Şimdi Ara

Phenom II 955 Revizyon - Güvenlik bandı açık ürün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • vatan bilgisayardan aldığım 955 be işlemci bugün geldi fakat güvenlik bandı açılmıştı. İşlemcinin plastik kutusunu ilk ben açtım gibi, soğutucu kutusu da keza öyle hiç açılmamıştı ve termal macun orjinal haliyle sürülmüş duruyordu fakat içime sinmiyor ama iki saat kargo ile yolla yenisini bekle uğraşmak ta istemiyorum. Sizce bir sıkıntısı olur mu dostlar?

    Birde işlemciyi takmadan acaba doğru revizyon mudur c3 müdür anlar mıyız kutu üzerindeki kodları yazsam?



  • Bir de işlemcinin üzeri ben kuruntu yapıyor olabilirim ama sanki macun sürülmüş de silinmiş ufak lekeli kalmış gibi. Acaba alan overclok potansiyelini denedide beğenmeyip 7 gün içinde geri mi verdi, ben aynısını yapsam denesem de macunu silsem geri götürsem değiştirmek için macun sürüp anakarta taktığım belli olur mu dostlar?
  • Bu ne yaa güvenli bandı yırtık ürünmü gönderilir. Ekran kartı yada anakartın çıktıkları poşetlerde bu tür durumlara rastladım fakat işlemcide hiç rastlamadım resmen 2.el gibi durur çünkü direk göze batıyor işlemcide bant. Alan eleman sanırım harici soğutucu ile denemiş beğenmemiş ve iade etmiş, oc yüzünden olduğunu sanmıyorum pek çünkü 3800mhz rahat görüyor hepsi zaten onun üstüde voltajla geliyor yavaş yavaş.
  • arkadasa katiliyorum iade urunu olabilir ama iade eden kotu niyetli olmayabilir hevesle acmistir elindeki anakart yanlistir olur boyle seyler zannetmiyorum calistirip bir de oc yapip begenmedigini ancak iade edebilirsiniz vatana problem cikmayacaktir.kuzene teshir s243 gonderdiler iade ettik netten alisverislerde boyle seyler olabiliyor en guzeli sehrinizde vatan subesi varsa oradan gorerek almak.kotu niyetli iadeyi vatan zaten geri almaz.c2 revizyon 955 kalmamistir artik.kuzende 3.7 ekstra voltaj vermeden kullanmaya devam ediyorlar en az 6-7 aydir.
  • büyük ihtimal sana geri verilmis olan bir ürünü yollamislar ben yinede kullan derim nasil olsa garantisi var problem cikarsa yollarsin geri.
  • benim 990fxa gd 80 geldi dün onun da kutusu açıktı kargo kutusunun içinde. Hiç elleeden fotosunu çektim ne olur ne olmaz diye içini kontrol ettim herhangi bir açılma kullanma izini rastlamadım. Kartı denemedim daha ancak umarım bir problem olmaz hem senin işlemcide hem de benim anakartta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.