Şimdi Ara

Peugeot Partner Tepee mi yoksa citröen berlingomu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
7.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar , 1-2 haftadır araştırıyorum 90 hp, Peugeot tepee premium+ aksesuar ve citröen berlingo multispace modelleri arasında kararsız kaldım.
    bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım almak istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archivol -- 29 Eylül 2008; 2:21:36 >



  • berlingo yeni kasa olanmı? eğer öyleyse bence berlingo. Hem 2 bg fazla hemde önü daha yakışıklı bir araç. Geri kalan yerleri aynı zaten. haa unutmadan citroende jant seçenekleri daha fazla.

    Ayrıca bu konuyu bende uzun zamandır araştırıyorum. yeni kango, partner teepe ve yeni berlingo arasında kaldım ama berlingo ve partner kıyaslamada oldukça zorluyorlar. Citröenin elektronik donanımda arızalar çıkarttığını duydum ama ikiside aynı şekilde üretilmiş ortak araçlar. İnsan düşünmeden edemiyor.
  • Yeni Kasa ise Berlingo derim, Ama Peugeot da alınacak araba aslında onada bak derim.
  • Berlingo
  • şirketimde 2 tane patner 1 kongo hepsini sık sık kulanıyorum partnerı 80.000 falan satarım diyosanız okey ondan sonra servisle ahpap oluyorsunuz adamlar bıktım ben bunların seslerinden diyor ve motorları okadar sağlam değil biri 140.000 öldü diyeri 167binde idare ediyor ama gidici kango ise 260 binde oda sorunlu motoru ama normal artık kendim için asla patner almam
  • Berlingo çok güzel olmuş ama yakıt tüketimi biraz düşündürüyor ...
    (ş.içi 7 lt diyor katalog verilerine göre ama normalde 8 lt den az yakmaz tahminimce 1.6 hdi 92 hp)
  • kesinlikle tepee baştan aaşağıya aynı araçlar ama tepee çok daha fazla donanım sunuyor.berlingo ise bu konuda zayıf zaten inceleyince görürüsünüz.
    premium plus:çift bölgeli dijital kliması ve arka koltuklarında sunduğu değişkenlikle ve opsiyonel esp sunması sebebiyle alınır.
    berlingo şu anki donanımıyla gereksiz olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budak_1903 -- 29 Eylül 2008; 14:01:33 >
  • şu durumda arkadaşlar peugeotmu diyorsunuz? Motor ve kalite olarak.
  • Berlingo nun ne eksileri var mesela ?
  • arkadaşlar partner teepe premiumda (dikkat premium pack değil) ön ve arka tampon tamamen plastik mi yoksa ön tamponların kenarları boyalı radyatörün önündeki yerimi plastik biraz inceledim ama tam anlayamadım. Birisi açıklarsa sevinirim.
  • Arkadaşlar Artık Partner TEPEE ile YENi Berlingo, Arçelikle Beko gibi. herşeyi aynı sadece ufak birkaç donanım farklılığı var. partnerin premiumla premium pack arasında pek fark yok olanlarda daha sonradan eklenebiliyor.
    Görüntü açısından berlingo daha dişi, partner daha erkeksi duruyor. sivri burunlu ayakkabıyla küt burun gibi.
    bayramdan sonra fiyattada çok fark olursa hangisi daha uygun olursa onu alıp geçmeyi düşünüyorum.
  • Tepee de olup da Berlingo da olmayan ne var mesela bilen var mı bilgilendirse ?
  • mesela Opsiyonel olarak EPS, virajlarda savrulmayı önleyen elektronik stabilite sistemi. onun dışında benim alacağım modelde modüler koltuk sistemi var partnerde. genelde diğer özellikelr aynı
  • abi citroen in kasa daha makyajlı daha cekici bence.
    servis sıkıntısı cekmessin neredeyse ikisinin sayısıda aynı dolayısı ile parça olarakta aynı.
    ben citroén alırdım.
    hangisini alırsan hayırlı olsun...
  • Berlingo şahsen benim de çok hoşuma gidiyor ama yakıt tüketimine ek olarak bir de arkadaşların bahsettiği donanım eksiklikleri baya kafama takılıyor ...
  • ya arkadaşım alma bu arabayı ya aynı ikiside bende partner vardı delirtmişti beni mahkemelik oldum zar zor aldım parayı...peugeotun ticarilerine güvenmiyorum fiat-citroen ile ortak yapım olmayanlara yani aynı arabadan 3 markadada olanlardan al alıcaksan...citroen ve peugeot zaten aynı...
  • Geçmiş olsun haklısınız ama yeni nesil 1.6 HDI motorları çok methediyorlar ama hem sağlamlık hem de ekonomiklik açısından ?
  • şimdi citröenin elektronik donanımda sorunları var peugeot'nunda motor aksamında. En azından benim araştırmalarım sonucunda ben böyle anladım. Ama bunlar iki firmanın ortak ürettiği, donanım - motor ve aracın burnu hariç gerisi aynı. Bu durumda donanım olarak daha çok destek veren ve yeni motorunada güvendiğim partner teepe daha akıl karı gibi geliyor. Eski partnere şimdiye kadar bir kez binme şansım oldu oda arka koltukta ama pek içime sinmemişti. Bu araca galeride bakındım biraz çok hoşuma gitti. Daha önceden yeni kangoo üzerine yoğunlaşmıştım ama herşey maximum genişlik ve düşük yakıt tüketimi demek değil. Aldıktan 2-3 sene sonrada ne güzel araba almışım şunun görünüşüne bak şu teybede bayılıyorum çok işlevsel gibi cümleler kurabilmeli insan. Hoş aileler için denilince konfor ön planda olmalı ama zaten partnerin pazarlamadaki önceliği aileler olduğuna göre herhalde konfora en az kangoo kadar önem vermişlerdir. Neden sürekli partner diyorum çünkü berlingonun önü daha güzel olmasına rağmen donanımı zayıf ve dediğim gibi elektrik aksamına güvenemedim bir türlü. Bu arada konuyu açan arkadaşta affetsin çok fazla kirlettim konusunu ama bende citröen-peugeot-renault üçlüsünde bu araçları araştırıyorum. Konu açılmışken tüm bilgileri burada paylaşılsın diye yeni konu açmıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6460740D9 -- 1 Ekim 2008; 22:27:24 >




  • Tepee de ve Berlingo da kullanılan motor aynı değil mi zaten ?
    (1.6 HDI)
  • Berlingo al
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.