Şimdi Ara

Petrol Ofisi çalışanı üzerime yürüdü! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
0
Favori
36.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
525 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pompaci nedir niye herkes kendi Tankini kendi doldurmaz bizim ülkede, her ise ayri adam tutarlar sonrada hala issizlik cok derler.
  • Tamamda reis 100 tl yandı?

    Keşke polisi arayıp bekleseydin orda bak 100tldende olmuşsun merak etme havlayan köpek ısırmaz darp etmek kolay iş değil öyle boş yere laf atanlar zarar gelmez sessiz durandan korkacaksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eksisozluk yazarı iseniz ordan başlık açın yada yazar bi arkadaştan yardım isteyin. Sosyal medya arkanızda. Linç gibi olucak malesef ama bu tür hayvan bile olmayan garabetleri deşifre etmeniz gerekiyor. Siz biraz daha sakin kalamasaydınız size neler yapacaklardı kim bilir. Geçmiş olsun.
  • Çoğu Petrol Ofisi çalışanları böyle benzer bir olayda benim başıma istanbul paşaköyde ki Petrol Ofisi istasyonunda geldi, adam üstüme yürüdü yanımda eşimde vardı, hiç muhattap olmadan aradım çağrı merkezleri şikayet ettim sonra cimerden de şikayet ettim, en son beni petrol ofisi genel müdürlüğünden arayıp o şahsın şubeden uzaklaştırdıklarını ve tekrar petrol ofisi istasyonlarında çalışamaycağını söylediler, ve yaklaşık hemen hemen hergün oraya gidiyorum ve o kişi orada yok, o yüzden çağrı merkezine şikayet edip cimere başvuru yapın.
  • Geçmiş olsun, artık ülkede adalet ve adalete güven kalmadığı için herkes kendi kafasına göre hareket ediyor. Özellikle ekonomik sıkıntı zamanlarında ortalıkta insanlar saatli bomba gibi geziniyor.

    Adam ters yönden gelirken sellektör yapıldı diye cinayet işliyor. Öncelikle ucuz atlatmışsınız.

    Ben pompacıya yakıtı söyledikten sonra doğru koyduğunu görmeden aracın başından ayrılmıyorum. Yanlış yakıttan öte, pompacılar en pahalı yakıtı koyuyorlar genellikle, misal shellde "x liralık dizel" dediğinde direkt olarak pahalı olan v-powerı koyuyorlar, bu tarz yakıtları sevmeme nedenim az kilometre yaptırması, ama pompacılara nasıl bir baskı yapıyorlarsa direkt katkılıyı yapıştırıyorlar.
  • III I II III I I kullanıcısına yanıt
    Sizin ki daha boş yorum olmuş :)

    Burada müşteriye yapılan saygısızlığın herhangi bir açıklaması yok. Premium sınıfı çoğu araçta depolarda bu gibi durumlar için sensör var bırakın farklı yakıtı kalitesiz yakıtta bile çalıştırmadığı oluyor motora zarar vermemesi için...
    Mağduriyet yaşanan araç aurismiş fakat bununda önemi yok.
    En ağır cezayı alması gerekiyor o çalışanların.
    Klasik Türkiye bir savcı onu geç iyi bir konumda polis tanıdığı olsa her hafta sana cebinden yakıt paranı ödeyecek hale getirirsin adamıda herneyse...
  • boraycan kullanıcısına yanıt
    aracınız yok herhalde:) istasyon pompası görmediniz herhalde hiç renklerini farklılıklarını yerlerini :))
  • TheGameGuard kullanıcısına yanıt
    Araca konulan yakıtla aracın direk olarak çalışmaması arasında bağlantı yok. Burada sıkıntı yok.
    Ayrıca son cümlede belirttim ne olursa olsun, po çalışanının yanlış yaptığını belirttim.
    Boş olan yer neresi?
  • Shell, Opet gibi kurumsal markalar varken Petrol Ofisine para kazandırmayın. Adamların çoğu istasyonunun tuvaletleri bile düzgün değil oradan anlıyorsunuz müşteriye saygıları olmadığını.
  • iyide dostum yakıtla ilgili bi problem olamaz ki

    olsa bile arabayı çalıştırmayacak bi sorun olmaz.

    büyük ihtimal depoda az miktarda mazot bulundurup gazladığınız için sorun olmuştur.

    mazot pompasına baktırın.


    Edit: Aması var ki po görevlilerinin o şekilde davranmasından dolayı sana destek olmak için po dan hiç bi şekilde yakıt almamaya çalışırım.İçin Rahat olsun. Destekliyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lınc -- 11 Kasım 2019; 10:54:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bluerdem

    Sende de beyin olsa bu tür mesajlar yazmazdın ama işte herkesin bir eksiği var maalesef.

