Şimdi Ara

PEUGEOT 408 (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
89
Favori
111.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2024 allure c0 aracım teslim edileli 10 gün oldu su an 500 kmde motor arızası hatasını aldım bayiden kullanabilirsiniz yazısı alıp kullanmaya devam ediyorum su an resmen ayıplı mal satıyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilverRing33 -- 9 Mayıs 2024; 17:58:27 >
  • Merhaba
    Aracım 6000 km de. Bakıma 4000 km veya 1 ay var diye ekranda uyarı veriyor. Peugeot uygulamasında da 15000 km veya 1 yıl diye bakım aralığı yazıyor.
    Aracım 10000 km yi görmeyecek 1 ay içinde , fakat bakım zamanı geldi diye bakım yaptırmak da zorunda mıyım yoksa 10000 km olunca yaptırsam bu seferde araç zamanı geçirdiğim için garanti dışı kalır mı?
  • JoeBE22 kullanıcısına yanıt

    Senesi geldiyse km nin önemi yok,yıllık yapılması lazım

    Araç 5-6 aylık ise garanti bozulmaz,servisle temasa geçip durumu bildirin,yönlendirirler.

  • icemy İ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler araç 10 aylık
  • JoeBE22 kullanıcısına yanıt

    Zamanı yaklaşmış zaten,pek sorun gözükmüyor.

  • icemy İ kullanıcısına yanıt
    Saçma, diğer aracım 2 yaşında 7000 kmde şu an ve bakım yAptırmadım yılı dolduğunda, 15.000 km ye yakın yaptıracağım. Her yılı doldurduğunda filtre yağ mı değiştireceğiz garanti bozulmasın diye.
  • JoeBE22 kullanıcısına yanıt

    Yıllık bakım her markada oluyor km ye bağlı olarak,bazısı 10 bin bazısı 15 bazısı 20 bin.

  • icemy İ kullanıcısına yanıt
    Bunu biliyorum hocam yıla değil km bazlı olarak ilerlersek garanti bozuluyor mu Peugeot da bozulmuyor mu? Net cevap almak istediğim soru bu.
  • JoeBE22 kullanıcısına yanıt

    Bozulur,yıl yada km,hangisi önce gelirse yapılmak durumunda.Kısa süreli km ve zaman geçişlerinde sorun olmaz tabi.

  • metin-88 kullanıcısına yanıt
    Selam hocam kusura bakmayın geç gördüm mesajınızı. Yetkile servise götürdüm. Randevusuz gitmiştim. Randevu alın getirin aracı ses kaydı alıp almanyaya yollayacağız dedi usta. Onlar söyleyecekler sesin nerden geldiğini ne sesi olduğunu dedi. Randevu aldım gittim başka usta baktı bu sefer. Sesin normal olduğunu bu motor seslerine artık aşina olduğunu problem olmadığını söyledi ancak tatmin edemedi beni. Çünkü benim bahsettiğim sesle ustanın duydugu sesin aynı olduğunu düşünmüyorum. Kendi aldığım ses kaydınıda dinlettim. Aracımda full servis var. Abi bir şey olursa biz burdayı dedi zaten aracın full servis paketi var rahat ol dedi. Bende tekrar götürmedim öyle biniyorum. Gerçekten dediği gibi normal mi değil mi bilemiyorum:)
  • Arkadaşlar bu wifi olayı ile ilgili bir gelişme oldu mu? Hala açılmıyor
  • Araci yeni teslim aldim ikinci günümde anahtari çalışmadı, diger anahtari aldim yine kapilari acamadim. Sonra ikisini alinca basta acilmadi sonra nasil oldu bilmiyorim kendiliginden gordu acildi biraz bekledikten sonra. Benzer problem yasayan oldu mu? Tekrar ederse ne yapacagiz bilmiyorum. Acikcasi aldiktan sonra pek icim rahat degil.
  • Ustteki gonderime ek, arac bagaj kapagi acilinca kumanda caliyor araci o sekilde acabiliyorum fakat alarm sistemi devreye giriyor uzaklastiktan bir dakika sonra alarm caliyor. Ancak aku basligini actim ve arac kapilarini kilitleyemeden biraktim. Aksam aksam basima is acti. Çözümü bilen varsa lutfen mesaj ve yorum atsin. Serviss goturecegim yarin.
  • dovizioso D kullanıcısına yanıt
    Kumanda çalıyor ne demek hocam ?
  • JoeBE22 kullanıcısına yanıt

    aynısı benimde başıma gelmişti, hem bayiyi hemde genel merkezi aradım 10.000 de gitmenize gerek yok dediler,ben servise gidip uyarıyı kaldırttım 2 sn sürmedi yapmaları

  • Aralık ayında golf8 den Allure paket 408'e geçmiştim. Yaklaşk 6000km oldu ve herhangi bir arıza, sorun vs yaşamadım. Ama okuduklarım yüzünden tedirginlik yaşamıyor değilim. Rüzgar sesi yalıtımı şimdiye kadar kullandığım açık ara en iyi C segment araç. 160'a kadar rahatsız edici ses yok. Yol sesi golf 8 ayarında. Motor sesine alıştım sanınırm ilk 2000 km de olduğu kadar rahatsız etmiyor. Yakıt 6 bin km ortalamam 7lt/100km biraz fazla. Süspansiyon konforu ve yol tutuşu dengesi çok iyi. Onun dışında Golf'te ilk 2 bin km de gelmeye başlayan trim sesleri 408'de 5000km den sonra kapılardan gelmeye başladı. Normalde bu kmlere yaklaşınca yeni araç arayışına geçmiş olurdum 408'i bir süre daha kullanırım satarsam da sırf 1.2 puretech yüzünden yeni passat, super b ya da 508 gt için satarım gibi duruyor.

  • metin-88 kullanıcısına yanıt
    Aracin anahtari yani, arac bagaj kapagini acmadikca anahtari gormuyor arac kapilari açılmıyor. Kilitleyip uzaklasinca bir dk sonra alarm calmaya başlıyor
  • K@sToR kullanıcısına yanıt

    Bende aynı şekilde aralıkta aldım Allure 2023 model. Bu c0 c2 muhabbetleri sonradan çıktı . Herhalde onlarda problemler var çok şükür benimki de tık demedi 8bin km oldu .

  • dovizioso D kullanıcısına yanıt
    Anahtar sıfırlama yaptınız mı belki işe yarayabilir. Sinyal kolunun altında anahtar simgesi var orayı tutup arabayı çalıştırın. Umarım düzelir.
  • metin-88 kullanıcısına yanıt
    Sagolasin, onu da denemistim hicbir sey sonuc vermedi dun aksam. Bu sabah erkenden servise goturdum araci showroom moduyla uykuya aliyormus, sigorta bolumunu acip islem yapti halloldu cok sukur. Gercekten sinir bozucuydu ne kapilar anahtarla aciliyordu, ne kapatinca bir dk sonra alarm caliyordu surekli. Arastirdim hicbir yerde bulamadim, neden boyle teslim ederler anlamis degilim.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.