Şimdi Ara

PC'ye Oto Tesisatını nasıl bağlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bende bizim arabanın tesisatı var ama şuanda arabada değil çünkü amfi yandı. Shov marka 7+1 dvd player var şuan bilgisayarıma bağlı
    aktif olarak kullanıyorum. Şuanda dvdnin 4 tane kendi hopörlörü ve subwooferı bağlı ve dvdde 3 adet giriş yeri boş. Elimdeki tesisatı dvd aracılığıyla bilgisayara bağlayarak nasıl kullanabilirim. Yardım ederseniz çok sevinirim tesisat kaç aydır evde yatıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GncyKrdnZ -- 18 Ocak 2013; 16:44:08 >



  • Şuanda kurulu sistem, size en verimli ve sağlıklı sesi verecektir.. + hoparlor bağlamayı geçtim, kendi hoparlorlerini çıkartıp onları bağlamak, sisteminizin ısınmasına yol açacaktır.
    Ben anfi alıp ayrıca kullanacağım derseniz, hoparlorlere mdf kabin ve anfinize 450w Pcpoweri yada normal 12v smps power gerekecektir. Kolay Gelsin..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

    Şuanda kurulu sistem, size en verimli ve sağlıklı sesi verecektir.. + hoparlor bağlamayı geçtim, kendi hoparlorlerini çıkartıp onları bağlamak, sisteminizin ısınmasına yol açacaktır.
    Ben anfi alıp ayrıca kullanacağım derseniz, hoparlorlere mdf kabin ve anfinize 450w Pcpoweri yada normal 12v smps power gerekecektir. Kolay Gelsin..

    Yani hocam anfi ve 12v'luk bir adaptör alıp anfiyi bilgisayara bağlarsam oto woofer ve hopörlörleri stabilize bir şekilde kullanabilirim diyorsunuz.
    Peki anfiyi bilgisayara nasıl bağlıycam bağlanabiliyor mu? Bağlanıyorsa onun hakkında bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler
  • Anfiye teypten gelen Beyaz Kırmızı rca kabloları, aynı şekilde Pc ye bağlıyorsunuz. Hoparlorleri biliyorsunuz.
    Anfide +12V ile REmote girişini ince bir kablo ile birleştiriyorsunuz. +12v ve GND/şase ucunu Güçkaynağına bağladığınız zaman işlem Tamamdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 18 Ocak 2013; 19:18:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.