Şimdi Ara

Performans düşüşü.. !!YARDIIM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 1,5 yıldır P4 2.8E kullanıyordum, bir ay önce ise kendime bir Epox 9NDAJ ile 3000+ alarak bir upgrade yaptım. İlk günlerde müthişti her şey. Ama son 1 haftadır acayip düştü performans. Her şey inanılmaz yavaşladı. Oyunları en düşük ayarlarda çalıştıramaz oldum. (6800LE modlanmış) Formatla bile düzelmiyor. Sizce sorun neden kaynaklanıyordur? Yardım ederseniz sevinirim.

    Ben RAM'lerden şüpheleniyorum. Çünkü 1,5 yıldır dual çalışan Kingston DDR400 ram'leri single çalıştırıyor bu Epox anakart ve sinirlerimi bozuyor. Bios update yapmama rağmen durum aynı. Ben CPU-Z'den aldığım memory screenshot'ını koyayım. Lütfen kurtarın beni bu dertten. Bu performans düşüşünü ne yaratıyor olabilir, ve nasıl çözülür? Keşke Epox yerine MSI Neo2 alsaymışım.








  • ramlarin frekansı 200 de olması lazım eğer ddr400 ise overclok yaptıysan iptal et bence biostan kaynaklanıyor biosu default et dene
  • quote:

    Orjinalden alıntı: maxtreme66

    ramlarin frekansı 200 de olması lazım eğer ddr400 ise overclok yaptıysan iptal et bence biostan kaynaklanıyor biosu default et dene



    +1

    default dene. ben 9npaj-sli ı sorunsuz kullanıyorum.
  • Hayır hiç overclock yapmadım. Direk anakarttan kanyaklanıyor galiba. Zaten bu anakartın RAM'lerle sorunları olduğunu duymuştum. Mascom'la iletişime geçtim şimdilik. Umarım yardımcı olurlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.