Şimdi Ara

PES 2015 (PS-XBOX-PC) [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
8.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Allah aşkına biri defans nasıl yapılır top nasıl çalınır anlatsın. Online oyun olsun pc ye karşı olsun yada rakip yaldır yaldır geliyor ne adamdan top albiliyorsun ne 2 pas yapabiliyorsun hepsi dibine geliyor benim oyuncular sanki kırda parkta gezintide adamdan 5 metre uzaklar.

    Rakip ara pası atıyor çat kaleci ile karşı karşıya ben atıyorum illa birinin ayağında ne olur biri anlatsın nasıl oluyor bu iş:
  • 10 gündür her akşam deniyorum... Daha bi kere bile rakip bulamadı...

    Bi işi de düzgün yap be KONAMI, bi tek işi ya...

    Elimizde oyun, kaldık öyle...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ps4 aldım ben pes 15 yükledim satın alıp ama serial numarasını istemedi benden ve online oynamak için playstation store gibi bişey hatırlıyorum oraya para yatırmamı
    istiyor online oynamak için oyun para verdim daha ne parası istiyor bu anlamış degilim bilen birisi yardımcı olabilirmi
  • Merhabalar. Pes 15 te menajer hesabimda takim düzenlemeden kadromu ayarliyorum sonra maca başla diyorum fakat maca girdigimde farkli bir 11 le maca basliyor benim takim. Nedeni ne olabilir yanlis bir ayar mi yaptim yoksa oyunun kendi yazilimsal bir hatasi mi var.?

    --sorun çözüldü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtonomAktor -- 25 Kasım 2014; 20:55:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR BENİM PES 2015 DE TARAFTARLAR BİRDEN KAYBOLDU STATLAR BOŞ SEYİRCİ SESLERİ VAR FLAŞ PATLAR GİBİ NOKTA ŞEKLİNDE TİRİBÜNDEN IŞIKTA GELİYOR AMA GÖRSELLİK OLARA TARAFTAR YOK STATTA BENİM SORUNUM NEDİR ?
  • 100'e yakın maç yaptım alabildiğim faul sayısı 2 veya 3, karşı takım oyuncularının yanından geçsen faul alıp kart yiyorken benim oyunculara ne yapılsa faul olmuyor. Bir de kapılan toptan sonra rakip oyuncunun topun üzerinde kalması ve topu hiçbir şekilde alamamak var. Bu sorunlar olmasa daha iyi olacak oyun.
  • Bende pc de oynuyordum ama yok arkadaş bu oyun ps4 için yapılmış, yeniden ps4 aldırttı bana ve şimdi oyundan keyif almaya başladım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun hakkında söylenecek tek kelime var ''ÇÖP'' (fifa oynamıyorum)
  • Uzun süre oynadım oyunu. Sinirimden ilk zamanlarda yorum yazacaktım fakat biraz daha oynayayım objektif olayım dedim. Pes serisinin en kötü oyunu. Tek beğendim olay seyircilerin aktif olması. Anlatacak tek bir güzel yan bulamıyorum.

    1) Hayatımda bu kadar aptal kaleciler görmedim. Yapay zeka falan hikaye. Top kaleye girdikten sonra kaleci topa hamle yapıyor.

    2) Topu ayağına alan oyuncu sabit bir şekilde bekliyor. Müdahale ettiğim zaman benim oyuncu afallıyor. Kendine gelmesi 5 saniye adam uçtu gitti zaten.

    3) TAAAAA bu oyunun en başından beri çözülemeyen oyuncuların içinden geçme saçmalıkları.

    4) Türk takımları nerdeeeeee????

    5) Oyun resmen gol olmasın diye yapılmış. Alın Barçayı madridi sabaha kadar pas yapın.

    O kadar açıklama yapıldı. Yok yapay zeka vs vs diye SERİNİN EN BERBAT OYUNU. Bu zamana kadar hiç FİFA oynamadım. İlk kez bu oyun yüzünden gidip bir denemek istiyorum.




