Şimdi Ara

pes 2010 full sürüm&demo farklılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Böyle bir sorunla bir tek ben mi karşı karşıyayım bilmiyorum. ama kafayı yedirmek üzere. pes 2010 demosu çıktığında indirdim, bilgisayar kurdum ve high grafik ayarlarında dahi, nerdeyse çok stabil bi fps ile oyunu oynuyodum. daha sora bilgisayara format atıldı, yeniden xp kurdum. driver versiyonları değişti falan. ama pek bi sorun teşkil ettiğini sanmam. ne ayar yaparsam yapayım, oyun slow mode'ta çalışıyor resmen. menüler vs. gayet akıcı, oyuna girdiğimde oynanamayacak derecede yavaş çalışıyor.

    sistemim de şöyle: pentium 4 2.0 ghz, 512 mb radeon hd3650 agp ekran kartı, 1.5 gb ddr ram, windows xp 32 bit. işlemciden kaybediyosun denilecek fakat, pes 2009 ve dahası pes 2010 demosunu high ayarlarda çok çok az kasarak(o da ancak kalecvi degaj vururken falan) oynatan makine full sürümde neden çuvallıyor? bi türlü işin içinden çıkamadım. ayrıca hd3650'yi yeni çıkan driver'larda bi türlü 3600 series olarak gözükmekten kurtaramadım. onunla mı alakalı acaba. hd3650 agp yerine 3600 series yazıyor aygıt yöneticisinde. gerçi 3600 serisinden zilyon tane kart var, öyle yazmaları da normal.

    aynı sorundan muzdarip olan ya da çözümünü bilenler varsa şu illetten kurtarsınlar bi zahmet. çok duacı olurum.







  • kasılma bütün modlarda mı oluyor yoksa sadece master lig ve bal gibi verinin çok işlendiği modlarda mı ? training ve exhibition ı denedin mi ?
  • şampiyonlar ligi ve exhibition'da denedim. ikisinde de aynı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.