Şimdi Ara

Pc kapanması!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.herhangi bir oyun oynadığımda 1-2 saat sonra fan çok ses çıkarıyordu ve sanki bilgisayarı kapat'a basmışım gibi kapanıyordu.içini garanti yüzünden açamadım ve açmadan temizledim ( 1 kilo toz çıktı ).Şimdi ses çıkarmıyor fakat şimdi oyunu açmamdan 5 dakka geçmeden aynı şekilde kapanıyor.Buna ne sebep olmuş olabilir?Ne yapabilirim?



  • oynadıgın oyunu sistemin kaldırmıyosa kapatır ?? yada fanın tam sogutma yapmıyosa işlemcide fazla ısındıgından kapatabilir ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ThE_FeaRLesS

    Merhaba arkadaşlar.herhangi bir oyun oynadığımda 1-2 saat sonra fan çok ses çıkarıyordu ve sanki bilgisayarı kapat'a basmışım gibi kapanıyordu.içini garanti yüzünden açamadım ve açmadan temizledim ( 1 kilo toz çıktı ).Şimdi ses çıkarmıyor fakat şimdi oyunu açmamdan 5 dakka geçmeden aynı şekilde kapanıyor.Buna ne sebep olmuş olabilir?Ne yapabilirim?

    hocam cihazini aliyorsun teknik servise garanti kapsaminda veriyorsun derdini anlatiyorsun ucret vermeden ilk aldigin gibi geri aliyorsun(servis tanıdıksa biraktigin gunden 1 gun sonra alabilirsin) hadi kolay gelsin...
  • Galiba problemi buldum ; cpu fanım calısmıyor.biosta '' CPU FAN SPEED :0 , CPU TEMPERATURE : 89 yazıyordu.Ve speedfan değerleride çok yüksek.

    Hocam sende sağol fakat daha bu sabah problemsiz çalışıyorken halledebileceğimi sandım.götürecem heralde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE_FeaRLesS -- 7 Haziran 2009; 19:39:12 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ThE_FeaRLesS

    Galiba problemi buldum ; cpu fanım calısmıyor.biosta '' CPU FAN SPEED :0 , CPU TEMPERATURE : 89 yazıyordu.Ve speedfan değerleride çok yüksek.

    Hocam sende sağol fakat daha bu sabah problemsiz çalışıyorken halledebileceğimi sandım.götürecem heralde.


    hocam bu sabaha kdr normalse bir de sen bios e gir ve default setting yap belki duzelir duzeltmesse gidersin
  • İşlemci fanı bozulmuş olabilir;ses çıkarmıyorsa hiç çalışmıyor olabilir hocam.Garanti kapsamında demişsin o zaman en mantıklı çözüm servise götürmek olacaktır.Sıcaklık değerleri normal değerlere düşene kadar oyun oynama derim hatta hiç kullanma bilgisayarı.
  • cpu fanın durmuş birşey takılmış olabilir..kablo vs sıkışmış olabilir..kasada etiket yoksa içini açıp bir işlemci fanına bak...cpu fanın durdugu için makinen ısınıyor..cpu da kendini korumaya alıyor aşırı ısınmadan...yoksa cpu yanar :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.