Şimdi Ara

PC to Phone (internetten telefon)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arakdaşlar.
    PC den yurtdışından bi cep telefonu nasıla ranır.
    bazı şirketlerin verdiği hizmetler var bilgisayara program yükleniyor bir telefon emulatoru belli bir ücret karşılığında istediğiniz yeri arayabiliyorsunuz.
    bu şekilde konuşmuş arkadaşlar varmı? tavsiye edecekleri başka yöntemler varmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leprechoun -- 26 Ekim 2005, 12:23:40 >



  • Yurt dışındaki arkadaşında pc varsa skype programıyla konuşun, daha ucuz.
  • sürekli internete ulaşabilse kullabilse skype kullanabilicez. fakat sınırlı internet bağlantısı var oda labaratuvarlarda.

    benim ihtiyacım internetten cep telefonu nu arayan programlar. bu iş en ucuz nasıl yapılır?
  • onuda skype la yapabilrsin ingilizcen varsa skype.com a bak. Belli bi ücreti var ülkelere göre değişiyo
  • peki arkadaşlar bu skype ile interneti gprs üzerinden kullandığımızda ne derece kullanışlı oluyor deneyeniniz varmı?
  • ip phone kullan. türkiyeden amerikatı aramak sadece 17 cent
  • evet gördüm bende skype kullanarak da yapabiliyormuşuz.. şimdi de skype den daha ucuza bulabilirmiyim diye bakıyorum.

    IP Phone nasıl kullanıcam? onun için telefonum olması gerelmiyormu? ayrıca bu programlarda fiziksel olarak ip phone u olmayanlar için çözümler değilmi?
  • VoIp Buster ı dene istersen. Free sürümünde belli başlı 15-20 ülkeye 1 dakika ile sınırlı olmak üzere bedava konuşma yapabiliyorsun (sabit hatlara). 5€ yatırırsan bu sınır kalkıyor ve bu ülkelerle konuşma yine bedava olarak devam ediyor. Diğer ülkeleri aramak ise ücrete tabi. Skype Out ta azıcık daha ucuz. Türkiyeyi aramak 10cent..

    Skype Out çok başarısız. Büyük ihtimalle upload hızımız düşük olduğundan. VoUp buster ı henüz denemedim, umarım o iyi sonuç verir...

    http://www.voipbuster.com/en/download.html
  • quote:


    VoIp Buster ı dene istersen. Free sürümünde belli başlı 15-20 ülkeye 1 dakika ile sınırlı olmak üzere bedava konuşma yapabiliyorsun (sabit hatlara). 5€ yatırırsan bu sınır kalkıyor ve bu ülkelerle konuşma yine bedava olarak devam ediyor. Diğer ülkeleri aramak ise ücrete tabi. Skype Out ta azıcık daha ucuz. Türkiyeyi aramak 10cent..

    Skype Out çok başarısız. Büyük ihtimalle upload hızımız düşük olduğundan. VoUp buster ı henüz denemedim, umarım o iyi sonuç verir...


    tamam abi saol. net2phone ve dialpad diye bişiler daha var skype den birazcık pahalı. peki skype out çok mu kötü, anlaşılmıyormu ki?
  • Skype Out çok kötü. Şöyşleki; karşı tarafın sesi gayet güzel geliyor ancak bu taraftan ses en başta 10sn geçikmeli oluyor. Konuşma uzadıkça lag te artıyaor. Dakikalarla ölçülebilecek kıvama geliyor. Ben tavsiye etmem. Belki 512/128 olunca düzelir.
  • 4Mbit/s baglantim var. Skype Out kullaniyorum. Telefondan daha net
  • @bmadran Hocam iyiki yazdın Skype Out ukullanmayı düşünüyordum. Demekki boşuna para vermeyelim. Ama 512 oludugunda düzelirse bi zahmet yazar mısın? Bilelimde ona göre hareket edelim. Bu arada başka program falan var mı?
  • evet ben de skype out'u pek tavsiye etmem. mesela demin konuştuk, bnm sesimi çok zor duydu, ama yukarıda bir arkadaşın dediği gibi karşı tarafın sesi çok net geliyor; gerçi bu her zmn böyle olmuyor bazen bnm sesim de iyi gidiyor. ama hız artınca bu sorun kalkar bence çünkü uploadla alakalı bir şey sonuçta sesin gitmesi. fakat işte hızlar da artacak mı tam belli değil ki :( ama başka program var mı ben bilmiyorum; açıkçası bulabilirsem süper olur...
  • valla bende skypee kullanmayı düşünüyodum, iyi oldu belki adsl hızı arttığında kullanılabilir. ben net2phone, dialpad ve adını hatırlayamadığım başka programlarda buldum. ama netliği konusunda hiç bi fikrim yok.

    net2phonu deneme amaçlı kullanabilirim sonucu yazarım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.