    Gerekli ilgiyi görüp kendini tatmin ettikten sonra yine mesajını silip yeni konu açılmasını bekleyeceksin pusuda ve sonra yine trollük yapıp eğleneceksin kendi çapında.

    Allah akıl dağıtırken Megane almaya gitmiştin heralde. Dönüş yolunda daha uğra istersen, belki bir iki kırıntı kalmıştır
    Aşağılayıcı kelimelerinizi size iade ediyorum . Allah ıslah etsin sizi ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müdür müdür müdür? 🤔 Şaka bir yana eğer dizele motorin konulmuş olsaydı 10 15 km sonra garanti araba stop eder çalışmazdı bir daha, tamirciye gidip benzini çektirmen gerekirdi bir kere benim de başıma geldi. Eğer Bi sorun çıkarmadıysa ilk seferden sonra belki sadece kalitesiz mazottur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheGameGuard kullanıcısına yanıt
    4 tane var. Sizde konuyu okumadınız heralde. Yanlış yakıt koyulmuş mu diye fişe bakılmış. Konuda anlatılanlardan fişteki yakıt cinsi ve plakanın uyustugu anlaşılıyor. Fişteki yazanla arabaya konulan yakıt farklı mı olabilir yada arkadaşın arabasının plakası yazılarak başka arabaya mazot, o başka arabaya koyulması gereken benzin arkadaşın arabasına mı koyulmuş? O zaman yanlış yakıttan iki arabanın şikayet etmesi gerekir. Acaba benzin pompası yanlış yakıt verip fişe doğrumu yazıyor. Kameraya bakılarak ne anlaşılacak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraycan -- 11 Kasım 2019; 11:48:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Aşağılayıcı mı? Tamamen durum tespiti yaptım, başka niyetim yoktu. 😉

    Yazıp yazıp silmezseniz mesajlarınızı günün birinde biri çıkıp güzel bi kolaj yapabilir. O zaman siz de bana hak verirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen 155i aramak gerekiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Petrol Ofisi çalışanlarında genel bir kalite sıkntısı var anlaşılan. Benzer bir durum Adana Seyhan'da DSİ'nin ordaki petrol ofisi istasyonunda başımıza geldi. çalışanlardan biri ters türs cevaplar verip belasını arıyordu gece gece git belanı bizden bulma diyerek uzaklaştık. Daha da hayatta PO'ya girmem.
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Konuyu açan kamera görüntüsünü ne için istediğini bilmiyor:) sizde çıkmışsınız niye herkes kendisi yapmıyor diyorsunuz. Bizim millet 30 senede ATM'den para çekmeyi zor öğrendi (para yatırmayı halen ogrenememis durumda) benzin nasıl alacak...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki sonra araç gene stop ettimi ?
  • Öncelikle patron yönetimindeki istasyonlarda genel yaklaşım şekli ne yazık kı böyle kalite çoğu işletmede düşük...

    - Yanlış yakıt verilmesi durumunda arac hemen stop etmez sebebi ise ateşleme sistemi ve depo arasındaki tesisatta kalan yakıt bitene kadar yeni alınan yakıt motora gelmez.

    - Yanlış yakıtta yaklaşık 15 - 40 km sonra araçta ciddi performans düşüsü olur benzin enjektörleri eritir tabiri caizse

    - İlgili personel yada personelleri Akaryakıt istasyonlarının genel merkezlerine şikayet ederseniz istasyon puan kaybedecektir. Epdk da bun dahildir.

    - Fişte yakıt normal ise yakıt yanlış olamaz çunkü otomasyon çok sağlam işler ancak istasyona yakıt getiren araç istasyon tanklarına yanlış yakıt basar ise sistemde mazot ama pompada benzin verir ki buda neredeyse cok zor bir durumdur.

    Olası durum ise yakıtınızı bitirmiş olmanız ve depo ile motor arasında yakıt kalmamıs olması, daha sonra çalıştırma denemelerinizde yakıtın yeniden motora ulaşması tabi bu bir tahmin.

    Keza yakıtta bir kalitesizlik yada yanlışlık olsa idi kesinlikle yolda kalırdınız.

    Amacım istasyonu markayı yada kişi kişileri korumak değil yanlış anlaşılmasın. telefonla müşteri hizmetlerini arayıp otomasyon sisteminden yakıtınızı öğrenebilirsiniz.

    Tavsiye;

    Yakıt alırken kurumsal akaryakıt istasyonlarından almanız...




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.