Şimdi Ara

Pc'nin anlık kapanması ve açılması sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi akşamlar, bugün oyun oynarken pc ilk kez kendini kapatıp açmaya başladı. Bunu 1 saatlik süre içinde 3 defa yaptı.

    Donanımım şöyle; işlemci: intel i5 4690 , ekran kartı:geforce gtx 970 ve anakart MSI B85M Gaming

    Oyunu oynarken bir süre sıcaklık değerlerine baktım onlarda şöyle; anakart: boşta 41 derecede çalışıyor, oyun esnasında 57-59 derecede dolanıyor, Cpu;boşta 36 derece, oyun esnasıdna 49 derece, GPU ise boşta 39 derecedeyken oyun esnasında 75-78 arası geziniyor.

    Elektriksel bir problem de yok çünkü pc'ye ups bağlı. Muhtemelen donanımlardan birinin ısısı psu'nun kendini kapatıp açmasına neden oluyor. Bu arada güç sorunuyla ilgili de bir sıkıntı yaşadığımı sanmıyorum PSU 800 watt. Arkadaşlar sizin görüşünüz nedir? neden kaynaklanıyo olabilir, ısı değerleri normal midir?



  • godmorgon G kullanıcısına yanıt
    Sorun ekran kartı Maxwell mimarisi ekran kartları en yüksek ısısı 71-73 arası olmalı 78 fazla onun için msi afterburner ile fan profili oluşturun sorun düzelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc'yi 4 ay önce aldım 4 aydır da ara ara witcher 3 oynuyorum. İlk kez bugün böyle birşeyle karşılaştım. Peki sizce diğer değerler normal midir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.