Şimdi Ara

Pes 2014 tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, size bir kaç tavsiyede bulunacağım. Öncelikle pes 2013 ü online master league'de pc platformunda oynuyordum hileciler vardı ve ilk çıktığında bağlantı sorunları vardı baya düşmüştü nezaket puanı, nasıl olduysa pes 2014 de nasıl yapıyorlarsa yine hileciler var, yine bağlantı sorunu var B ye düştü nezaket puanım. İlk defa bir maçta birine 5 gol attim, yavaşlattı bağlantıyı üşenmedim iki saat rapor ettim adamı, hileciye veya pas yapana denk gelirseniz direk engelleyip şikayet edelim arkadaşlar.

    İlk başlarken; Transfer yapmayı tercih ederseniz bir kaç oyuncu satıp 1-2 forvete hızlı oyuncu alabilirsiniz, ama almıyorsanız gücü yüksek oyuncuyu değil, Formda olanı oynatınız, ki eğer formsuz oyuncuyu oynatırsanız oyuncu hantal oluyor, beceriksiz oluyor.

    Pas ayarlarını basit yapmanızı şiddetle öneririm, öbür türlü oyundan soğuyorsunuz geliştirelim derken batırmışlar, ayrıca çok fazla oyuncu eklemişler ve hiç uğraşmamışlar oyuncuların yüzleriyle, ben bile oyuncu yaratırken az kendime benzetmeye çalışıyorum adamlar boyunu ismini koymuş itelemişler.

    Oyuncu tavsiyeleri; İlk başlarken mphelayı alabilirsiniz,gassana,M'bow,stefan victoria, D.reyes ve sami size hesaplı ve iş yapacaklar oyuncular olarak tavsiyem.

    Kızılayın dağıttığı üç forvet hakkında= (MPHELA,SAMI,MOUKANDJO) oyuncular gayet seri ve iş yapıyor, formdayken tutulmuyorlar fakat, oyuncuları öyle yapmışlarki, formsuzken intihar komandosu gibi kalecinin üstüne koşuyor 3-4 saniye önce şut çeksen bile. Hele bir kafa vuruşları var, sabit dursa golü atar kaleye 30cm mesafeden kafa vurup kameramanı vuruyor adamlar, boş kaleye doğru giden topa koşup vurup direği filan nişanlıyorlar zaten kalecinin tuttuğu köşeye vurun, diğer köşeyi hedefleyince kesin auta atıyor adamlar. Ama bu adamları oynatmasanız bile yedekte bulundurun, hızıyla oyunu açarlar.

    Diğer bir tavsiyem ise, oyuncu eğer çok adam kaçırarak oynuyorsa r2 x yapıp beklemek yerine r1 x yapıp pas atmasına fırsat vermeyin, ben pes 2013 den kalma alışkanlıkla bekliyordum fakat çok arapas yiyince saldırıyorum, bununda kötü tarafı oyuncu sürekli baskı yaptıgı icin dönüşlerde adamı kaçırabiliyor.

    Kaymalara dikkat ediniz, pes2013 de faul olmayan bir çok harekete penaltı verebiliyorlar. Ayrıca penalti çekerken r1 ile gideceği tarafa bakın mutlaka 70 lik adamla çok köşeyide hedeflemeyin başarısız olursunuz.

    Oyunun başındaysanız freekickte falso kullanmadan direk barajın üstünden vurun, gol oluyor. Eğer freekick'i karşı takım kullanıyorsa Kareya basarak oyuncuları zıplatmayı unutmayınız.

    Orta Saha oyuncuları hakkında= Ortayasahaya oyuncu alırken özellikle dmf bölgesine, hız yerine dikkat edeceğiniz özellik pas ve kafa vurusları olmalı, ama 1.50lik adamı kafa vuruşu yüksek diye almayınız, boyu yüksek adam kafa vuruşları kötü olsa bile topu indirebiliyor eğer ortasahanızdaki adamlar kafa toplarını alabiliyorsa rakip takımın uzun toplarını karşılar siz atağa kalkarsınız

    Son tavsiyem ise, yedek taktik olarak takımca hücum olan bi taktik yapın ,oyuncuları ileri tarafa dizin, eğer rakip pas yaparsa bu taktiğe geçip r1+x+kare yapın ki pres yapsın oyuncular mecbur ileri göndermek zorunda olacak topu adam. Öbür türlü pas yapar izlersiniz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trailblack -- 23 Eylül 2013; 23:33:33 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.