Şimdi Ara

pc parçalarını internetten almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • pc toplarken bazı parçaları internetten çok daha uygun fiyata satın almak mümkün. sitelerin güvenli olup olmamasının yanısıra parçaların hassas olması (kargo esnasındaki olası itiş kakış durumları göz önüne alınarak) pahalı da olsa direk mağazadan almayı mı gerektirir?
    örneğin a-data 2x2 1333 cl7 ram kiti "deveyükü" diye bi sitede 175 tl gibi bir fiyata satılmakta iken, (ankara'da) birebir alışveriş yapılabilecek olan nova'da 220 tl civarında satılıyor. (sadece ram'de 45 tl kadar fark )
    bu durumda (ram özelinde) güvenlik ve kargolamadaki olası fiziki sorunlar dikkate alındığında ucuz olan internet alışverişi mi, yoksa daha pahalı olan somut alışveriş mi tercih edilmeli?



  • Firmalar kargolarla anlaşmalı olduğundan taşıyan elemanlar da dikkatli taşıyor bilgisayar malzemesi olduğunu bildiğinden.

    Ayrıca orjinal ambalajında olması nedeniyle herhangi bir zarar gelirse kargo firması karşılamak zorunda, irsaliyeli faturalı ve değeri belirlenmiş ürün sonuçta.

    Bugüne kadar bir çok kez alışveriş yaptım net üzerinden, bu konuda hiçbir sıkıntı yaşamadım, harddisk bile sorunsuz bi şekilde geliyorsa, diğer parçalar hayli hayli gelir.
  • Bi sorun olmaz, en mantıklısı interntten ucuza almak, üstelik kapına kadar geliyor...
  • yorumlar için teşekkürler...
    peki bu yukarıda bahsettiğim "deveyükü"nü nasıl bilirsiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.