Şimdi Ara

PCX MI FIDDLE II MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar,

    Uzun süredir bir motor arayışı içindeyim, aslında motordan da hiç anlamam ilk motorum olmayacak ama anlamıyorum :) su soğutmalıydı hava soğutmalıydı derken hava soğutmalı bu iki scooter arasında kaldım.

    Öncelikle PCX biraz benim bütçemi zorlayacak gibi, ama aldım mı iyisi olsun diye Honda alayım diyorum, diğer fiddle II nin kalitesinden çok fazla haberim yok.

    Fiddle II ile Istanbuldan çıkıp Egeye giden arkadaşlar gördüm bazı forumlarda, uzun yolda motoru tıkamazsan hiçbir problem olmaz diyorlar, tabi PCX içinde muhtemelen bunlar geçerlidir ama.

    Böyle iki arada bir derede kalmış birisi olarak sizlerinde fikrini almak istedim, hepinize iyi forumlar



  • İkiside çok güzel motor ama pcx honda olduğundan dolayı oyum hondaya.
  • Tabiki honda pcx su sogutmali bir makine. Pcx ile birak ege turunu turkiye turuna cikabilirsin.

    Sym ye bulasmamani tavsiye ederim ikinci eli cok zayif ve zarar etme ihtimalin yuksek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiddle da güzel motor ama pcx daha iyi
  • fiyatına göre değerlendir. pcx fiddle2 nin 2 katı. bütçenize uygunsa tabi ki pcx. ama şunu da gözönüne alın, boyu uzun olanlar için pcx biraz ufak kalıyor. 2. elde her ikisini de pek sıcak bakmam. Alınacaksa sıfır alınmalı.
  • Hocam en az 1 senedir bu motoru araştırıyorum, su soğutmalı olduğunu ilk defa senden duydum, bu haberi verdiğine çok sevindim valla :) Şimdi gönül rahatlığıyla pcx diyebilirim, tek düşündüren parasıydı, bir seferlik alıyoruz aldım mı iyisini almalı diye düşünüyorum bende
  • Hocam alirken dusunduren parasi ama satarkende ferahlatan parasi oluyor. Ne kadar para o kadar kofte sonucta. 3 paraya maalesefki 5 kofte dunyanin hic biryerinde yok.pcx kilometrede 0,10 tl yakit harciyor bakimlari 80-90 tl tutuyor. Acigi bunlarla kapatirsin. Sadece pcx te dikkat etmen gereken tek konu fabrikasyon lastikleriyle kullanma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alsam diye araştırmaya başladığım zaman ilk olarak fiddle almaya karar vermiştim. PCX'i keşfedince hemen sildim fiddle'ı. Eğer bütçeniz uygunsa kesinlikle PCX. 3 aydır kullanıyorum (1.200 km). Hiç pişman etmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.