Şimdi Ara

<<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>> (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.379
Cevap
18
Favori
714.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DARK BOYS KARDEŞ 28 MARTTA ALDIM SEÇİMLERDEN BİR GÜN ÖNCEYDİ
  • şaşırdım, çünkü türkiyedeki son 90 hp premium pack modeli ben aldım sanıyordum.. çünkü ben aracı 5 ay önce aldıktan sonra bir daha türkiyeye 90 hp premium pack gelmedi gelmicek dendi, hatta sitedende kaldırdılar..
  • kapılardan ses gelme sorunu varmı citroen le aynı kasa onda var deniliyor
  • darkboys kardeş 90 lık premıum pack hala satılıyor
    seni kandırmışlar sanırım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: darkboys

    şaşırdım, çünkü türkiyedeki son 90 hp premium pack modeli ben aldım sanıyordum.. çünkü ben aracı 5 ay önce aldıktan sonra bir daha türkiyeye 90 hp premium pack gelmedi gelmicek dendi, hatta sitedende kaldırdılar..

    darkboys, TEPEE PREMİUM PACK nickli arkadaş aracını yanılmıyorsam ikinci el olarak almış. Zaten 90 lık premium packlerin satışı olsa peugeotun sitesindeki listede kesin olurdu.
  • Merhaba,

    Sadece okumakla olmuyor paylaşmak için bende aranıza katıldım.

    7 Nisan'da Tepee Premium Pack 110 HP aldım bende İstanbul'dan. Araç yoktu gemideyken aldılar siparişi.

    Onceki arabam siyah olduğu için bu sefer tercih etmedim, çiziği, (dış temizlik) bakımı diğerlerine göre gerçekten zor oluyor diye.

    Görmeden Ay Tozu renge fit olduk (çokda memnun oldum alınca)

    Üst tavan Barı, Metalik Boya, Park sensörünü extra olarak aldım. Toplam maliyeti 33.600 oldu bana (extra hiç bir ücret ödemedim)

    Araç yokluğundan öyleki satıcılar pazarlık mevhumuna uzaktan yakından tepki bile vermiyorlar, sağolsun 60 TL indirdi (düz olsun fiyat diye)

    Öylesine memnun kaldım ki araçtan, ivmelenmesi bir yana, yol tutuş, görüş, iç konfor anlatılacak türden değil.. öyle yani.. binmek ve biraz turlamak lazım tam olarak ne olduğunu anlamak için.

    İç mekanda neredeyse her yerde kutucuk, gözenek var, 3 ü ayrı ayrı katlanır yada sökülür koltuklar, ön koltuk arkası katlanır uçak masası, arka orta koltuk yatınca oluşan pratik masacık, otomatik klimanın konforu, otomatik yağmur ve far sensörleri olayı iyiden iyiye abartmamız için bize gereken şımarıklığı fazlasıyla veriyor. Bize kalan marşa basıp arabayı idare etmek oluyor, uzun yolda hız sabitleyici ile direksiyondan başka bir derdimiz kalmıyor neredeyse.

    Aracı alırken bu konforu beklemeyen ben bu kadar memnun kaldıktan sonra eh dedik arabanın hakkını vermek lazım :

    Biraz piyasa araştırması, istekler şikayetler yazılarından sonra çaldım ziebart'ın kapısını :

    Hedefim dış koruma yaptırmak, bir önceki aracıma yaptırmadığım için son derece pişmandım çünkü.

    Uzatmadan ona deymiş buna deymemiş derken girdik full anlaşmaya, çok da kasmadım fiyatı zorlasam gene birşey olacak ama hakkını versinler istiyorum öte yandan.

    Arabaya full paket olan ALTIN ZIRH yaptırdım + en arkadan öne doğru kalitesini bildiğimiz Ziebart Cam filmi arka cam, kelebekler ve arka yolcu kısmı 3 no, sürücü kısmı 2 no, ve ön cama 1 no film kaplattım.

    Arabanın altına bir zırh kaplıyorlar özel bir keçe vari (donduktan sonra) kaplama ile, bunun dışında paketin içinde : full iç döşeme ve koltuk koruma, motor koruma, tüm araç pas önleme ve muhteşem dış koruma..

    Filmler dahil (öncam filmi de dahil) toplam 1750 TL yi 12 ye böldürdük, başta fiyat biraz abartı gibi geliyor ama evvelden kullanmış olanlar var ise nasıl olduğunu bileceklerdir. Komple korumaya girdikten sonra bazıları için ömür boyu garanti alıyorsunuz, iç ve dış korumanın yıllık bakım fiyatıda çok makul bir seviyeye geliyor, bu şekilde biraz dikkatle arabanın ilk günkü iç ve dış duruşunuda garantiye almış oluyoruz.

    Uzatmıyayım daha fazla bitmeyecek çünkü :)

    Tüm arkadaşlara araçlarını kazasız belasız hayırlı günlerde kullanmasını diliyorum.

    Huzurdan çekilirken aklıma takılan bir şeyi de sormak isterim :

    Kullanma Klavuzunda araç lastik basıncını kontrol eden bir radyo sinyalli/sistem^'den bahsediyor bu bizde varmı biliyormusunuz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Snow -- 14 Nisan 2009; 18:25:00 >




  • Aramıza hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.
  • Black Snow kardeşim aracın hayırlı uğurlu olsun , aytozu gri güzel renk gerçekten...Kazasız belasız kullanman dileğiyle..
  • Teşekkür ederim Hoşbulduk..

