Şimdi Ara

PCP Havalı Tüfek Tavsiyesi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
19.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hatsan 10lu At-44 Al Pompa olarakda hatsan pompa haricinde kaliteli bir pompa al dürbünü yanında verirler zaten dampa ayak almana gerek yok sarsıntı olmadığı için.Saçma olarakda gamo pro magnum al en azından 2 liralık saçmalarda attığını vuramazsın.(10 metreden bahsetmiyorum 100 metreden bahsediyorum)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arcatera

    Hatsan 10lu At-44 Al Pompa olarakda hatsan pompa haricinde kaliteli bir pompa al dürbünü yanında verirler zaten dampa ayak almana gerek yok sarsıntı olmadığı için.Saçma olarakda gamo pro magnum al en azından 2 liralık saçmalarda attığını vuramazsın.(10 metreden bahsetmiyorum 100 metreden bahsediyorum)


    +1 Konudan anlıyorsun kardeş.
  • Tavsiyelerinize açığım hala. Hatsan AT44'ün menzili kaç acaba? Arkadaşlar 100 metre yapabiliyor mu sağlam bir atış? Cam kola şişesi kırmak gibi mesela?
  • Abi yapabiliyodur bence ama bence mült. hizmetlerini ara konuş orda numarası var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: THUNDERBIRD

    birde walter cp 99 tavsiye eden olmuş sakın alma bozuldmu yedek parçası yok şu an elimde 2 tane gamo p23 var havalı tabanca yatıyor conraları eskidi için millet bilmeden sallamış
    gerçekten alacaksan bu forumda sorma yanlış yönlendirirler seni çoluk çocuk takımı

    git air gun türk sitesinde sor


    Yahu problemli misin arkadaşım? Garantili alırsan hiç bir şey olmaz. Ayrıca satılan mala bilmem kaç yıl destek vermek zorunda satan firma. Ayrıca ait gun sitelerinde takılıyorum millette var hepsi de memnun. Yedek parçasını da kolayca bulabiliyorlar... Sende bir problem var bence. Gerçek tüfek kim demiş bu arada onu nerde gördün? Ben sadece o kadar paraya gerçek tüfek alırsın dedim mecazi anlamda. Bence sen ruh hastasısın çevreye saldırmak için girmişsin foruma...




  • Pm gönderdim
  • Arkadaşlar FX T12'nin incelemesini izledim, tam aradığım gibi.. Sanırım bunu alacağım. Teşekkür ederim herkese.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.