Şimdi Ara

peugeot 206 arızamı bulamadılar.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    2005 model pego 206 1.4 x-line benzinli araç kullanıyorum. lpg yok
    arabamda bir sıkıntım var ve hala çözen yok. aylardır gitmediğim usta peugeot yetkili servisi kalmadı herkes birşey söylüyor.
    Arabam 2. günde bir yada 10 günde bir , bazen ara ara, bi anda kendi kendine gaz vermeye kendi kendine silkelenmeye başlıyor. o ara bende gaz verince stop ediyor. sıkıntı çıktığında göstergelere baktığımda hararet göstergesinin 0 sıfırın altına düştüğünü görüyorum. yani anlıyacağınız bu problem sadece ısıyı algılamadığı zamanlar yapıyor. bazen takip ediyorum hararet göstergesi inişli çıkışlı bir tavır sergiliyor. sıfıra düşmesin diye dua ediyorum. çünkü o zaman fazla yakıt püskürtüp boğuluyor. ve stop ediyor.

    sabahları falan çalışmasında hiçbir problem yok tek marşta çalışır. tüm bakımları zamanında yapılmış bir araçtır.
    arabayı cihaza bağlayınca ısı müşürü arızası veriyor.

    yeşil ısı müşürünü 3 kez orjinaliyle değiştirdim. olmadı en az 10 kez yetkili servis dahil arabanın beynine yeni versiyon yükledi. 5 gün birşey olmadı. yine tekrarladı.
    gidip tekrar cihaza bağladık yine ısı müşürü arızası diyor. bu sefer tekrar ısı müşürü değişti tesisatında kopukluk varmı ona bakıldı hiçbirşey çıkmadı. beyine kadar iletimde hiçbir sorun olmadığını testler sonucunda ögrendik. ısı müşürleride ısıyı doğru verdiğini termal ısı ölçerlerle ölçerek bulduk. yetkili servise gittim bu sefer göstergeye giden mavi müşür var dediler onu değiştirelim. mavi müşürüde şaseye göre aldık. değiştirdik. 14 gün hiçbirşey olmadan kullandım. sonra tekrar yaptı.
    aracıma bu güne kadar yapılanlar.
    1-carbonclien
    2-yeşil ısı müşürü değişti
    3-versiyon yüklendi en az 10 kez
    4-mavi müşür değişti
    5-tesisat elden geçti
    arızanın beyinde olduğunu söyleyenler var. ama bende diyorm ki neden 15 gün yapmayıp da arada bir yapıyor. her versiyon yüklediğimde en az 3 gün kullanıyorum her müşür değiştirdiğimde 10 gün kullanıyorum.
    beyin arızalı mı aranızda böyle şeyler yaşayan var mı ?







  • demek ki forum donanım haber de hiç peugeotcu yokmuş bir cevap bile yazmamışlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.