Şimdi Ara

<<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>> (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.379
Cevap
18
Favori
714.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Akgedik Barajı/Milas-Muğla



     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>
  • 1. Foto Güvercinlik-Bodrum. 2. Foto Güvercinlik'in halkımız tarafından nasıl rezil hale getirildiğinin belgesi. Ekmek yediği kaba s.....nlara yuh..



     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>


     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>




  • Geyikli Barajı Milas-Muğla



     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>
  • Labranda Antik Şehri Milas-Muğla


     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>


     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>
  • Son olarak Bodrum Torba'nın hareket halindeki Tepee'den görünümü.


     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>
  • Rasim abi paylaşım için sağol sabah sabah alıp götürdün bizi,oralara çok güzel mekanlar izine gidersem memlekete paylaşacağım sizlerle,insanların verdiği tahrifat çok kötü ne yazık
  • Mehmet kardeş sıkışık trafikte normal bence çok göstermemiş.açık trafikte şehir içi 5 ile 6 gösteriyor bizimki sakin kullanım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rayen

    Arkadaşlar bugün sabah 2500 bakımını yaptırdım. Bir sorun yok. Amortisör sorununu da detaylı olarak konuştum. Aracı lifte kaldırdıklarında gösterdiler herhangi bir ayar yeri yok diye. Ayrıca, amortisörlerin yumuşatılmasının özellikle virajlarda aracın yol tutuşunu tehlikeli bir hale getirdiği konusunda da açıklama yaptılar.

    Yaklaşık iki hafta önce Peugeot Türkiye'ye, torpido gözünde harici ses çıkışının olmadığı konusunda mail atmıştım. Onlar da bir kaç gün önce benden aracın şase no'sunu istemişlerdi. Gönderdim ve bugün gittiğim servisi tercih ettiğimi belirttim. Bu durumu da anlattım, size bir bilgi geldi mi? diye sordum. Tabii gelmemiş.

    Şimdi, 110 Hp Premium Pack aracı olan arkadaşlardan ricam, sizin araçlarda bu harici ses çıkışı varsa bir fotoğrafını çekip buraya koymanız. Eğer sizde de yoksa zaten yapılacak bişey de yok.



    Rayen Hocam Akşam resmi koyacağım çekip. Bende var. Gözle rahat gözükecek şekilde, kapağı açınca hemen sağda 2 tane jack deliği. Akşam resmi koyarım.

    Bu arada bir kaç gündür yoktum.. Nooldu bu geçen zamanda büyük bir Ahmaklık yaptım söylemesi ayıp.

    Sahilde öncama martı pislemiş. Bir haftadır onunla uğraşıyordum, lekesi ön camdan öldür Allah çıkmadı, uzatmayacağım canım sıkkın mevzuya, biri dediki bulaşık süngerinin arkası ile sil (yeşil olanlar) böyle şeylere uymam genelde ama kader yolunu çizecek ya denedik :)

    Uzun lafın kısası ön camın içine s... çizilmiş bayağı. Bir musibet bin nasihatten iyidir dedik..

    İnternette uzunca aramıştım.. çıkmadı.. Siz siz olun arabanın hiçbiryerine bu tarz şeyler ile müdahil olmayın (bilmeyenler için) ..

    Cama gelince rezil oldu, keyfimi kaçırdı bu yada önümüzdeki hafta değiştireceğim.




  • Geçmiş olsun. Üzülme zaman zaman bu tür hataları hepimiz yapıyoruz. Camı değiştirmek istiyorsun anladığım kadarı ile. Ancak, değiştirmeden önce aşağıda vereceğim linkleri incelemeni öneririm.
    http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=98
    Şimdi vereceğim linkte de irf@n hocama bir danış, kendisi bu konularda uzman sana yol gösterecektir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_7367864/mpage_25//tm.htm#31606072




  • Aklımdayken yazayım. Şu amortisörleri dert eden arkadaşlara. Gerçi aynı dert benimde vardı ya
    Bugün bir öğretmen arkadaş kurstan çıktıktan sonra beni 207 si ile durağa bıraktı. (Öğrenmenin yaşı yok deyip iki haftalık bir kursa gidiyorum )
    207 2008 model 10.000 km civarı. Ha bizim amortisörler, ha 207 nin amartisörleri ikisi de aynı.
    Demek ki bu peugeotun tüm araçları böyle.
    Zaten bakıma gittiğim yerdeki usta benim velim, uzun uzun anlattı bana bu amortisör olayını değiştirmek mümkün dedi. Ancak, virajlara girdiğinde yumuşak amortisör başına iş açar senin esp filan işe yaramaz dedi. Söylediklerinde mantıklı bir çok yön buldum. Çok rahatsız olursam 4 adet çimento torbası atmayı düşünüyorum bagaja.




