Şimdi Ara

Petbesinleri.com Mama sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Petbesinleri.com sitesinden " nd Low Az Tahıllı Kuzulu Yaban Mersinli Mini Yavru köpek Maması-7 kg" satın aldım, Yetişkin köpek maması geldi, üzerinde de son kullanma tarihi yok. Bir de köpeğe verdik bu mamadan. Ne yapmalıyım?



  • Kopeginiz mamayi yedikten sonra hastalik belirtisi (kusma, ishal, haksizlik vb.) gosterdiyse veterinere goturun, yoksa bisey olmamistir. Daha kaliteli bir kuru mama alarak onla besleyin, neticede omru boyunca onu tasiyacak kas-kemiklerin gelisimi icin kaliteli ve ihtiyaclarini karsilayan bir mamayla beslenmesinde fayda var. Haftada bir iki defa ogun yerine gecmeyecek sekilde yogurt, peynir verebilirsiniz. Kac aylikti kopeginiz ve cinsi nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rock steady kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Mamayı yedirmedik, ürünü geri gönderdik. Yavru olanını yollayacaklar. N&D markası zaten çok iyi bir marka olarak geçiyor. Bir orijen olmasa da. Şu anda az tahıllı kullanmamızın sebebi alışma süreci. Veteriner tavsiyesiyle kaşar peyniri ve yoğurt veriyoruz arada. 4 aylık ve Cavalier King Charles cinsi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.