Şimdi Ara

:: Peugeot 306 topluluğu, paylaşım ortamı :: (95. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.019
Cevap
35
Favori
532.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uzun zamandır peugeot kullanıcılacısıyım. yeni bir 306 XT aldım 94 model. aracı aldıktan sonra patlatma yapıyodu sonra kendı dukkanımıza göturdum. bujı kablosunu cektım ve bir daha calısmadı. arac atesleme yapmıyo bazende kontağı actıgımızda kendı kendıne atesleme yapıyo ama calısmıyo. atesleme bobınıde değiştirdim. genede arabada elektiriksel olarak bi sıkıntı var bunun nedeni ne olabilir acaba ???
  • Beyler suraya 306 sahibi olupta uzerinde hangi janti kullandiginizi resimler atarmisiniz konu olmus ya biraz canlandin buralar olmaz mi ? Herkes okuyup geciyo biraz katilim pls :)
  • Selamun aleykum beyler. Yeni uyeyim. Aracim 1998 Griffe modeli. Bir cok yorumu okudum aydinlatici bir ortam olusmus. Tesekkurlerimi sunuyorum.
     :: Peugeot 306 topluluğu, paylaşım ortamı :: :: Peugeot 306 topluluğu, paylaşım ortamı ::




  • ankhenaton A kullanıcısına yanıt
    toyota ve hondayla bu arabayı kıyaslama dostum :) bende ilk aldığımda hidrolik değil mi bu neden sert diye düşünüyordum ancak bu normal bir durummuş. Bir müddet sonra alışıyor insan :)
  • Slm arkadaşlar bn peugeot 306 1.6 Platinum 2000 model aldım aracı kullanırken içeri sanki birsey havayı içine çeker gibi ses geliyo frene basınca hafif ses kesiliyor ama bırakınca freni devam ediyo bu neden olur. Ve aracın göstermesin de anahtari açtığımda anahtar göstergesi çıkıyo bu ne bilen varmı. Lütfen acil cvp bekliyorum. Birfe araç boşta giderken devir 10 da 30 a çıkıyo .
  • Elbay66 E kullanıcısına yanıt
    quote:

    Orijinalden alıntı: Elbay66

    Slm arkadaşlar bn peugeot 306 1.6 Platinum 2000 model aldım aracı kullanırken içeri sanki birsey havayı içine çeker gibi ses geliyo frene basınca hafif ses kesiliyor ama bırakınca freni devam ediyo bu neden olur. Ve aracın göstermesin de anahtari açtığımda anahtar göstergesi çıkıyo bu ne bilen varmı. Lütfen acil cvp bekliyorum. Birfe araç boşta giderken devir 10 da 30 a çıkıyo .



    O anahtar göstergesi yağ değişimi yaptığın zaman sana yardımcı olması için geriye km sayar. O kadar önemli değildir, sıfırlamak için;

    Km sıfırlama düğmesine 10 saniye basılı tut sonra kontağı çevir anahtar simgesi gidecektir.


    Devir durduğun yerde direksiyonu sağa sola çevirince oynuyor mu? Eğer oynuyorsa rolanti motoru arızasıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OHAMARE -- 20 Ağustos 2015; 8:01:59 >




  • ARKDAŞLAR SELAMIN ALEYKÜM

    2000 MODEL 306 XR MODEL LPG Lİ 1 HAFTA OLDU ALALI BENZİN POMPASI ÇALIŞMIYORDU YENİ ALDIK TAKTIK GAYET İYİYDİ AMA TEKRAR ARIZA VERDİ ARABA BENZİNDEN GAZ YEMİYOR 3000BİN 4000BİN DEVİRDE ÇALIŞIYOR ALDIGIMA PİŞMAN OLDUM GİBİ BİŞEY YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM 05349156361 NUMARAN YARDIMCI OLUCAK ARKDAŞLARDAN TELEFON BEKLİORUM
    İSTANBUL/KADIKÖY/FİKİRTEPE
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee

    306 ların seri olmasının 2 sebebi var zaten bilirsin.. biri en yüksek torku hemen elde ediyor ikincisivites aralıkları kısa haliyle.. bir nevi dizel gibi düşünebiliriz.

    işte roverci sorunda orda başlıyor yani yağ yakma ve uzun yol denklemi.. uzun yola gittik ben 170 bin yaktım.. 90-100 ve çok nadir 150 fln..üsteik gece gittim tenha hava serin filan. fakat sabah oıldu ve gel görki egzos siyah normalde bizim eski şahinde bile benzinleyken bembeyaz olurdu çok sağlıklı olduğundan ötürü.. işte burada baktık ki araç yağ eksiltmiş.. yarım litre oldu olmadı yağ ekledik.. sebep bu mu? mavi veya siyah duman atmaz atmadı kesinlikle sadece nemli havalarda beyaz duman atar sağlıklı araçlar bilirsin.. bu eksilttiği yağdan mı dersin?

    Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar Peugeot 306 xr cam rezistansım çalışmıyor sigorta kutusunda yeri neresi ?




  • Bunların otomatik şanzımanı nasıldır ? Anneme ilk aracı olarak almayı düşünüyorum sıkıntı yaratır mi ?
  • TroubleTrouble kullanıcısına yanıt
    2013 ten beri otomatik 306 kullanıyorum Allaha şükür hiçbir sıkıntı yok sen alırsan yinede bir göster ustaya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xperia70 -- 27 Kasım 2015; 18:42:57 >
  • İyi akşamlar benim sıkıntı m şu arkadaş lar arka sağ tekerin kampanasini değiştim acaba frenler de sıkıntı olur mu yoksa takım olarak mı degistirmek lazim
  • habip25 H kullanıcısına yanıt
    sıkıntı olacagını zannetmiyorum fren ayarlarını yaptırırsan.
  • Merhaba arkadaslar 1999 306 griffe 1.6 aracimin airback lambasi yanip sonmekte ariza lanbasida surekli yanip sonmekte

    1. Ariza lambasinin yanmasi lpgden diye biliyorum dogrumudur

    2. Airbeck lambasida sag on koltugun altinda soketi varmis o soket temassizlik yaptigindan dolayi yanip sonmekteymis dogrumudur

    3. Aracim 1500 2000 kmde 1 litre yag tuketmekte normalmidir kac numara yag konmakta

    Cvlar icin simdiden tesekkurler..
  • Merhaba arkadaşlar. 2000 model 150binde otomatik bir 306 alırken nelere dikkat etmeli. Sanziman, motor, mekanik olarak? Bir de sanzimanla alakalı kronik bir sıkıntı var mı? Yedek Parça konusunda da görüş bildirirseniz sevinirim. Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: f_conq

    Merhaba arkadaşlar. 2000 model 150binde otomatik bir 306 alırken nelere dikkat etmeli. Sanziman, motor, mekanik olarak? Bir de sanzimanla alakalı kronik bir sıkıntı var mı? Yedek Parça konusunda da görüş bildirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

    Ne kadara buldun üstad?
  • osmanhamd kullanıcısına yanıt
    17bin tl. Muhtelif yerlerinde boya var. Ama ben boyayı, değişeni sorun etmiyorum. Benim için önemli olan araç çok el değiştirmemis olsun. Mesela bahsettiğim araç 2. Sahibinden. İlk sahibi 13 sene kullanmış.
  • f_conq kullanıcısına yanıt
    Ben de satıyorum, 99 model 1.8XR 179000 de otomatik. Bugün servise soktum 1000 TL masraf yaptım o şekilde satacağım. 15.500 tl ye satıyorum. Kısmet
    Amortisörler değişecek keyfe keder derler ya öyle. Hayırlı uğurlu olsun hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osmanhamd

    Ben de satıyorum, 99 model 1.8XR 179000 de otomatik. Bugün servise soktum 1000 TL masraf yaptım o şekilde satacağım. 15.500 tl ye satıyorum. Kısmet
    Amortisörler değişecek keyfe keder derler ya öyle. Hayırlı uğurlu olsun hocam
    Selam arkadaşlar, bir kaç gün önce 306 cabrio aldım..
    Komple söktürücem, boyatıcam, iç döşemeleri değiştiricem ama bazı sorunlarım var.
    Cam kenarlarındaki lastikler çok eskimiş, sökünce tekrar kullanılamaz yenisini bulmalıyım. nasıl bulabilirim bilen var mı?
    Yalıtım lastiklerinden bahsediyorum arabanın, takım olarak




  • Evet devir direksiyonu cevirdigimde azda olsa yukseliyo.
  • Merhaba arkadaşlar bunu yaşayan varsa yada bilgisi olan acil cvp verebilir mi.
    Peguet platinum stop lambası beş dk boyunca yanıp sönüyor sonra yanmiyo tekrer yine yanıp sönüyor bu ne anlama geliyor lütfen cvp bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.