Şimdi Ara

PC için XBOX game pass hk. birkaç soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam affola..

    PC için Xbox Game pass ile ilgili 2 adet sorum var.

    1. PC için xbox one s kolu aldım kutunun içinden 14 günlük xbox game pass kodu çıktı. Kodu PC den microsoft store dan "PC için Xbox Game Pass (Beta)" yı tıklayarak aktifleştirmek istediğimde kodu girdikten sonra xbox için game pass kodu olarak gözüküyor bende onaylamadan çıktım.
    Sormak istediğim ben bu kodu aktifleştirirsem PC için 14 günlük game pass kütüphanesindeki oyunlara erişebilecek miyim?

    2. Daha sonra PC için Xbox Game Pass ın 1 aylık ücretinin 5,90 TL(sanırım ilk sefere mahsus) olduğunu görünce satın aldım ve gear 5 oyununu indireyim dedim ama aşağıdaki görselde gözüktüğü gibi sağ üst köşede yükle var onunda altında 215 TL ye satın al var. Sorum şu: sadece yükleye tıklarsam PC için Xbox Game Pass aboneliğim devam ettiği sürece ek başka hiçbir ücret ödemeden istediğim zaman istediğim kadar bu oyunu oynayabilecek miyim yoksa microsoft hesabıma eklenen kredi kartımdan otomatikman 215 lira kesecek mi? bu arada 5,90 ı öderken güvenlik için SMS kodu falan gelmedi direk çekti hesaptan o yüzden endişeliyim..PC için XBOX game pass hk. birkaç  soru







  • 1.Kutunun içinden çıkan Xbox için gamepass olabilir, bu durumda PCde gamepass oyunlarını oynayamazsın. İkisi ayrı ayrı satılıyor.

    2. Gamepass üyeliğin devam ettiği sürece ek ücret vermeden oynayabilirsin oyunları. Satın al seçeceği oyuna bunun dışında da sahip olmak istersen diye var. Ödemelerle ilgili endişe yaşıyorsan kredi kartını kaldırabilirsin hesap ayarlarından.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim dostum cevabın için. Öyleyse ben kredi kartını silip sanal kartımı ekleyim sanal karta da her ay 15 tl atayım tanıtım fiyatı bittikten sonra da oyun oynama süreme göre ya devam ederim ya da aboneliğimi iptal ederim ama her halükarda ayda 30 tl de olsa bu çok iyi birşey
    Gerçekten şaşırdım oyun fiyatları bu kadar yüksekken ayda max 30 TL'ye onlarca oyunu dilediğin kadar oynuyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.