Şimdi Ara

PergamoN UO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sehlor

    @Drakanas
    Çok saçma konuşmuşsun, Runuo sırf osi clone serverlar için yapılsaydı runuo community custom scripts diye koca bi forum açmazdı. Biraz geniş düşünmek lazım bazı şeyleri. Runuo emülatör çekirdeği ile WOW emülatörü bile yapıldı. Her Shard OSI Clone olmak zorunda değil, buraya gelip insanların SEÇİMLERİNE oyanamak istediklerine laf atma hakkın yok.

    Sırf türkler öyle istiyor diye K2Network adlı firma Patchlerinde isteklere yer verdi, oyunu değiştirdi, basit freeshardlar niye yapmasın? TÜRK oyuncusu bunu istiyosa bunu oynar, istemiyosa başka şeyi oynar osi clone isteyen demisede oynar, türk shardı isteyen dargath da oynar, farklılık isteyen pergamonda oynar, aos isteyen naturelde veya x y z de insanların neyi oynamak istediği seni bu kadar ilgilendirmez.




    @Sehlor
    Sacma veya Degil Bu senin Paşa gönülünün bilgisi...Derler ya senide gördük diye :)




  • @Drakanas
    Quote yaptığında kişiyi belirtmene gerek yok belli olur zaten, beni gören gördü, Rekor 550 Online, Tekil IP 287. Yazdıklarıma cevap bulamayınca başka yerden saldırmak çocukların işidir. Sürekli bi Orjinal orjinal tutturmuşsun gidiyosun, sevmiyo Türk milleti orjinal, sevdiği oyunu oynamak istiyor bunu anlamak zormu? Seviyolar belki bu durumu? Kime ne? Oynamak istiyen oynuyosa sana ne diye sorarlar adama. Beni de gördüysen oynamasaydın Ngu da kimsenin kafasına silah dayamadım, tıpkı naturel uo nun, epic uo nun, xyz uo nun yapmadığı gibi.

    Seninle laf dalaşına girmiycem artık çünki biliyorum ki şimdi başlıcaksın hayatını anlatmaya sanki herkes merak ediyomuş gibi. sen 30 küsür yaşındasın ben 21 ama şunuda bilmen lazım ben 6 senedir senin gibi çok insan gördüm. 5 dakika konuşmam yetiyo artık.
  • iyi akşamlar son yazılardan bu yana çok uzun zaman geçmiş. ve pergamon yine bu sire içinde kapalı idi. türkiye de sorun oyuncuların serverleri kolayca terk etmeyi alışkanlık haline getirmiş olması ve serverlerin birbirine düşman olmasıdır. ben bu sonuca varıyorum .
    ve oyuncuların olgunlaşması ve ben ultimacıyım diyebilmeleri gerekiyor çünkü uo sadece bir oyun değildir gerçek zamanda oynandıgı için hayatın bir parçasıdır. bir bonded için 7 gün yada 3 gün beklendiğini düşünürsek yada bod almak için 6 saat beklediğimizi düşünürsek. hayatınızın bir parçasını devamlı batırma devamlı yok etme çabasında olan bir çok oyuncu var. yani birileri devamlı server açıyor ve gidiyor başka bir server a düşman oluyor ve o servera elinden geldiğince zarar vermeye çalışıyor.
    bu böyle nereye kadar gidecek ?

    işte o yuzden pergamon u kapayıp demisede oynamaya başladım...




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.