Şimdi Ara

PEUGEOT 607

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
12.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba herkese iyi günler diliyorum...

    1 senedir kullandığımız 2005 model 607 3.0 pack modelli aracımızda uzun bir süredir motor arıza ışığı yanıyor. Bunu servise gösterdim ve katalizör ağrızası gibi bişey söylediler sanırım. Sanırım diyorum çünkü fiyatı sordum ve arızanın giderilmesi için fiyatını duyunca dinlemek istemedim bile (2500ytl) ve sadece sorun yaşatıp yaşatmayacağını sordum yaşatmaz dediler. Bunun haricinde oktan arttırıcı katkılarından kullanmamı söyleyenler de oldu fakat bu hiç bir işe yaramadı. Bilgisi olan ve ya yaşayan varsa bu sorun kronik mi ve neden dolayı oluşur? Ben hiçbaşkasında görmedim çünkü...

    Şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar.



  • Kronik olduğunu sanmıyorum 607 için ilk kez böyle bişey duydum. Amcam da 2001 607 3,0 var o da sıkıntısız kullanıyor.

    Ben özel servise gidip göstermenizi öneririm. İstanbulda iseniz Atatür oto Sanayide Maslak oto var isterseniz bir uğrayın. Sorunla ilgili tamir edilebilecek bir durum varsa özel servis tamir eder yetkili ise parça değişir. Bence Özel servise göstermeniz de yarar var.


    Umarım sorununuz çözülür güle güle kullanırsınız.
  • slm
    607 nin genel sorunlarindan deyil
    genelde 607 ler cam krikomotorlarini yiyor cunku cift cam agir geliyor . ve motoru komple yiyor .bunlar 607 eski kasalr in genel sorunu bende cok 607 aradim 5.6tane baktim denedim ve kontrollerine baktimda uzerindeki motorlari ikin ci motor vede cam krikolari deyistirilmisti tanesi 250euro cam motorunun o yuzden vaz gectim motor yemesi sebebiyle triger kayisi motor kayisi kopariyormus ama sizin dediniz gibi katalizor yanlambasi ise tr de katalizoru bosalttira bilirsiniz yada yenileyin fiyat cok asiri burda bile yaklasik olarak 500euro civarinda.o lambbanin yanmasi icin de motorunuzun 100000km nin uzerinde olmasi gerekir eyer 100.000km altindaysa katalizor deyildir benzinli araj ingektorleri temizletin kaptorleri temizletin yada deyistirin 607 gercekten hos bir aractir tr de pek kimsede yok onun icin garaglarda yabanci kalabilirler araca.




  • Özel Video Koleksiyonumdan...

  • 2000 li yıllarda iyi yerdeydi ama acil olarak güncellenmesi gerekiyor

    bende şöyle bir reklam koyayım


    buda lansman videosu




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.