Şimdi Ara

Pentax ve Sony Lensleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumda pentax ve Sony kullanan arkadaşlar var.
    Merak ettiğim bir konuyu sorayım hem öğrenmiş olayım hem de makine alacak arkadaşlarımıza rehber olsun.

    Fotoğraf makinesi alacağım zaman pentaxı çok beğenmiştim teknosa'da. Fakat sonra sorduğumda ne orada nede başka yerde pentax lensi satan bir yer bulamadım. Internette araştırdım, vatanbilgisayar, hepsiburada, 5-10 fotoğraf sitesi. Lens yok.

    Sonra sony baktım, benzer durumu onda da yaşadım. A77 süper makina ama lens hiçbir yerde yok. BTsony, hepsisony gibi birkaç site buldum ama onda da stok sorunuz yazıyordu. böyle görüp alabileceğim biryer yoktu.

    Aslında örneğin sigma her lensin pentax, sony bayonetlisini de üretiyor ama canon, nikon bayonetliler hertarafta satılırken pentax sony bayonetliler memlekete uğramıyor.

    Pentax ve Sony kullanan arkadaşlar nasıl lens buluyor acaba? Ben mi yanlış yerlere baktım yoksa yurtdışından mı getiriyor herkez?







  • Istemedıgın kadar lens var sen paradan haber ver dostum

    http://tinyurl.com/d87qbey
    http://tinyurl.com/d62ybno

    (lınkler uzun oldugu ıcın kısalttım tıny den)

    vs. vs.

    Ayrıcs forumda Yıldiz bey var Pentax uzmanı. Onlar da temın edıyor boyle seylerı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 3 Aralık 2011; 14:00:11 >




  • Aras fotoda pentax var daha nice hatırlamadığım pentax lens satan site var.Ama aklıma bu geldi sadece şimdilik lens sıkıntı değil yani..

    http://arasfoto.com/kategori.asp?m=35&k=23
  • ben sony kullanıyorum, ikinci el veya yurt dışından 0 getirtiyorum, canon - nikon gibi bolluk olmasa da takip ederseniz eninde sonunda bulunuyor.
  • görünen o ki canon&nikon bolluğu olsa da, aradığında pentaxta bulunuyor sony de. sonuçta sabah akşam lens almıyoruz. bu durumda canon&nikon al, diğerlerinde lens yok diye söyleyenler atıyor. ama bulmasının daha zor olduğu görünüyor.
  • Ben İzmir'deyim. Biz aynı sorunu daha çok yaşadığımız için küçük de olsa bir ortak satış ve deneme ortamı hazırladım. Pentax için pek iddialı değilim ama, epeyce Sony uyumlu lensimiz olduğunu söyleyebilirim. Bir bakın isterseniz. Hepinize güzel ışık dilerim :)

    Haldun

    http://izmirfotomarket.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.