  • Bugün iş için susurluğa gittim.. yolda yeni kangoo denk geldi, susurluğa gidene kadar didişip durduk yolda, bir o beni geçiyor bir ben onu geçiyorum. normalde hızı sevmem, hatta beni geçeni hayatta geçmek için uğraşmam bile, ama nedense bu yeni kangoo'lara hafif gıcıklığım var, birde içimde biraz hız yapmakta vardı, yolda hep yarıştık durduk.. en sonunda susurluğa yakın yerde otobana çıkmıştık, tak etti canıma allah ne verdiyse solladım beni geçmesinede müsaade etmedim, o hızlandıkça bende hızlandım.. anlayamadan 170'i gördüm bugün.. anladımki bizim tepee'ler canavar gibi zınk diye hızlanıyor, çok atak manevra kabiliyetide güzel, tahminlerimin üstünde çıktı hep.. susurluğa gelince, şampiyon edası ile koltukarım kabardı:)
  • TORPİDO GÖZÜNDEKİ GİRİŞLER:



     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharatlil -- 11 Mayıs 2009; 22:39:35 >
  •  <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>


    Rayen hocam, jackler yukarıda aynen tarif ettiğim yerde. Camı reno servisine götürdüm, makina ile iyice denediler ama çizikler derin, verdiğin linkleride ayrıca inceliyeceğim. teşekkür ederim.
  • Fotoğraf için teşekkürler. Şimdi Peugeot Türkiye'nin yanıtını bekliyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: darkboys

    Bugün iş için susurluğa gittim.. yolda yeni kangoo denk geldi, susurluğa gidene kadar didişip durduk yolda, bir o beni geçiyor bir ben onu geçiyorum. normalde hızı sevmem, hatta beni geçeni hayatta geçmek için uğraşmam bile, ama nedense bu yeni kangoo'lara hafif gıcıklığım var, birde içimde biraz hız yapmakta vardı, yolda hep yarıştık durduk.. en sonunda susurluğa yakın yerde otobana çıkmıştık, tak etti canıma allah ne verdiyse solladım beni geçmesinede müsaade etmedim, o hızlandıkça bende hızlandım.. anlayamadan 170'i gördüm bugün.. anladımki bizim tepee'ler canavar gibi zınk diye hızlanıyor, çok atak manevra kabiliyetide güzel, tahminlerimin üstünde çıktı hep.. susurluğa gelince, şampiyon edası ile koltukarım kabardı:)

    Mehmet
    Gaza gelmeyelim lütfen.




  • black snow kardeş geçmiş olsun bende eski tempramı aynı süngerle silip boyayı mahvetmiştim.her işte bir hayır vardır sıkma canını..
  • black snow kardeş geçmiş olsun bende eski tempramı aynı süngerle silip boyayı mahvetmiştim.her işte bir hayır vardır sıkma canını..
  • arkadaşlar kusura bakmayın arkadaşın sayfasından girmişimde yanlışlık oldu.black snow kardeş geçmiş olsun bende eski tempramı aynı süngerle silip boyayı mahvetmiştim.her işte bir hayır vardır sıkma canını..
  • Mehmet kardeş hızını almışsın bakıyorum dikkatli ol genede özellikle kangolara dikkat et.bizim araçdan daha hafif ve dengesizdir yakın temas yapmamak lazım..
  • Rasim abi sende nazik ve hassas kullan olsun bitsin yoksa kum ve çakıl torbasıyla bu işler olmaz keskin bir virajda hepsi yer değiştiriyor kamyonetin arkasına atıyorduk ordan biliyorum bağladığımız halde.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.