Şimdi Ara

Performansı çok yükselmiş oyuncular...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Semih Kaya ve Emre Çolak'ın şuanki performansları üst düzeyde özellikle Semih'in, acaba diyorum FM12 yapımcıları yeni gelecek olan patchde (ne zaman gelir bilemiyorum.) bu oyuncuların özelliklerini değiştirirler mi? Galatasaraylı olduğumdan diğer takımları takip etmiyorum ve başka oyuncular için objektif olabileceğimi düşünmüyorum. Patch gelene kadar bu oyuncuları editör de editleyebilirim ama dediğim gibi objektif olamıyorum. Bu iki oyuncunun şuanki performansına göre özelliklerini hep beraber kararlaştırırsak iyi olur diye düşündüm.



    Not: Aynı konuyu FMG ye de açtım.



  • Açıkça söylemek gerekirse özetler ve Beşiktaşın bazı maçları dışında ben de Türkiye ligini izlediğimi söyleyemem ama Semih ve Emre'nin özelliklerinin çok artacağını sanmıyorum. Şuan Galatasaray takım olarak iyi bir ritim yakaladı ve bu oyuncular sırıtmadan oynuyorlar. Elbette kendilerini geliştirdiler ki koca Galatasaray'da şans buluyorlar. Bütün sezon iyi bir performans sergilerlerse ancak seneye özellikleri gözle görülür şekilde artar, yeni çıkacak patchte (şubat sonu çıkar muhtemelen) bir kaç özelliği artar diye düşünüyorum.
    Beşiktaş'ta da Fernandez ve Pektemek yükseltilmeli bence. Selçuk İnan, Burak Yılmaz da iyileştirmeye gidilebilir. Düşüncelerinizi turksportalın oyuncu tartışma alanına yazarsanız daha faydalı olur.
  • Semih'in artışı fazla olur ancak Emre o kadar fazla olacağını düşünmüyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tR_Sheriff_tR

    Semih'in artışı fazla olur ancak Emre o kadar fazla olacağını düşünmüyorum...

    devre arası oyuncuların güçlerinde pek değişme olmaz
  • Bu değişmeler neye bağlı?
  • Oyuncu değişimleri yarım sezonda olmaz en az 1 sezon falan geçmesi lazım tabi sen editörle arttırmak istersen o sana kalmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.