    Bilmukabil bende en güzel günlerde kullanmanızı dilerim.

    Lastik basınç kontrol sistemi konusunda ne düşünüyorsunuz ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Black Snow

    Teşekkür ederim Hoşbulduk..

    Bilmukabil bende en güzel günlerde kullanmanızı dilerim.

    Lastik basınç kontrol sistemi konusunda ne düşünüyorsunuz ?


    Valla bizim araçlarda öyle bir sistem olduğunu sanmıyorum , katalogta aynalarda kontrol düğmesini orta konumda aşağı çekin katlanır diyor ama yok öyle birşey :) tahminimce şu cam tavanlı tr de olmayan modelde olabilir bu özellikler.Katalogda onun resimlerinden görmüştüm bolca..
  • ARKADAŞLAR SELAM BLACK SNOW KARDEŞ ARACIN HAYIRLI UĞURLU OLSUN KAZASIZ BELASIZ KULLANMAN DİLEKLERİMLE YALNIZ BENİ M TAVSİYEM BİR KURBAN KES PLAKAYA VE TEKERLERE SÜR DERİM.RENK OLARAKTA HARİKA SEÇİM BENCE PERFORMANS OLARAKTA EN YÜKSEK TORKLU MAKİNAYI ALMIŞSIN TURBONUN DEVREYE GİRDİĞİ AN ARACIN KOPMASI NASIL MÜKEMMEL DEĞİLMİ BENİM ARACIM 90 BEYGİR O BİLE ÇOK HARİKA YOKUŞ YUKARI İÇİ DOLU CADDYDEN YOL İSTEDİM YOK BÖYLE BİRŞEY.DARK BOYS KARDEŞ BANA KENDİMİ HABİRE ÇOK ÖZEL HİSSETTİRİYORSUN BU ARAÇLARDAN TÜRKİYEDE YOK DERKEN GERÇEKTEN YOKMU BÖYLE BİR ARAŞTIRMAYA GİRMEDİM BİZ BİR TARİH YAZDIK OZAMAN İLK 60 TANE ARAÇTAN BİRİ OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ ALDIĞIM ARKADAŞ BEN BU ARACI 2.EL ALDIM 21 BİN KMDE TEPEE PREMİUM PACK 90 BEYGİR ONYX SİYAH AMA ÇOOOK MEMNUNUM,GICIRTI SESİNE GELİNCE MAAŞALLAH ŞU AN ÖYLE BİR SES YOK SAAT GİBİ ÇOK PROBLEMSİZ..

     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>




  • Bekbars'ın nano boya koruma ürününü nihayet geçtiğimiz pazar uyguladım.
    Sonuç umarım iyi olur. Su döküp test edecektim ancak, bugün için meteorloji Ankara'yı yağmurlu gösterdiği için yağmurda fotoğrafını çekerim diye düşünmüştüm. Maalesef yağmur yağmadı.
    Bugün gözle genel bir kontrol yaptığımda üzerinde biriken toz aynen cilalı yüzeylerde durduğu gibi duruyordu ve kolay temizlendi. Ayrıca tavana kuş pislemiş pislikte kolayca çıktı. Herhangi bir iz kalmadı. Bir tek suyun boncuklanmasını test etmek kaldı.
    Uygulama yaparken çekilen fotoğrafları koyayım dedim ama, fotoğraf yükleme hatası veriyor. Birazdan düzelirse fotoğraf eklerim.




  • RAYEN KARDEŞ UYGULADIM DİYE YAZMIŞSIN KENDİNMİ UYGULADIN KOLAY GELSİN BİRAZ YARDIMCI OLURMUSUN BİLDİĞİMİZ PASTA CİLA MANTIĞI BİR ŞEYMİ POLİSAJ MAKİNASI İLE ATILAN..
  • Evet kendim uyguladım. Biraz dikkatli olunca uygulaması kolay bir ürün. Pasta cila ile ilgisi olmayan bir ürün. Aşağıdaki linkte açıklama var. Elle uygulanıyor. Makinaya uygun bir ürün değil gibi, tam olarak bilmiyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_29325518/mpage_1/key_//tm.htm#29325518
  • Uygulamadan bir kaç fotoğraf.


     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>


     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>
  • devam...

     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>


     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>
  • Sonuç.
    Dün akşam yağmur yağmış, sabah çektiğim fotolar.


     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>


     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>


     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>




  • araçlarımız gerçekten muhteşem her özelliği ile.. aylardan beri rayen arkadaş ile boşuna boğaz patlatmadık.. bakıyorumda öncedens adece ikimiz vardık forumda şimdi herkes katıldı çoğaldı:)
    90 hp premium pack modeli artık sıfır km olarak türkiyeye gelmiyor, biz şanslı gruptanız:)
  • ARKADAŞLAR SELAMLAR KOLAY GESİN UYGULAMA ÇOK BAŞARILI OLMUŞ ELİNİZE SAĞLIK BİZİM ARAÇLARDAN NİYE GELMİYORMUŞ ENDİŞE ETMEMİZ GEREKEN BİR DURUM YOL DEĞİLMİ..
  • Emeğinize sağlık
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.