Şimdi Ara

Peugeot 308 milesim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 2010 temmuz ayında 308 milesim 1.6 6rAuto aldım. Öncelikle aracın şehir içi (ki Bursada oturuyorum trafik yoğun diyebilirim.) 7 lt şehir dışı 5.5 lt. ortalama yakıyor. Bu değerlerin çok altında yazana arkadaşlar var benimm kullanım sorunum mu var hala çözemedim. Yoksa bu rakamlar normal mi.

    2. konu ise geçen hafta sonu arkadaşım aracın motorunu görmek istedi ve aracın kaputunu açtığımızda. bu aracın motor kapağının olmadığını söledi. 2500 bakımında servise bırakmıştım aracı. onları aradım ve aracın motor kapağı nerde diye sordum. onlar önce motor kapağının takmayı unutmak gibi bişeyin söz konusu olamayacığını sölediler. satış temsilcisi arkadaş premium modele baktığını ondada motor kapağı olmadığını söledi. acaba bu aracı kullanan arkadaşlar motor kapağı olup olmadığını paylaşabilirlermi. hatta mümkünse bir motor kapağı resmi ekleyebilirler mi. internette aradım kapağın resmini dahi bulamadım. Ancak aracı ilk aldığımda aracı tanıtırken sanki bana kapak varmış gibi geliyo acaba yanılıyomuyum.







  • süper araç hayırlı olosun inş.
  • araciniz hayirli olsun.bende bursada oturuorum.bence bursanin yogun sehir ici ve yokuslar icin normal degerler,birde ilk zamanlariymis hic sorun degil,10binden sonra guzel degerler elde edeceksiniz. motor kapagi olup olmamasi hic sorun degil bu kadar kafaniza takmayin .tamamen gorsellik teknik acidan hic bir anlami yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: driftspec

    araciniz hayirli olsun.bende bursada oturuorum.bence bursanin yogun sehir ici ve yokuslar icin normal degerler,birde ilk zamanlariymis hic sorun degil,10binden sonra guzel degerler elde edeceksiniz. motor kapagi olup olmamasi hic sorun degil bu kadar kafaniza takmayin .tamamen gorsellik teknik acidan hic bir anlami yok

    teşekkürler. geçen hafta uzun yol yaptım 90 - 100 km yi geçmeden denedim. 4,2 lt yaktı. bu değer beklediğimdende iyi. demekki biraz fazla yüklenmişim bu ana kadar. ama araç hızlı ben napim;) kapak konusuda çözültü. kapak olarak araçta keçe gibi bi koruma varmış. dediğin gibi kafama takmıyom. ama arkadaş açıp astranın motoru gösterince moralim bozuluyo. güzel bi kapak yapılsaymış iyi olurmuş.
  • sende acip turbonu goster onu ezersin:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.