Şimdi Ara

peugeot 206 aracım vitese geçmiyor..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar size bir sorum olacaktı.pazar günü uzun yoldan gelirken araç bi anda vitese geçmemeye başladı.Sertce bastırdığımda zorla geçirdim fakat şu an hiç geçmiyor.Araba çalışmıyorken çok rahat vites geçişi sağlanıyor.Bilgisi olan veya başına gelmiş olan varsa bilgi verebilir mi teşekkürler.



  • merhaba aynı problemle ben ugraşıyorum acaba siz cözumunu bula bildinizmi yada bilen varsa yardım ede bilirmi.
  • Baskı balata dostum :) 450 tl :O
  • baskı bakatayı iki kere deyiştirdim ilki yansanayıydı vaılonun ondandır dedik ama orjınelini taktırdım yine aynı baskıda sıkıntı yokama bosta calısırken ugultu var debrıyaja basınca kesılıyo arada ses artıyo gıderken ve vıtes hıcbır vıtese gırmıyo kazık gıbı oluyo kol ustalar herbırı ayrı bısey soyluyo ..
  • Hocam ayni sorun bendede var aracim 2000 model 306 1.8 16v son aylarda cidden ne yapacagimi sasirdim baski balata 120.000 kmde degismis en son aracim suan 250.000 kmde ama ne kacirma nede balata bittigine dair bir belirti var bu sorun haric, ustalar hemen acip baski balata degistirmek istiyorlar ve 750 lira fiyat cikartiyorlar. Debriyaj teli degistim biraz yumusadi gibi ama yine ayni sekil sertlesti ve cok zor geciriyorum viteslere

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadasım bu konuyu bir haftadır arastırıyorum artık son care actırıcam sanzımanı artık bahtıma ne cıkarsa eger cozumu bulursam sanada yazarım ama sendede sanzımandan ucak ugultusu gıbı ses gelıyormu bende butun bunlar bu sesle bırlıkte oldu o sesınde prizdirek bilyasımı ne varmıs ondandır dıyolar bırde grup bılyaları artıkne cıkarsa
  • efekenan53 E kullanıcısına yanıt
    Mümkünse baskı balata set ve de orijinal olanı ile yetkili serviste değiştirilirse iyi olur çünkü parça garantisinin yanı sıra işçilik garantisi de var ama iş pahalı maalesef. Arkadaşlar bildiğim kadarıyla, debriyaja basınca uğultunun kesilmesi debriyaj bilyasından olabilir. Esasında baskı, balata, bilya vs hepsini değiştirmek en iyisidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.