Şimdi Ara

PC-TV Görüntü aktarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Ben bilgisayarımdan LCD Televizyonuma görüntü aktarmak istiyorum Elimde DV-I kablo var Tv bağlıyorum fakat Tv No Signal yanıtını veriyor. ( Ekran kartımda Televizyonum da Aktarımı destekliyor) Nvidia içerisinde bununla ilgili menuler var fakat ben ne işe yaradıklarını bilmediğimden kurcalamadım. Bu arada PC donanim bölümünde Televizyonumu görüyor fakat yanında bir soru işareti var ama ben driver gibi bir CD olmadığı için TV tanıtamıyorum. Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. TV ,Pc için almıştım fakat kullanamıyorum. Şimdiden Teşekkür ederim.



  • simdi bu olay karısıktır.tv kartının arkasındakı tv cıkısının gırıs yerı senın tv dekı gırıs yeri farklıdır.bunun ıcın kablonun bır tarafını tv kartına uygun olacak sekılde dıger tarafını tv ye uygun olacak sekılde yapmalısın.yanı tv kartından bır cıkıs ıle tv dekı 2 cıkısa baglaman gerekecek.uygun kabloları bulman gerek.ben bı ara denedım yaptım.
  • İlgilendiğim için teşekkürler. Şu an durum farklı bir hal aldı bu defa da Masaüstüm ekrana gelinceye kadar TV de görntüyü aktarabiliyorum ama sanıyorum farklı yarlar yuzunden ( HZ,Cözünürlük gibi) masaustum acılınca No signal hatasını alıyorum. Nvidia ayarlarında bana yardım edebilecek bir arkadaş var mı acaba???
  • diğer bağlantı noktalkarından yararlanabilirsin
    s-video varsa ondan yararlan
  • Ama ben oyunlarda kullanmak istiyorum bu nedenle DV-I giriş yapmak gerekli yuksek çözünürlük için acaba format atsam pc birşey farkeder mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.