Şimdi Ara

PCye win 7 ve Xp kurup ikisindede farklı ses kartı çalıştırmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar soundblaster 5.1 ses kartım var ancak eski olduğu için vista veya 7 sürücüsü yok. Makineye XP kuracağım diğer taraftanda win 7 lazım oluyor bu nedenle win 7 açıkken onboard xp yi açtığımda da soundblaster ı kullanmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum sürekli bios dan her xp yi açtığımda onboard ses kartı seçeneğini kapatmaktan başka çare bilen varsa lütfen yardımcı olun.



  • Ozellikle bu kartla calisan bir yazilimin yoksa her ikisinde de onboard olani kullansan ? Neyse ; win7 surucusu yok dedigine gore eski kart uzerinde unlem olarak gorunuyor olmali SB, sag tiklayip devre disi birak cihazi . ayni seyi XP de de on board olan ses karti icin yap .
  • Hocam XP de sb yi kullanırken eğer biosdan onboard ses kartını iptal etmezsem mavi ekran hatası alıyorum galiba sürücüleri çakışıyor. Win 7 de ise sb yi hiç görmüyor bir ara farklı bir windows 7 kurup bir şekilde tanıtmıştım ve ses kartı ünlem olarak çıktı ancak sürücüsü olmadığındanda bir işe yaramadı.

    Onboard ses kartımda 5.1 ses desteği yok yani var ama ayrı çıkışlar yok sürücüden farklı girişler seçip yapıncada verim alamıyorum. Bu nedenle sb yi tercih ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ricardo19 -- 2 Kasım 2010; 18:17:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.