı kontrol edebilmektir.

    Samsung ve kopyacı hırsız Google ekibi yakın zamanda bunu da çıkartırlar.

    Sonuçta Samsung yeni telefonuna ekranı ellemeden hareket ettirme ile ilgili "sorunsuz çalışan" süper teknolojiyi entegre etmiş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.