Şimdi Ara

Penis Boyu ve Mastürbasyon Arasındaki İlişki (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
31.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yotundaşi kullanıcısına yanıt

    Karar sizin. İslam inancı mastürbasyonu yasaklıyor. İster yap ister yapma sana kalmış, bunun kararını ben veremem. Benim bir kârım yok, sonuçta size ilaç filan satmıyorum, sadece mastürbasyonun faydasından bahsediyorum. Muhtemelen sen de 13-19 yaş trenini kaçırmış birisin, senin mastürbasyon yapıp yapmamanın hiçbir menfi veya müspet etkisi olmayacaktır.


    Diyelim ki 19 yaşından küçüksün. O zaman söylemem gerekir ki mastürbasyon, geleceğine yatırımdır. İleride 11 cm ile mutlu olmaya çalışmak zorunda olmak istemiyorsan mastürbasyon yapman senin için iyi bir tercih olacaktır. İleride eşinle/sevgilinle bir film izlerken erotik bir sahneye denk geldiğinde, o erotik sahnede kadının birini masadan masaya vura vura düzen bir adam gördüğünüzde yanındaki sevgiline/eşine "ya bu film sonuçta, gerçek değil bunlar, hepsi ilaçlı, hepsi prodüksiyon ürünü" gibi söylemlerle kendini ve yanındakini avutmak zorunda kalmak istemiyorsan asılmaya devam etmelisin. Ha yok ben 11 cm ile mutlu olurum, daha fazlasına gerek yok, her pozisyona girmeye gerek yok, pozisyon çeşitliliği önemli değil dersen sen bilirsin tabi...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada mastürbasyonun nasıl yapıldığı da penis gelişiminde yadsınamaz bir öneme sahiptir. Süzme/Sağma yöntemi ile yapılan mastürbasyon (jelqing), penisin alt derisi ile oynanarak yapılan mastürbasyondan daha etkili bir penis gelişimi sağlar. Mastürbasyonunuz penisinizin gelişimine katkı sağlayacak şekilde olmalı. Uzunluk mu istiyorsunuz ona uygun mastürbasyonlar, kalınlık mı istiyorsunuz ona uygun mastürbasyonlar yapmalısınız. Penisiniz 20 yaşına kadar sıcak bir çamur gibidir, ona şekil verip çömlek haline getirmek tamamen sizin elinizde. İster küçük ve şekilsiz haliyle bırakırsınız, ister çamur eklemeye devam edip güzel bir şekil verirsiniz. Porno filmlerde gördüğünüz devasa penisler, penis belirli bir yaştan sonra doğal yollarla (hormonlarla) büyütülemeyeceği için tamamen 12-20 yaş eseri. Siz inansanız da inanmasanız da o penisler henüz 17-18 yaşlarında sık cinsel ilişkiye girmenin (dolayısıyla dht hormonu salınımının) bir ürünü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_abner -- 20 Kasım 2023; 6:17:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x_abner X kullanıcısına yanıt

    Kardeş İslam dinine mümkün olduğunca uymaya çalışan ama bir çok eksiği olan 46 yaşında 17 yıldır evli ve 15.5 yaşında bir oğlu olan bir abin olan ve 13 yaşımdan beri masturbasyon yaptığım halde penisim yine 13 cm, o nasıl oluyor ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yotundaşi kullanıcısına yanıt

    babacım demek ki mastürbasyon yapmasan 10 cm penisin olacakmış, aradaki 3 cm yi mastürbasyona borçlusun, yat kalk dht salınımına dua et. Hem sen zamanında yaptıysan şimdi nasıl günah, yasak diye martaval okuyorsun, sen ne güzel yapmışsın işte oh, bırak gençler de yapsın. Bamya olmaktan bir nebze olsun kurtarmışsn kendini, bırak gençler de kurtarsın.


    Şimdi senin boyun 1.85, iri kıyım bir adam değilsen 13 cm idare eder, günü kurtarır. Gidip 1.70, 60 kilo olup mastürbasyon yaptım ama yine de 13 cm deme, mastürbasyon yapmasaydın şimdi doktor doktor geziyordun 10 cm ile tatmin edemiyorum diye 😄 doktor sitesine gir bak, penisim küçük diye yakınanların çoğu ergenlik döneminde cinsel deneyimi, mastürbasyon geçmişi olmadığını beyan eden insanlar. Kendini 10 cm den kurtarmışsn, çocuğuna baskı yapma da belki 17 cm sahip olacak çocuk mastürbasyon yapmadığı için senin gibi 13 cm li olmasın. Potansiyelinin sonuna kadar zorlamak burada önemli olan, senin potansiyelin 13 tür bir başkasının 18 bilemezsin...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_abner -- 22 Kasım 2023; 10:51:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x_abner X kullanıcısına yanıt

    15.5 yaşındaki oğlum zaten hep evde ve bilgisayar başında, ve muhtemelen biz yatınca gece çekiyordur, onu öyle bir özgür bıraktım ki bir çok çocuk gıbta eder ve kıskanır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yotundaşi kullanıcısına yanıt

    Bu arada ben de Müslümanım, Allah'ın kanunları her şeyden önce gelir, orası ayrı... Kuran'da mastürbasyona ilişkin net bir şey yok, hadisleri baz almak ne kadar doğru tartışılır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x_abner X kullanıcısına yanıt

    Evet kardeşim aynen öyle


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam tersi arkadaşlar yapınca değil yapmayınca büyüyor bende. mantıklı olanda o zaten. ne kadar azgınlık o kadar ereksiyon, kan gitmesi ve gelişimi.

  • Kan ne alaka ya ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.