Şimdi Ara

PES 2014 Savunma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar takım savunma yaparken kullandığınız tuşlar nelerdir? Özellikle online oyunda rakip hücüm oyuncuları benim defansın yanından elini kolunu sallaya sallaya geçip gidiyor. R1 + X tuşlarını kullanıyorum ama yine seyirci kalıyorlar. Tek çare dalıyorum oyunculara.. Yakınsa belki omuz atabiliyorum sadece.

    Özellikle hızlı oyuncular seçmiş olmama rağmen savunma arkasına atılan toplarda da benim defans tın tın gidiyor. Sanki R1 çalışmıyor gibi. Benzer sorunu yaşayan var ya da çözümü olan var mıdır?

    Teşekkürler.



  • onurguard kullanıcısına yanıt
    Defans olayını ben de henüz çözemedim. dediklerinize yakın şeyler oluyor bende de. geçen yıl defans oyuncuları biraz daha yardımlı idi sanki. daha sık otomatik müdahale yapıyorlardı bu yıl sanırım defans yapma işi hemen hemen tamamen bize bırakılmış. bırakılmış da, o da tam değil. gecikiyor oyuncular müdahale etmekte. geçen yıldan farklı bir anlayış var, çözmek zaman alacak gibi. çözen varsa beri gelsin, bize de yardımcı olsun.
  • oyuncular çok geç tepki veriyor yapmak istediklerinize messi gibi bir adama ara pas atıp koşturmak için r1 kırmak gerekiyo heralde sıradan bir savunma oyuncusu messinin 10m arkasından depera kalkıp topa müdahele ediyo yada omuz omuza mücadeleye kalıyolar aynı şekilde defansı ben yaparken tiago silva gibi bir defans oyuncusu overall 70 olan adamı yakalamakda zorluk çekiyo sanki r1 ile koşmuyoda yanlış tuş kullanıyomuş hissi veriyor insana.
  • Sanırım benzer sorun hepimiz için geçerli. Yok mudur konu ile ilgili bilgisi olan arkadaş?
  • aynı derlerden ben de müzdaribim, hatta sadece savunma değil hücumda da variyet gösteremiyorum. sanırım alışmaktan vazgeçip fifa14'ü bekleyeceğim
  • savunma yapmak çok zor. millet yanımdan tren gibi geçiyor. pes 13 de savunma yaptığını hissediyordun. pes 14 yol geçen hanı gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havadanlara çare zor. Hızlı bir oyuncu koyup kaçırtmamaya çalışıyorum ama yine yediğim bütün goller o şekilde malesef. Bireysel markaj verince de defans sapıtıyor. Oyunun tadı iyice kaçtı..
  • Aynı sorun bende de var online maç yaparken tek yaptıkları sağ analog ve L1 tuşuna basarak savunma arkasına oyuncu kaçırmak.Defans oyuncumla savunma arkasına kaçırdığı oyuncu yan yana ama adam jet gibi basıyor gidiyor.Yok mu şu işin bir çözümü?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barneyst25 -- 18 Nisan 2014; 20:02:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.