Şimdi Ara

Persona 5 Royal [ANA KONU]- Metacritic 95/100 - 2020 PS4 En iyi oyun ödüllü (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
13
Favori
28.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uchihasasukee kullanıcısına yanıt
    Persona 5 i oynamamak hayatında gerçekten büyük bir kayıp olur. O derece kaliteli bir oyun. Ama şunu diyim bol vaktin ve boş vaktin varsa oyna diğer türlü bitiremezsin ve acele acele oynarsan hiç bir şey anlamazsın.
  • Oyunu aldım ve bu akşam oynamaya başlayacam, kime sorduysam kesinlikle oynanması gerek oyunlarda ilk 10' da olduğunu söyledi, iyi de bir ingilizcem olunca kaçırmıyayım dedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheLuBu

    Hiç durma şu ana kadar ps4 e çıkan jrpg oyunlar arasında en iyi jrpg

    Alıntıları Göster
    Aldım oyunu hocam cevabınız için teşekkür ederim
  • Uchihasasukee kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bu oyun için iyi ingilizce şart ve bol boş zaman lazım. Türe yabancıysanız ilk başlarda bu nasıl oyun fln diyebilirsiniz ama daha sonradan o derinlemesine hikayesini ve RPG öğelerini gelişimi görünce ve oyunu bitirince muhteşem bir macerayı bitirmiş hissi uyanacak sizde.

    Yani keşke bitirmemiş olsaydımda tekrar bitirseydim dediğim oyunlardandır Persona 5.
  • Evet alalı kaç gün oldu diye baktım , 20 günde oyunun sonuna gelmişim. Çok güzeldi ya. Çok spoiller gibi değil ama genede spoiler a yazayım


    Oyuna başladığımda palace gelsede adam kessek diye bekliyordum sonlara doğru confidantlarla takılayım salla palaceları der oldum


    Oyunu tavsiye eden arkadaşlara tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Persona 5 Royalde görüşmek üzere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Persona 5 Royal - E3 2019 Fragmanı | PS4

  • Oyunu aldım. Bu ilk Persona oyunum ve hatta ilk JRPG deneyimim sayılır. İlk sarayı bitirdim. Bundan sonrası için tavsiyeleriniz var mı? Özellikle gerçek hayat kısmında.

    Bir de saraylarda bazı düşmanlar benim seviyemin üstü oluyor ve çok zorluyor. Bunları ambush yapmak yerine yanından geçip gitmeye çalışmak daha mı doğru? Birkaç kez öyle yaptım ama sanki oyun gizlilik mekaniklerini saklanarak ilerlemek için değil de düşmanı gafil avlamak için koymuş gibi geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yaban arısı

    Oyunu aldım. Bu ilk Persona oyunum ve hatta ilk JRPG deneyimim sayılır. İlk sarayı bitirdim. Bundan sonrası için tavsiyeleriniz var mı? Özellikle gerçek hayat kısmında.

    Bir de saraylarda bazı düşmanlar benim seviyemin üstü oluyor ve çok zorluyor. Bunları ambush yapmak yerine yanından geçip gitmeye çalışmak daha mı doğru? Birkaç kez öyle yaptım ama sanki oyun gizlilik mekaniklerini saklanarak ilerlemek için değil de düşmanı gafil avlamak için koymuş gibi geliyor.
    yanlarından geçme. obariyon ya da rakshasa yoksa onları al işine yarar ikinci palaceta. mementosu da ihmal etme.
  • PS4'e Özel Persona 5 Royal'dan Yeni Bir Oynanış Videosu Yayınlandı



    Şimdilik sadece Japonya pazarında piyasaya çıkmaya hazırlanan oyundan yeni video geldi.

    Persona serisinin efsane yapımcısı Atlus tarafından, oyunun ana hikayesine birçok yeni hikaye ve içerik ekleyecek olan Persona 5 Royal versiyonu ile ilgili bir video yayınlandı.
    Oyuna yeni gelecek olan Ann Takamari karakterinin çevresinde gelişecek olan olayları konu alacak olan oyun 31 Ekim 2019'da -şimdilik- sadece Japonya pazarında piyasaya sunulacak.

    İlgili video shoujo anime tarzında başlıyor. Persona'nın rengarenk mangalara benzeyen dünyasının bu kez odağında ise normal oyunda da gördüğümüz sarı saçlı mavi gözlü bir kızımız bulunuyor. Ann isimli kızımız özel gücünü kullanacağı vakit ise karşımıza kırmızı bir kedi kostümüyle çıkıyor.