  • Arkadaşlar nette lisanssız online oynanabiliyor gibisinden yazılar. Ne kadar doğru oynayabilen var mı?
  • An itibariyle bu sene için fifayı bıraktım derken pesten de çok şikayet gelince en iyisi 16 lar çıkana kadar gta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün orjinal pes 2015 aldık,steamden aktifleştirip oyunu indirdim fakat oyunu açmaya çalıştığımda iletişimler hazırlanıyor ekranına geldiğinde çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.yardımcı olabilecek var mı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 te oynuyorum ama bazı yazılanları görünce aynı oyunumu oynuyoruz diye düşündüm. Bazı konularda katılıyorum. Özellikle savunma yapma anında defans oyuncularının aptallaşması. Rakip her ara pasında kaleme inerken benim ara paslarımın bir türlü yerine gitmemesi gibi. Ama online rakip bulamama, grfik hataları, v.s. sıkıntıları yaşamadım çok şükür. Benim anldığım, pes15 te en mühim şey oyuncuların sahada dizildiği yerler. Oyuncuların birbirine ne kadar yakınsa rakip kaleye inmen o kadar rahatlıyor. Hele pas olayını çözenler için atak yapmak çok daha keyifli.

    Ama ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Beşiktaşla Arjantinli bi arkadaşa Arjantin milli takımına 6 attığım da oldu, Barça ile juveden 5 yediğimde... Taktik diziliş çok mühim ama henüz tam oturtamadım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle şunu söyleyeyim, ben hem FIFA'cıyım hem PES'çiyim yani bir tarafım yok; 2-3 sene boyunca Fifa'nın ağır bastığını düşünüp fifayı tutarım, 2-3 sene PES'in ağır bastığını düşünüp pesi tutarım. Her neyse; en son PES serisinde 2010 ve 2012'yi oynadım. Onun dışında 2007'den sonra pesi komple bırakmıştım. Yani 2008-2009-2011-2013-2014'ü oynamadım. Konuya gelirsek PES 2015'i ilk kez dün denemek için yükledim ve 2 gündür ara sıra girip oynuyorum. Bazen mesela PES'ten çıkıp fifaya giriyorum, öyle bir rahatlama geliyor ki hem ellerime hem sinirlerime ...

    Kısaca PES 15 ÇÖP ÇÖP ÇÖP. Yahu ulan sen bu oyuna sürekli yeni bir zorluk seviyesi ekleyeceğine önce düzgün bir yapay zeka ekle, düzügn bir fizik motoru, oyun motoru ekle. Attığım paslar sanki düz duvara gidiyor gibi, topu atıyorum ama attığım oyuncuda 1 gram hareketlenme olmuyor sanki beton duvara pas veriyorum. Oyunda at gibi koşmaktan başka bir şey yapmıyoruz. Sürekli aynı şey, başka bir numarası yok oyunun. Al Ronaldo'yu, al Messi'yi koştur dur başka bir şey göremiyorum oyunda. İlk başta oyuncuların hareketlerini görünce "Vay beee" demiştim hani şu kaleciyle pas verirken falan böyle kalecinin hareketlenmesi falan güzel gözüküyordu gözüme ama meğerse hepsi göz boyamak için yapılmış. Çünkü kaleciler de armut, kısaca oyunda hiçbir şekilde yapay zeka, teknik yok. Al topu koş; ne bir hava topu ne bir verkaç ... HİÇBİR şey... Ellerim ağrıdı sürekli rakip oyuncudan top almaya çalışacağım veya topu aldığım zaman kaptırmayayım diye. Koş-pas at-koş oyunun mantığı bu. Paslar dediğim gibi zaten Allah'a emanet atıyorsunuz pasları "ya tutarsa" hesabı, çünkü %70 ihtimalle top rakibe gidiyor. Yemin ederim az önce oynadığım bir maçta gerçek süre ile 3-4 dakika boyunca pas yapıldı maçta. Atağa çıkma olayı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozzy45 -- 28 Temmuz 2015; 4:37:33 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.