    Oyunun Avrupa ve Amerika versiyonları ile ilgili henüz bir açıklama yok. Yayınlanan videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.



    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PS4e_Ozel_Persona_5_Royaldan_Yeni_Bir_Oynanis_Videosu_Yayinlandi-94808.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 7 Temmuz 2019; 18:0:52 >




  • Persona 5 Royal'den Yeni Bir Fragman Daha Geldi



    31 Ekim 2019 tarihinde Japonya pazarında, gelecek senenin ilk aylarında ise Avrupa ve Amerika pazarında piyasaya sunulması beklenen Persona 5 Royal'den yeni bir oynanış videosu daha geldi.

    Geçtiğimiz günlerde Yusuke Kitagawa'ya özel video yayınlayan Atlus, şimdi de Persona 5: Golden'a özel Futaba Sakura'ya özgü bir video yayınladı.

    Videoda da göreceğiniz üzere Atlus, Futuba Sakura isimli karaktere yepyeni bir co-op atak ve hikaye eklenmiş durumda.

    Persona 5 Royal, Persona 5'in hikayesine yepyeni karakterler, oynanış mekanikleri, ek hikayeler ve saatler süren bir oynanış deneyimi kazandıracak.



    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Persona_5_Royalden_Yeni_Bir_Fragman_Daha_Geldi-95110.htm




  • Beyler 5 saat oynadım senaryo güzel ama çok konuşup kafa ütülüyor bu karakterler. İleride azalma gibi bir durum olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu almak istiyorum ama kafam karıştı. Şimdi P5:Royal edition beklenmeli mi ? Yeni bir oyun değil sanırım. Persona 5'in cilalanmış hali gibi anladım.
  • Persona 5 Royal'dan Yeni Bir Fragman Daha: İşte Karşınızda Morgana



    31 Ekim 2019'da Japonya oyuncuları için daha sonra ise 2020'nin ilk aylarında Avrupa ve Amerika oyuncuları için sunulacak olan Persona 5 Royal'den yeni bir fragman daha geldi.

    Atlus Ikue Ootani tarafından seslendirilen Morgana karakteri için paylaştığı 1.53 dakikalık yeni fragmanda oyun hakkında bazı yeni detaylar gözüküyor.

    31 Ekim 2019'da PlayStation 4 oyuncularına sunulacak Persona 5 Royal, ilk olarak Japonya pazarına girecek. Atlus ve Yusuke isimli karakterlerle yepyeni bir hikayeler sunacak oyun aynı zamanda yeni oynanış mekaniklerine de sahip olacak.

    Bundan önceki karakter fragmanları bizim de önceki haberlerimizde bahsettiğimiz üzere Haru Okumura, Futaba Sakura, Makoto Nijima, Yusuke Kitagawa, Ann Takamaki, Ryuji Sakamato ve Kasumi Yoshizawa'yı tanıtıyordu.

    Konuyla ilgili karakter fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz, iyi seyirler.



    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Persona_5_Royaldan_Yeni_Bir_Fragman_Daha_iste_Karsinizda_Morgana-95243.htm




  • Persona 5 Royal | Season Reveal Trailer | PS4

  • Persona 5 Royal Opening:




    Animasyon kalitesi zayıf olmuş ama şarkı güzel tabi ki
  • Yaw bu oyunu kutulu almıştım konuyu görmesem aklıma bile gelmeyecekti. Aylar oldu oynayacaktım unuttum gitti. Gözümün önünde olsun da oynarım. Gears 5 i de aldım herşey karıştı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Persona 5'e güncelleme olarak mı gelecek Royal yoksa ayrı bir oyun olarak mı satın almamız gerekicek?
  • Bir ara sıkılır gibi olsam da sonlara doğru keyifle bitirdim. Vaktim olursa tekrar oynamak veya Royal sürümünü deneyimlemek isterim ama sırasını bekleyen bir sürü oyun olduğu için dönebileceğimi pek sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Smiley.

    Persona 5'e güncelleme olarak mı gelecek Royal yoksa ayrı bir oyun olarak mı satın almamız gerekicek?
    Ayrı oyun tamamen. Senaryo değişiyor. Hikaye detaylanip normalde bittigi yerden daha uzun sürecek. Dlc veya expansion gibi degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba siz Persona 5'i ingilizce seslendirme ile mi oynadınız yoksa japonca mı hangisini tavsiye edersiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.